Olsun kuzum bi nasibi vardir sakin ol yarin yaparsin insallah guzl sonuc alirsinÇıldırıcam ya testleri iş yerinde unutmuş eşim şaka gibi ya salak gibi gidip kendim almadım sinirden deliricem
Insallah kuzum dunden beri gogus agrim akintim agrilarim artinca acaba mi dedim umarim tutar6. günde hemen adet olmazsın canm, inşAllah bebeğin tutunur
Insallah cnm ya biraz umudum azaldi ama insallah ama bnm dunden beri goguslerim agridi oyuzden suphe ettim bugun arada sari arada seffaf akinti gelio batmalar ve uykum artti surekli uykusuz gibiyimBende de bunlar çok aşırı olmuştu canmben adet olurken bile o kadar göğüs ağrısı yaşamamıştım hiç ve hep olumlu diye hazırlamıştım kendimi sonunda kırmızıları görünce al sana olumlu dedim kendi kendimeinşallah senin tutunur bebeğin inan çok sevinirim, Rabbim nasip etsin
Bence Bi git belki basit kist de olabilir hemen kötü düşünme.malesef biliyorum cnm kistle hamile kalmak zorBir sene oldu evleneli. Kontrole henüz gitmedim ama bu ağrıyı biliyorum, bir de aynı yerde olunca o olduğuna eminim neredeyse. Dün akşamüstü başladı ağrısı. Adetime iki hafta var, yumurtlama zamanım değil ve yumurtlama ağrısı böyle şiddetli olmuyor biliyorum. Bugün bu durumdan ne kadar yorulduğumu farkettim. Öyle üzgünüm ki. Ne kist tamamen gidiyor ne de çocuk oluyor.
Evet cnm bnmmmTsk ederm cnm amin insllh
Saolasn hemsomhep beraber
Tsk edrrm susam anasiiiamin insllh
Oyyy hamiis oldu da kese gormeye gidio iki gozumn ciceeeeee
Ben hala tam alisamadim
Saol balım hep beraber insllh
Amin inşallah canımAmin kuzum insallah bilmiom asilama yapanlari okuom bazilarinda hic belirti yok ama bnm goguslerim kasiklarim karin altim agrio bazen bacagima bile vuruo sizlio tuhaf uykumda cok 11 de 12 de kalkiom bak su an efsane uykum geldi uyku konusunda cok kotuyumdur normalde hic uyumam 12 de kalkiosam 1 2 gibi uyurdum gece simdi cabuk gelio uykum uyusam kis uykusuna yatmis gibi uyanmm sanirim insallah bebisdendir bu olaylar
Canım sakın ameliyat olma ameliyat olursan hiç çocuk sahibi olamazsın benim ablamı doktorlar 4 defa ameliyat etti 15 senedir de çocuğu olmuyor sakın mecbur olmadığın sürece ameliyat olma bizim bi akrabadada vardı ankarada bi doktora gitmişti öyle hamile kaldı çikolata kistiyleYok olmadım hiç. Olsan da tekrarlıyor Allahın belası. En son 4.5 cm iken ilaç kullandım yok oldu, iki aydır yoktu şimdi yine başladı ağrıları. 31 Yaşındayım, 15imden beri sürekli ilaç kullanıp durdum. Gidip gidip geldi. Yoruldum artık.
Biliyorum ameliyat olunca yumurta rezervi azalıyor kalitesi düşüyor.Canım sakın ameliyat olma ameliyat olursan hiç çocuk sahibi olamazsın benim ablamı doktorlar 4 defa ameliyat etti 15 senedir de çocuğu olmuyor sakın mecbur olmadığın sürece ameliyat olma bizim bi akrabadada vardı ankarada bi doktora gitmişti öyle hamile kaldı çikolata kistiyle
Soğan suyu temelli yok etmese de azaltıyormuş bi dene istersen canımBiliyorum ameliyat olunca yumurta rezervi azalıyor kalitesi düşüyor.
Evet yaşamıştımGebe olan hatunlar bacak ağrısı yaşadınız mı
Akşamları bacaklarım ağroyor bu bir belirti mi sizce
Deneyeyim bakalım adet olayım da, bir umut. Annem de bugün bir akrabasiyla tesadüfen konuşmuş, çocuğu olmadı mı daha diye sormuş benim için. Annem de yok çikolata kisti var onun hamile kalamıyor demiş. Onun kızında da varmış işte kuşburnu köküyle cay yapıp içmiş de hamile kalmış. Annem dedi bulalım gönderelim bir dene. Bakalım artik ne bulursam içeceğim herhalde.Soğan suyu temelli yok etmese de azaltıyormuş bi dene istersen canım
Ole valla insan bi hos oluo.He konusuom zaten diom bebis baba geldi yok esim gelio elini karnima koyuyom bak babAsi fln diom tuhaf olan elini ne zmn koysa batma oluo pskoljikde olabilir nasil hosuma gidio
Saolasn cnm amin insllh. Hep beraberAyyy masallah size ve nice mutlu huzurlu saglikli yillara kuzum bebisinle esinle guzel gunlere insallah
Ama bu soğan suyunun faydası oluyor yani tamamen yok etmese de yine de azaltıyor ablam içiyor çünkü inşallah biri şifa olur canım Rabbim büyüktür istedi mi hiç bişey engel olmaz merak etme içini ferah tut elbet mucizen seni de bulacakDeneyeyim bakalım adet olayım da, bir umut. Annem de bugün bir akrabasiyla tesadüfen konuşmuş, çocuğu olmadı mı daha diye sormuş benim için. Annem de yok çikolata kisti var onun hamile kalamıyor demiş. Onun kızında da varmış işte kuşburnu köküyle cay yapıp içmiş de hamile kalmış. Annem dedi bulalım gönderelim bir dene. Bakalım artik ne bulursam içeceğim herhalde.
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara inşallah bebeğinle ve sevdiklerinle birlikteEki Görüntüle 2548195
Kocamin kendini affettrme yontemlerinden biri kizlarbugun bnm dogm gunum. Dun gece 12 yi gecnce baktm tık yok. Ben de soledim uzunca bi sure trip aticm dedim. Bugun de bunu gondermis 3 aydir trip atmiodum. Kisa kestik sansa
Yeni yeni yatıştı sinirlerim kuzum kendini öyle güzel hazırlamıştımki kaö gündür yapamadım ya hep bişey çıktı cidden hayırlara vesile olur inşallahHadi yaaa vardır herseyde bi hayır diyelim ama kötü olmus
Aaa bendede varsı aynıyızz ayy çok güzel ya :)Bende aynen senin gibi öğrenmeden yaptım merak edip benimde 24 haziran cıktı:)
Öyle canım benim ne diyim Yarın bakıcam bana yakın nöbetçi ecz. Varsa gidip alıcamOlsun kuzum bi nasibi vardir sakin ol yarin yaparsin insallah guzl sonuc alirsin
Cok tsk edrrm cnm insllh hep beraberDoğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara inşallah bebeğinle ve sevdiklerinle birlikte
Ay ben de dedim bi bakim simdiye yapmistr. Tebrik msjlri aliodur. Gobek atiolr gec kaldm dedimÖyle canım benim ne diyim Yarın bakıcam bana yakın nöbetçi ecz. Varsa gidip alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?