Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Insallah cnm ya biraz umudum azaldi ama insallah ama bnm dunden beri goguslerim agridi oyuzden suphe ettim bugun arada sari arada seffaf akinti gelio batmalar ve uykum artti surekli uykusuz gibiyim

Bence Bi git belki basit kist de olabilir hemen kötü düşünme.malesef biliyorum cnm kistle hamile kalmak zor

Amin inşallah canım

Canım sakın ameliyat olma ameliyat olursan hiç çocuk sahibi olamazsın benim ablamı doktorlar 4 defa ameliyat etti 15 senedir de çocuğu olmuyor sakın mecbur olmadığın sürece ameliyat olma bizim bi akrabadada vardı ankarada bi doktora gitmişti öyle hamile kaldı çikolata kistiyle

Biliyorum ameliyat olunca yumurta rezervi azalıyor kalitesi düşüyor.

Gebe olan hatunlar bacak ağrısı yaşadınız mı
Akşamları bacaklarım ağroyor bu bir belirti mi sizce
Evet yaşamıştım
Ama 7. Ayımda başlamıştı, tüm gün ayakta çalışınca akşamları yatmadan önce ayaklarımı duvara dikip rahatlatıyordum.
Ama 7. Ayda flndı yani

Soğan suyu temelli yok etmese de azaltıyormuş bi dene istersen canım
Deneyeyim bakalım adet olayım da, bir umut. Annem de bugün bir akrabasiyla tesadüfen konuşmuş, çocuğu olmadı mı daha diye sormuş benim için. Annem de yok çikolata kisti var onun hamile kalamıyor demiş. Onun kızında da varmış işte kuşburnu köküyle cay yapıp içmiş de hamile kalmış. Annem dedi bulalım gönderelim bir dene. Bakalım artik ne bulursam içeceğim herhalde.

He konusuom zaten diom bebis baba geldi yok esim gelio elini karnima koyuyom bak babAsi fln diom tuhaf olan elini ne zmn koysa batma oluo pskoljikde olabilir nasil hosuma gidio
Ole valla insan bi hos oluo. batmalar ilk zamnlrda oluo. Gulerken oksurrken veya hapsirrken.
Ayyy masallah size ve nice mutlu huzurlu saglikli yillara kuzum bebisinle esinle guzel gunlere insallah
Saolasn cnm amin insllh. Hep beraber

Ama bu soğan suyunun faydası oluyor yani tamamen yok etmese de yine de azaltıyor ablam içiyor çünkü inşallah biri şifa olur canım Rabbim büyüktür istedi mi hiç bişey engel olmaz merak etme içini ferah tut elbet mucizen seni de bulacak

Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara inşallah bebeğinle ve sevdiklerinle birlikte

Olsun kuzum bi nasibi vardir sakin ol yarin yaparsin insallah guzl sonuc alirsin
Öyle canım benim ne diyim Yarın bakıcam bana yakın nöbetçi ecz. Varsa gidip alıcam

Öyle canım benim ne diyim Yarın bakıcam bana yakın nöbetçi ecz. Varsa gidip alıcam
Ay ben de dedim bi bakim simdiye yapmistr. Tebrik msjlri aliodur. Gobek atiolr gec kaldm dedim karisinin bi tanecik kocasii unutmus mallari gel de dovme merdaneyle . Neyse gobek atmalar yarina kalsin bisy olmz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…