Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay ben de dedim bi bakim simdiye yapmistr. Tebrik msjlri aliodur. Gobek atiolr gec kaldm dedim karisinin bi tanecik kocasii unutmus mallari gel de dovme merdaneyle . Neyse gobek atmalar yarina kalsin bisy olmz
Kız delirdim eve almicaktım sinirden vallahi kan beynime sıçradı bide o kadar sakin anlatıyoki

Evet ben yanlış mı hatırlıyorum diye tekrar baktım ibrahim saraçoğlu videosuna, polikistik over, çikolata kisti, miyom ve endometriozis hepsine faydalı diyor. Ben 6 yıl önce bu kürden bir ay sonra hamile kalmıştım bir sorun yoktu süreci hızlandırsın diye ama kistlere çok faydalı belki seninki de küçülür belli olmaz, 15 gün düzenli yap bence ben birkaç gün sonra başlayıp yumurtlamada bitireceğim

Amin canım sağol. İnşallah.

Deneyeceğim canım. Adetim gelsin de. Teşekkür ederim ilgin için.

Öyle canım benim ne diyim Yarın bakıcam bana yakın nöbetçi ecz. Varsa gidip alıcam
Offff okuya okuya geldim heyecanla ama şok oldum şimdi
Kuzum yarın nöbetçi eczane bakmana gerek yok cumartesi tüm eczaneler açık olur

Canım merhaba sende pko var mı kürü bir ay mı uyguladin bilgi verebilir misin? Ben de ikinci günümü bitirdim kürde

Canım merhaba sende pko var mı kürü bir ay mı uyguladin bilgi verebilir misin? Ben de ikinci günümü bitirdim kürde
Canım bende pko var ama hormonlarım filan normal ve adetlerm düzenli bir iki gün değişiyor en fazla, evliliğin ilk yılında 30 günde bir oluyordum bebek istediğimiz ilk ay olmayınca hemen yaptım 15 gün sabah akşam aç karnına içtim ılık olarak, o ay adet oldum temizlendi sanırım bir sonraki ay hamileydim. Çok kişiden duydum böyle hamile kalanı ama sanırım ben gibi bir ay adet olup ikinci ay kalıyorlar

O zaman doktora filan sormadan yapmıştım ama geçen ay doktoruma da sordum yapabilirsin dedi, faydasını kadın doğumcularda biliyor yani. Yalnız saraçoğlu gastrit ve ülser sorunu olanlar yapmasın diyor bilgin olsun mideye rahatsızlık verebiliyormuş

Canım bende de pko yok hormonlarım düzenli başladım bakalım şifa niyetine Allah'ım deyip içiyorum hayırlı sağlıklı evlada sebep olsun inşAllah.
Başta korktum biraz rahim duvarı inceltiyor diyen de var bebek olursa düşürür diyen de. Kimi hiçbir sorun yoksa yapma diyor kimisine doktor bile öneriyor iki arada bi derede derken cesaretimi topladım İnşAllah pişman olmam Rabbim yüzüme gülsün senin mesajı görünce de rahatladım tez zamanda bebeklerimize kavuşmamız duasıyla

Hay Allah razı olsun içim rahatladı. Hamdolsun midede sıkıntı yok benim. Yalnız 15 gün yapınca ister istemez yumurtlama dönemine de denk geliyor acaba sorun olur mu?

Insallah kuzum dunden beri gogus agrim akintim agrilarim artinca acaba mi dedim umarim tutar

Gebelik belirtisi de yaşatıyo regl belirtisi de yaşatıyo aşılama yani bende öyle oldu doğrusu, inşAllah senden olumlu sonuç olur

Insallah cnm ya biraz umudum azaldi ama insallah ama bnm dunden beri goguslerim agridi oyuzden suphe ettim bugun arada sari arada seffaf akinti gelio batmalar ve uykum artti surekli uykusuz gibiyim

15 16. günlere kadar göğüs ağrısı felan devam ederse gebelik de olabilir canm benim 11 12. günlerde geçti ağrı ve 13. günde reglim gelmişti

Canm ne durumdasın

Canım ben bu kür yaptığımda bende de pco yoktu 6 yıl önceydi sabırsızlıktan yaptım hemen olsun istedim oldu şükür , geçen ay dedi doktor pco var diye öyle sordum bende soğan kürünü, rahim duvarı ince olması lazım zaten bebeğin tutunması için kalınlık daha kötü yani tabi aşırı ince de olmayacak, düşük konusunu bilmiyorum ama 15 gün olunca yumurtlamaya geliyor o zaman döngüm uzundu yapmışım net hatırlamıyorum belki 13-14 de bırakmışımdır şimdi bu ay 7-8 gün yapar bırakırım herhalde

Canm ne durumdasın
Geldi canım kırmızılar, gündüz kahverengiydi şimdi kırmızıya döndü sabahtan beri ağrım yoktu fırtına öncesi sessizlikmiş beni umutlandırdı kısa süreliğine, hayırlısı artık bu ay soğan kürü ve bal tarçın çörekotu yapacağım bakalım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…