Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anladım canım çok teşekkür ederim bilgilendirme için biraz daha araştırayım bakalım 15 gün şart mı ya da 15 gün yapıp bu aydan değil de bir sonraki aydan beklentiye düşeceğim hayırlısı

Anladım canım çok teşekkür ederim bilgilendirme için biraz daha araştırayım bakalım 15 gün şart mı ya da 15 gün yapıp bu aydan değil de bir sonraki aydan beklentiye düşeceğim hayırlısı
Aynen öyle canım tamamlayınca bir sonraki ay oluyor inş, ben hiç sabredemiyorum ama tamamlasam mı bilmiyorum neden illaki 15 gün acaba çok uzun yaa

Offff okuya okuya geldim heyecanla ama şok oldum şimdi
Kuzum yarın nöbetçi eczane bakmana gerek yok cumartesi tüm eczaneler açık olur
Bende şansmı var kuzu herşey önüme engel misafir geliyomuş yarın akşam yapıcam artık evren test yapmiyim diye engel çıkarıyo demekki negatif diyorum

Kan versene cnm niye testle oyalanıyosun ki. Şu günlerde yumurtlama olmayacağına göre büyük ihtimalle bebek var
Kuzum Önce test yapiyim dedim yani daha öncede böyle bi durum yaşadığım için hayal kırıklığı oluyor gerçi ovuda böyle denk gelmedimde :)

Aynen öyle canım tamamlayınca bir sonraki ay oluyor inş, ben hiç sabredemiyorum ama tamamlasam mı bilmiyorum neden illaki 15 gün acaba çok uzun yaa
15 gün konusunda çok kararsızım araştırıyorum hala yumurtlama dönemine mutlaka denk geliyor kimse net bir şey bilmiyor. Bu kürü uyguladığı ay gebe kalanların birçoğu sıkıntı yaşamış (sağlıklı olanlar da var tabi) asıl bir sonraki ay işe yarıyormuş. Ama o bir ayı beklemek ne kadar zor

Kuzum Önce test yapiyim dedim yani daha öncede böyle bi durum yaşadığım için hayal kırıklığı oluyor gerçi ovuda böyle denk gelmedimde :)
Valla çok sabırlısın maş ben olsam nöbetçi eczane aratırdım şuan eşime

Valla çok sabırlısın maş ben olsam nöbetçi eczane aratırdım şuan eşime
Kuzum daha öncede hep acele ettim artık yoruldum cidden ha 1 gün erken hada geç ya batıcaz ya çıkıcaz yani

Kuzum daha öncede hep acele ettim artık yoruldum cidden ha 1 gün erken hada geç ya batıcaz ya çıkıcaz yani
Doğrudur cnm haklısın. Rabbim eğer bebeğin varsa hayırlısıyla tutunmayı naisp etsin inş

ysbe Canım ben klomen sonrası 3 er cm lik 3 tane kist le kalmıştım başbaşa. Ve 1 hafta da sogan suyu ilw erittim. Çikolata kistim de var ayrıca adetle beraber büyüyüp küçülüyor. Doktorlar bi engel degil dediler gebeliğe o da en fazla 3 cm oluyodu yani belki buyuk olsa sıkıntı diyeceklerdi. Ben şimdi hamileyim şükür mayıs tan bu yana ısrarla cabaladım her otu içtim araştırdım saracogulları falan incir havuç yaptım hayıt içtim. Bu ay kendiliğinden oldu herhangi bişey yapmadım. Dedim artık tamam olmaz keyfine bak kızım sen dedim ve oldu

Evet canım sonunun güzel olacağı kesin olsa beklenir ama sonuçta garanti de değil yani yüksek bir oran var ama nebileyim ben de emin olamadım bakacağız artık

Artemissisipi başka arkadaşa yazmışım sana yazacaktım

Canım ben klomen sonrası 3 er cm lik 3 tane kist le kalmıştım başbaşa. Ve 1 hafta da sogan suyu ilw erittim. Çikolata kistim de var ayrıca adetle beraber büyüyüp küçülüyor. Doktorlar bi engel degil dediler gebeliğe o da en fazla 3 cm oluyodu yani belki buyuk olsa sıkıntı diyeceklerdi. Ben şimdi hamileyim şükür mayıs tan bu yana ısrarla cabaladım her otu içtim araştırdım saracogulları falan incir havuç yaptım hayıt içtim. Bu ay kendiliğinden oldu herhangi bişey yapmadım. Dedim artık tamam olmaz keyfine bak kızım sen dedim ve oldu

Bir hafta mı içtin soğan suyunu canım? İncir havucu kür olarak değil de çiğ yiyeyim diyorum bakalım. Ne güzel sende kafadan atınca olanlardansın, sağlıkla al kucağına inş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…