Evet pik olmusKontrol çizgisi kadar koyu şu an
Anladım canım çok teşekkür ederim bilgilendirme için biraz daha araştırayım bakalım 15 gün şart mı ya da 15 gün yapıp bu aydan değil de bir sonraki aydan beklentiye düşeceğim hayırlısıCanım ben bu kür yaptığımda bende de pco yoktu 6 yıl önceydi sabırsızlıktan yaptım hemen olsun istedim oldu şükür , geçen ay dedi doktor pco var diye öyle sordum bende soğan kürünü, rahim duvarı ince olması lazım zaten bebeğin tutunması için kalınlık daha kötü yani tabi aşırı ince de olmayacak, düşük konusunu bilmiyorum ama 15 gün olunca yumurtlamaya geliyor o zaman döngüm uzundu yapmışım net hatırlamıyorum belki 13-14 de bırakmışımdır şimdi bu ay 7-8 gün yapar bırakırım herhalde
Aynen öyle canım tamamlayınca bir sonraki ay oluyor inş, ben hiç sabredemiyorum ama tamamlasam mı bilmiyorum neden illaki 15 gün acaba çok uzun yaaAnladım canım çok teşekkür ederim bilgilendirme için biraz daha araştırayım bakalım 15 gün şart mı ya da 15 gün yapıp bu aydan değil de bir sonraki aydan beklentiye düşeceğim hayırlısı
Oda öyle bekle ne farkeder 1 gün geç öğrensen Diyoyazik yaaa
Erkkler genlde ole galiba. Bizimki de yoktur yoktur biraz daha bekle diodu
Kan versene cnm niye testle oyalanıyosun ki. Şu günlerde yumurtlama olmayacağına göre büyük ihtimalle bebek varOda öyle bekle ne farkeder 1 gün geç öğrensen Diyo
Bende şansmı var kuzu herşey önüme engel misafir geliyomuş yarın akşam yapıcam artık evren test yapmiyim diye engel çıkarıyo demekki negatif diyorumOffff okuya okuya geldim heyecanla ama şok oldum şimdi
Kuzum yarın nöbetçi eczane bakmana gerek yok cumartesi tüm eczaneler açık olur
Evet canım :)Peki senin sat kaç 18 eylül mu :)
Kuzum Önce test yapiyim dedim yani daha öncede böyle bi durum yaşadığım için hayal kırıklığı oluyor gerçi ovuda böyle denk gelmedimde :)Kan versene cnm niye testle oyalanıyosun ki. Şu günlerde yumurtlama olmayacağına göre büyük ihtimalle bebek var
15 gün konusunda çok kararsızım araştırıyorum halaAynen öyle canım tamamlayınca bir sonraki ay oluyor inş, ben hiç sabredemiyorum ama tamamlasam mı bilmiyorum neden illaki 15 gün acaba çok uzun yaa
Valla çok sabırlısın maş ben olsam nöbetçi eczane aratırdım şuan eşimeKuzum Önce test yapiyim dedim yani daha öncede böyle bi durum yaşadığım için hayal kırıklığı oluyor gerçi ovuda böyle denk gelmedimde :)
Kuzum daha öncede hep acele ettim artık yoruldum cidden ha 1 gün erken hada geç ya batıcaz ya çıkıcaz yaniValla çok sabırlısın maş ben olsam nöbetçi eczane aratırdım şuan eşime
Doğrudur cnm haklısın. Rabbim eğer bebeğin varsa hayırlısıyla tutunmayı naisp etsin inşKuzum daha öncede hep acele ettim artık yoruldum cidden ha 1 gün erken hada geç ya batıcaz ya çıkıcaz yani
İnşallah kuzum bugünkü sinirimle varsada gitmiştir yani Allah korusun tabiii :))Doğrudur cnm haklısın. Rabbim eğer bebeğin varsa hayırlısıyla tutunmayı naisp etsin inş
Canım ben klomen sonrası 3 er cm lik 3 tane kist le kalmıştım başbaşa. Ve 1 hafta da sogan suyu ilw erittim. Çikolata kistim de var ayrıca adetle beraber büyüyüp küçülüyor. Doktorlar bi engel degil dediler gebeliğe o da en fazla 3 cm oluyodu yani belki buyuk olsa sıkıntı diyeceklerdi. Ben şimdi hamileyim şükür mayıs tan bu yana ısrarla cabaladım her otu içtim araştırdım saracogulları falan incir havuç yaptım hayıt içtim. Bu ay kendiliğinden oldu herhangi bişey yapmadım. Dedim artık tamam olmaz keyfine bak kızım sen dedim ve olduEvet ben yanlış mı hatırlıyorum diye tekrar baktım ibrahim saraçoğlu videosuna, polikistik over, çikolata kisti, miyom ve endometriozis hepsine faydalı diyor. Ben 6 yıl önce bu kürden bir ay sonra hamile kalmıştım bir sorun yoktu süreci hızlandırsın diye ama kistlere çok faydalı belki seninki de küçülür belli olmaz, 15 gün düzenli yap bence ben birkaç gün sonra başlayıp yumurtlamada bitireceğim
Evet canım sonunun güzel olacağı kesin olsa beklenir ama sonuçta garanti de değil yani yüksek bir oran var ama nebileyim ben de emin olamadım bakacağız artık15 gün konusunda çok kararsızım araştırıyorum halayumurtlama dönemine mutlaka denk geliyor kimse net bir şey bilmiyor. Bu kürü uyguladığı ay gebe kalanların birçoğu sıkıntı yaşamış (sağlıklı olanlar da var tabi) asıl bir sonraki ay işe yarıyormuş. Ama o bir ayı beklemek ne kadar zor
Düz vitesler anacim napalm. Hepisi bi fabrikadanOda öyle bekle ne farkeder 1 gün geç öğrensen Diyo
Mutlu yıllar fıstık anneEki Görüntüle 2548195
Kocamin kendini affettrme yontemlerinden biri kizlarbugun bnm dogm gunum. Dun gece 12 yi gecnce baktm tık yok. Ben de soledim uzunca bi sure trip aticm dedim. Bugun de bunu gondermis 3 aydir trip atmiodum. Kisa kestik sansa
Tsk ederm yeni anne adayi cicegimizMutlu yıllar fıstık anne
Bir hafta mı içtin soğan suyunu canım? İncir havucu kür olarak değil de çiğ yiyeyim diyorum bakalım. Ne güzel sende kafadan atınca olanlardansın, sağlıkla al kucağına inşysbe
Canım ben klomen sonrası 3 er cm lik 3 tane kist le kalmıştım başbaşa. Ve 1 hafta da sogan suyu ilw erittim. Çikolata kistim de var ayrıca adetle beraber büyüyüp küçülüyor. Doktorlar bi engel degil dediler gebeliğe o da en fazla 3 cm oluyodu yani belki buyuk olsa sıkıntı diyeceklerdi. Ben şimdi hamileyim şükür mayıs tan bu yana ısrarla cabaladım her otu içtim araştırdım saracogulları falan incir havuç yaptım hayıt içtim. Bu ay kendiliğinden oldu herhangi bişey yapmadım. Dedim artık tamam olmaz keyfine bak kızım sen dedim ve oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?