Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir hafta mı içtin soğan suyunu canım? İncir havucu kür olarak değil de çiğ yiyeyim diyorum bakalım. Ne güzel sende kafadan atınca olanlardansın, sağlıkla al kucağına inş
6 ayd bir içiyordum olması gereken buymuş 15 gun bi adet sonrası 10 gun diger adet sonrası die gecio kür. Bu şekilde 2 sene içtim gripten falan da koruyor ya. O zaman kist oldugunda 1 hafta içtim gittiğimde kistler yoktu o ay hayıt ta içmiştim. Saracoglu incir ve havucu suyunu karıştırıp içirtiyo. Ama yiyedebilirsin tabi. Ama incir i dikkat et prolaktin yükseltiyor. İnşallah canım

Ya ne macunu yedim canim söylesene
Kuzum instagramda c life diye bi sayfa kadınsal birçok soruna iyi geliyoe içinde çam balı aslan pençesi hayıt ada çayı gibi bitkiler var özel karışım

Yaa Benimde lekelenmem başladı gece yada sabah sökülür artık bu ay da umut bitti

Canım bebeğin sağlıcakla gelsin pko var mıydı sende soğan kürünü uygularken?

Kuzum instagramda c life diye bi sayfa kadınsal birçok soruna iyi geliyoe içinde çam balı aslan pençesi hayıt ada çayı gibi bitkiler var özel karışım

Bu macundan sonra mi hamile kaldın

Kuzum daha öncede hep acele ettim artık yoruldum cidden ha 1 gün erken hada geç ya batıcaz ya çıkıcaz yani
Ben memlekette iken hastaneye gitmiştim kontrol e yumurtam çatladımı die bakmam lazımdı ve gittiğimde doktor yoktu hiç ni şekilde kan veremedim dedim var bir hayır bunda hayatıma devam ettim gezdim tozdum buraya yani evime gelince hamile oldugumu öğrendim 1 hafta da haldır huldur dip bucak temizlik yaptım ha bebek falan yoktur dedim buzdolabı çamaşır makinası bulaşık makinası itina ile ittim çektim şimdi diyorum evim tertemiz once öğrenseydim temizlik te kalırdı dicem şu ki var bir hayır bekledin bekledin bizi burda delirttin yeni mi aklına geldi test oh iyi etti

Canım bebeğin sağlıcakla gelsin pko var mıydı sende soğan kürünü uygularken?
İnşallah canım. Normalde yoktu ama görünümü var demişti bi doktor. Bi bitkisel ilaç yapan kadın vardı degerlerimi attım ve bana senin degerlerinde dengesizlik var dedi ama bana doktorlar normal dio dedim. Onlar referans aralıgına göre konuşurlar biz daha farklı bakıyoruz demişti. Sordum doktora evet dedi doktor pcos görünümü var demişti sonra. Macun yapıyorlardı 600 tl dedi ben yaptırmadım tabi. İnanmadım.

Anladım cnm teşekkür ederim bilgiler için.Bende çarşamba üniversite hastanesine randevü aldım anestezili istiyecem zaten panik atak vardüşününce bile kötü oluyorum.peki esas sebepneymiş hamile olamamanızda

Yav su soğan kurunun doğru içilme zamanı nedir kuzum? Adetime 6 gün var dün geve istim sonra yanlışmiymis ne bırakılan. Ne san içiyor senin ablan bi söylesene tatlım

Bende geldim inşallah hepimiz gebeyiz gebeyiz gebeyiz Amin nnnnnn

Hangi kuru yaptın kuzum sen?

Yaa Benimde lekelenmem başladı gece yada sabah sökülür artık bu ay da umut bitti
Hayırlısı canım, benim kahverengi olunca yerleşme mi dedim daha önceki aylardan kırmızıya döndüğünü bilsem de ümit dünyasıı hayırlı zaman gelmemiş demekki napalım, destek olalım birbirimize

Yav su soğan kurunun doğru içilme zamanı nedir kuzum? Adetime 6 gün var dün geve istim sonra yanlışmiymis ne bırakılan. Ne san içiyor senin ablan bi söylesene tatlım
Canım İbrahim saraçoğlu soğan kürü yaz anlatıyor çok açıklayıcı bi şekilde ben anlatsam şimdi eksik anlatırım yada bazı önemli şeyleri kaçırırım dinlemen en iyisi

Hangi kuru yaptın kuzum sen?
Soğan kürü canım, kistlere miyomlara çok faydalı ama sebepsiz olmayan gebeliklere de yardımcı oluyor, saraçoğlu yüzlerce teşekkür mektubu maili almış ben çok inanıyorum etkisine

F Fatma KTL heyyy mutlu yıllar seneye ana olarak gireceksin inşallah ana ve bende dogum gunume bebeğimle gircem inşallah
Insllh cnm saoalsn bebisimzle ayri bi mutlulukmus. Hamdolsn. Darisi diger arkdaslrimiza
Bende kafayı yedim senin hamilelik şüpen olsa ben böyle yapmazdım diyorum adama :)))
ii yedirtmis valla kafayi bellii. Neyse gec olsun var olsun. Inslh yarin vericen guzl haberini

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…