Ya ne macunu yedim canim söyleseneKuzuu inşallah ya düşünüyorumda yediğim macunla bebek yoksa gecikmesi imkansız gibi inşallah akşam çift çizgi görürüm yaa
6 ayd bir içiyordum olması gereken buymuş 15 gun bi adet sonrası 10 gun diger adet sonrası die gecio kür. Bu şekilde 2 sene içtim gripten falan da koruyor ya. O zaman kist oldugunda 1 hafta içtim gittiğimde kistler yoktu o ay hayıt ta içmiştim. Saracoglu incir ve havucu suyunu karıştırıp içirtiyo. Ama yiyedebilirsin tabi. Ama incir i dikkat et prolaktin yükseltiyor. İnşallah canımBir hafta mı içtin soğan suyunu canım? İncir havucu kür olarak değil de çiğ yiyeyim diyorum bakalım. Ne güzel sende kafadan atınca olanlardansın, sağlıkla al kucağına inş
Bende kafayı yedim senin hamilelik şüpen olsa ben böyle yapmazdım diyorum adama :)))Düz vitesler anacim napalm. Hepisi bi fabrikadan
Bir şey öğrenirsen beni de haberdar et canımEvet canım sonunun güzel olacağı kesin olsa beklenir ama sonuçta garanti de değil yani yüksek bir oran var ama nebileyim ben de emin olamadım bakacağız artık
Kuzum instagramda c life diye bi sayfa kadınsal birçok soruna iyi geliyoe içinde çam balı aslan pençesi hayıt ada çayı gibi bitkiler var özel karışımYa ne macunu yedim canim söylesene
Geldi canım kırmızılar, gündüz kahverengiydi şimdi kırmızıya döndü sabahtan beri ağrım yoktu fırtına öncesi sessizlikmiş beni umutlandırdı kısa süreliğine, hayırlısı artık bu ay soğan kürü ve bal tarçın çörekotu yapacağım bakalım
Canım bebeğin sağlıcakla gelsin6 ayd bir içiyordum olması gereken buymuş 15 gun bi adet sonrası 10 gun diger adet sonrası die gecio kür. Bu şekilde 2 sene içtim gripten falan da koruyor ya. O zaman kist oldugunda 1 hafta içtim gittiğimde kistler yoktu o ay hayıt ta içmiştim. Saracoglu incir ve havucu suyunu karıştırıp içirtiyo. Ama yiyedebilirsin tabi. Ama incir i dikkat et prolaktin yükseltiyor. İnşallah canım
Kuzum instagramda c life diye bi sayfa kadınsal birçok soruna iyi geliyoe içinde çam balı aslan pençesi hayıt ada çayı gibi bitkiler var özel karışım
Ben memlekette iken hastaneye gitmiştim kontrol e yumurtam çatladımı die bakmam lazımdı ve gittiğimde doktor yoktu hiç ni şekilde kan veremedim dedim var bir hayır bunda hayatıma devam ettim gezdim tozdum buraya yani evime gelince hamile oldugumu öğrendim 1 hafta da haldır huldur dip bucak temizlik yaptım haKuzum daha öncede hep acele ettim artık yoruldum cidden ha 1 gün erken hada geç ya batıcaz ya çıkıcaz yani
İnşallah canım.Canım bebeğin sağlıcakla gelsinpko var mıydı sende soğan kürünü uygularken?
Anladım cnm teşekkür ederim bilgiler için.Bende çarşamba üniversite hastanesine randevü aldım anestezili istiyecem zaten panik atak var3 defa çektirdim
Özelde yaptırdım ben benim için çok zor oldu canm çok yandı anestezili isteyebilirsin canının az yanması garanti olması açısından ama yinede sen bilirsin. Devlet hastanesi de yapıyomuş ama ileri tarih veriliyormuş diye duydum net bilgim yok. Bi hastanede 450 tl ödedim muayne ile birlikte, başka bi hastanede 550 tl ödedim muayne ole birlikte.
Gebelik oluşmadı hâla malesef...
Yav su soğan kurunun doğru içilme zamanı nedir kuzum? Adetime 6 gün var dün geve istim sonra yanlışmiymis ne bırakılan. Ne san içiyor senin ablan bi söylesene tatlımAma bu soğan suyunun faydası oluyor yani tamamen yok etmese de yine de azaltıyor ablam içiyor çünkü inşallah biri şifa olur canım Rabbim büyüktür istedi mi hiç bişey engel olmaz merak etme içini ferah tut elbet mucizen seni de bulacak
Bende geldim inşallah hepimiz gebeyiz gebeyiz gebeyiz Amin nnnnnnGebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil
Amin demeden gecmeyin
evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim
❤ Totem ❤
Ekim
@Gonulmeyvesi bat 19
Zekta bat 19
@burcusami bat 21
@MoonfacedMom bat 22
@icecreamm bat 22
@Ahenfatma bat 23
@NisanCicek bat 23
S Sibelll16 bat 26
15yusra11 bat 26
@Aslihanugur bat 26
@Feminas bat 26
@dilosss_ bat 30
@Minikbirmucizemeselesi bat 30
@Peripellas bat 31
Kasım
@cileklilimonata bat 2
@Umutumut82 bat 3
@Loriklorik bat 5
@Andyou bat 6
@bi prenses annesi bat 6
@Antoryum123 bat 6
@Karakarsu bat 7
@Matrakhatun bat 8
@Kedi sever bat 11
N Nana Ana bat 14
@bocek345 bat 15
@Misst bat 16
@rosebatum bat 16
@Yildem bat 20
@Dostumdostum bat 25
@eylem91 bat 26
Beybililerimiz
mer_can_ sat 20 Te
Babyandmom sat 6 Ag
hayalinizle sat 12 Ag
@Emine Hatayli sat 19 Ag
Fatma KTL sat 20 Ag
Caghla_29 sat 23 Ag
emine1115ygt sat 23 Ag
Gncgztc sat 24 Ag
Sumeyyee__ sat 26 Ag
@beren20 sat 27 Ag
@Lepistesb sat 28 Ag
Ftskrcm sat 30 Ag
@zambak189 sat 30 Ag
tiktaktok sat 1 Ey
@Deryakadir sat 4 Ey
@Fasulye annesi sat 8 Ey
Martilikiz07 sat 9 Ey
@Melegim15 sat 9 Ey
Seval2321 sat 11 Ey
@Hyase sat 12 Ey
Hayalperest07 sat 13 Ey
@nurguull sat 13 Ey
@Nigar93 sat 15 Ey
@sosmivida sat 18 Ey
Mevayigit sat 19 Ey
@Eslem91 sat 19 Ey
Icebergsss sat 20 Ey
Dorothyy sat 26 Ey
MaystenG sat 10 Ek
@Cokoprenses83 sat 29 Ek
Hangi kuru yaptın kuzum sen?Canım bende pko var ama hormonlarım filan normal ve adetlerm düzenli bir iki gün değişiyor en fazla, evliliğin ilk yılında 30 günde bir oluyordum bebek istediğimiz ilk ay olmayınca hemen yaptım 15 gün sabah akşam aç karnına içtim ılık olarak, o ay adet oldum temizlendi sanırım bir sonraki ay hamileydim. Çok kişiden duydum böyle hamile kalanı ama sanırım ben gibi bir ay adet olup ikinci ay kalıyorlar
Hayırlısı canım, benim kahverengi olunca yerleşme mi dedim daha önceki aylardan kırmızıya döndüğünü bilsem deYaaBenimde lekelenmem başladı gece yada sabah sökülür artık bu ay da umut bitti
Canım İbrahim saraçoğlu soğan kürü yaz anlatıyor çok açıklayıcı bi şekilde ben anlatsam şimdi eksik anlatırım yada bazı önemli şeyleri kaçırırım dinlemen en iyisiYav su soğan kurunun doğru içilme zamanı nedir kuzum? Adetime 6 gün var dün geve istim sonra yanlışmiymis ne bırakılan. Ne san içiyor senin ablan bi söylesene tatlım
Soğan kürü canım, kistlere miyomlara çok faydalı ama sebepsiz olmayan gebeliklere de yardımcı oluyor, saraçoğlu yüzlerce teşekkür mektubu maili almış ben çok inanıyorum etkisineHangi kuru yaptın kuzum sen?
Insllh cnm saoalsn
Bende kafayı yedim senin hamilelik şüpen olsa ben böyle yapmazdım diyorum adama :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?