Ya var ya bu sabah 6 da uyumuştum ya şimdi saat 1 de uyandım öğlen olmuş. İnan artık ne kadar etkilendiysen zekta rüyanda seni gördüm test pozitif çıktı diye yazıyordun buraya. Şimdi gözümü açar açmaz girdim bakiyim öyledir diye tebrik ediyim dedim. Vay arkadaş seninki de benimki gibi gamsız koca ya. Ben burda kaç takla atıyorum niye hala olmadı ne yapsak ne etsek diye, benimki gayet sakin oluuur zamanı gelince olur panik yapma diyor.Oda öyle bekle ne farkeder 1 gün geç öğrensen Diyo
Peki tam olarak basıl yatın anlatır misin ?Soğan kürü canım, kistlere miyomlara çok faydalı ama sebepsiz olmayan gebeliklere de yardımcı oluyor, saraçoğlu yüzlerce teşekkür mektubu maili almış ben çok inanıyorum etkisine
Canım 6 yıl önceydi süresini tam hatırlamıyorum normalde 15 gün ama sonları sallamış olabilirimPeki tam olarak basıl yatın anlatır misin ?
Tam Sayfanin adini paylaşırmışım kuzum. C life diye aradım ama yok. BiseyKuzum instagramda c life diye bi sayfa kadınsal birçok soruna iyi geliyoe içinde çam balı aslan pençesi hayıt ada çayı gibi bitkiler var özel karışım
Ay hadi inşallah!!!!!Canım 6 yıl önceydi süresini tam hatırlamıyorum normalde 15 gün ama sonları sallamış olabilirimbir soğanı 4-6 ya bölüp 1,5 bardak suda kaynatıp ılıyınca içiyorsun sabah akşam, taze yapılıyor ama adet bitiminden 2 gün sonra başlanıyor o ay değil bir sonraki ay hamile kalma ihtimalin artıyor çünkü o ay adetle rahmi temizliyor
Kim bu adam doktor mu? Güvenilir ki yaniCanım İbrahim saraçoğlu soğan kürü yaz anlatıyor çok açıklayıcı bi şekilde ben anlatsam şimdi eksik anlatırım yada bazı önemli şeyleri kaçırırım dinlemen en iyisi ☺
Ne güzelEvet canım :)
Canım yarın Cumartesi her eczane açıktır. Pazar olsa nöbetçi ara derdim ama gerek yokÖyle canım benim ne diyim Yarın bakıcam bana yakın nöbetçi ecz. Varsa gidip alıcam
Ay insallah akintinin rengi neydi senin ?Ole valla insan bi hos oluo.batmalar ilk zamnlrda oluo. Gulerken oksurrken veya hapsirrken.
Saolasn cnm amin insllh. Hep beraber
Hadi insallahÖyle canım benim ne diyim Yarın bakıcam bana yakın nöbetçi ecz. Varsa gidip alıcam
Gebelik belirtisi de yaşatıyo regl belirtisi de yaşatıyo aşılama yani bende öyle oldu doğrusu, inşAllah senden olumlu sonuç olur
Walla 7 gun olcak fena dewam edio zaten 10 gunde yani ayin 30 da kan ver dedi doktorum insallah guzl hber alirim bi yanim umutlu bi yanim umutsuz dua ediom yana döne hepimize15 16. günlere kadar göğüs ağrısı felan devam ederse gebelik de olabilir canm benim 11 12. günlerde geçti ağrı ve 13. günde reglim gelmişti
Bnmkisi pek yoktu ama beyazdi hep. Ogrendikten sonra yani adet gectikten sonra bikac defa o saydam olandan geldi o kdar. Simdi bile bazen cok az gelio. Ole aman aman bi aknti yok. Ayakta cok kalirsam yorulursam oluo. O yuzden akntiya bakma hicAy insallah akintinin rengi neydi senin ?
Bazen sari gelio akintim bazen beyaz oyuzden merak ettim kuzuBnmkisi pek yoktu ama beyazdi hep. Ogrendikten sonra yani adet gectikten sonra bikac defa o saydam olandan geldi o kdar. Simdi bile bazen cok az gelio. Ole aman aman bi aknti yok. Ayakta cok kalirsam yorulursam oluo. O yuzden akntiya bakma hic
Peki döngün kaç gündü soğan kürünü uygularken yumurtlama gününe denk gelmiş miydi?İnşallah canım.Normalde yoktu ama görünümü var demişti bi doktor. Bi bitkisel ilaç yapan kadın vardı degerlerimi attım ve bana senin degerlerinde dengesizlik var dedi ama bana doktorlar normal dio dedim. Onlar referans aralıgına göre konuşurlar biz daha farklı bakıyoruz demişti. Sordum doktora evet dedi doktor pcos görünümü var demişti sonra. Macun yapıyorlardı 600 tl dedi ben yaptırmadım tabi. İnanmadım.
Evet denk geldi tabi. İnofolic bende içmiştim bi araPeki döngün kaç gündü soğan kürünü uygularken yumurtlama gününe denk gelmiş miydi?
Doktor bana pko yok dedi. Sağ kasıgim yumurtlama döneminde başlar regliye kadar ağrır bunu söyleyince inofolic combi verdi o ilaç da daha çok pko için kullanılıyormus Ah kafam çorba gibi
23 gun döngüm canımPeki döngün kaç gündü soğan kürünü uygularken yumurtlama gününe denk gelmiş miydi?
Doktor bana pko yok dedi. Sağ kasıgim yumurtlama döneminde başlar regliye kadar ağrır bunu söyleyince inofolic combi verdi o ilaç da daha çok pko için kullanılıyormus Ah kafam çorba gibi
Ilk idrar olmasina gerek yok zaten ovu testi baya koyu çünkü eğer gebelik varsa mutlaka çıkar teste sen her ihtimale karşı bi kaç tane al :)) burda tecrübelerimizi paylaşıyoruz, böyle umut olmakta güzel oluyor tabi, heyecana sevince ortak olmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?