- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
- 133
Evet canım adam baya bilindik biri yani adamın bi sürü kürleri ilaçları varKim bu adam doktor mu? Güvenilir ki yani
Iyi geceler kızlar.Gunaydin anneler ve anne olucaklar
Ben kullandım canım o iki kutu yedikten sonra ikizlere hamile kaldım ama 2 aylıkken kalpleri durdu☹ şimdi tekrar aldım kullanıyorum bakalım inşallah yine nasip olurKızlar kullanıcıların yazdıklarını okuduktan sonra macunu bende sipariş ettim. Allah’tan Amerika’ya da gönderebiliyoruz dedi. Cuma’ya kadar ulaşırmış bakalım. Ama bilmem kaç kutu alırdım yurtdışı maliyetine ödediğim parayla içim acımadı değil. 86$ ödedim ya 250 grammış. Neyse, ise yarasın da bebesine kavuşayım helal hoş olsun ne diyim artık. Kullananınız varsa paylaşın lütfen.
Kuzum merak ettim testi yapabildin mi? Sonuç ne çıktı? Heyecanla sonucunu bekliyorum allahım insallah seni musmutlu eder
Evet bende bunu sipariş ettim çok şey okudum hakkında ay insallah bize de şifa olur rabbim yüzümüze baksın.Bu macundan sonra mi hamile kaldın
Adam prof. Ama tıp alanında değil kimyager galiba ve cumhurbaşkanı baş danışmanıKim bu adam doktor mu? Güvenilir ki yani
Sen Amerikadasın uyuyacaksın galiba, bize günaydın olduIyi geceler kızlar.Bende Anne olmak istiyorum yaaaa ne zormuş arkadaş.
Evet ya öyleymiş. Araştırdım internette. Orada olup biteni pek takip edemiyorum. Herkes o hocadan bahsedince kim bi adam hiç duymadım diye bi afalladım açıkcası.Adam prof. Ama tıp alanında değil kimyager galiba ve cumhurbaşkanı baş danışmanıbaya bilgili ve güvenilir bence
Ya yok kaç gündür sabah 5-6 dan önce uyumuyorum. İnternette cozum aramaktan gözlerim şaşı oldu resmen aaa. Ovu testi ve o macunu sipariş verdim şimdilik yaptıklarım bunlar dört gözle bekliyorum kargoların gelmesini. Halada başka cozum arayışlarına devam ediyorum. Of çok istiyorum hamile kalmayı. Allahım her isteyene bir an önce basıp etsin , bana daSen Amerikadasın uyuyacaksın galiba, bize günaydın oldu
Ben kullandım canım o iki kutu yedikten sonra ikizlere hamile kaldım ama 2 aylıkken kalpleri durduKızlar kullanıcıların yazdıklarını okuduktan sonra macunu bende sipariş ettim. Allah’tan Amerika’ya da gönderebiliyoruz dedi. Cuma’ya kadar ulaşırmış bakalım. Ama bilmem kaç kutu alırdım yurtdışı maliyetine ödediğim parayla içim acımadı değil. 86$ ödedim ya 250 grammış. Neyse, ise yarasın da bebesine kavuşayım helal hoş olsun ne diyim artık. Kullananınız varsa paylaşın lütfen.
Çok stres yapma canım kafan rahat olsun unutma ki stres de olmasını engelleyen en büyük faktörYa yok kaç gündür sabah 5-6 dan önce uyumuyorum. İnternette cozum aramaktan gözlerim şaşı oldu resmen aaa. Ovu testi ve o macunu sipariş verdim şimdilik yaptıklarım bunlar dört gözle bekliyorum kargoların gelmesini. Halada başka cozum arayışlarına devam ediyorum. Of çok istiyorum hamile kalmayı. Allahım her isteyene bir an önce basıp etsin , bana da
Macunu yemeklerden 10 dk önce yiyorsun canım ve onu kullanırken günde 2 litre su iç ve günlük yarım saat yürüyüş yap yoksa pek bi etkisi olmuyorBen kullandım canım o iki kutu yedikten sonra ikizlere hamile kaldım ama 2 aylıkken kalpleri durdu☹ şimdi tekrar aldım kullanıyorum bakalım inşallah yine nasip olur
Doğru haklısın. Reglime 5 gün kaldı dün bi rest yaptım negatif çıktı tek çubuk görmekten gına geldi resmen. İki gündür stres tavan durduk yere ağlamaktan modu alt us resmen ya. Hormonların azizligi yanda her ayin hüsranla sonuçlanması bi yandan. Nasıl stres yapmayın.Çok stres yapma canım kafan rahat olsun unutma ki stres de olmasını engelleyen en büyük faktör
Sadece 2 öğün oncesi mi yoksa 3 öğün mü ? Yani günde kaç kaşık?Macunu yemeklerden 10 dk önce yiyorsun canım ve onu kullanırken günde 2 litre su iç ve günlük yarım saat yürüyüş yap yoksa pek bi etkisi olmuyor
Anlıyorum seni canım çok iyi anlıyorum ama stres de çözüm değil ki kafanı oyalayacak şeyler bul çocuk düşünme sürekliDoğru haklısın. Reglime 5 gün kaldı dün bi rest yaptım negatif çıktı tek çubuk görmekten gına geldi resmen. İki gündür stres tavan durduk yere ağlamaktan modu alt us resmen ya. Hormonların azizligi yanda her ayin hüsranla sonuçlanması bi yandan. Nasıl stres yapmayın.
Doktor değil aslında kimya profesörü ama dünya çapında biri, alternatif tip ile ilgileniyor ve başarılı.Kim bu adam doktor mu? Güvenilir ki yani
Amin Allah isteyen ve bakabilecek herkese nasip etsin, ne zamandır istiyorsun ki, çok stres yapmamaya çalış düşündükçe olmuyor başka şeylerle de uğraş benceYa yok kaç gündür sabah 5-6 dan önce uyumuyorum. İnternette cozum aramaktan gözlerim şaşı oldu resmen aaa. Ovu testi ve o macunu sipariş verdim şimdilik yaptıklarım bunlar dört gözle bekliyorum kargoların gelmesini. Halada başka cozum arayışlarına devam ediyorum. Of çok istiyorum hamile kalmayı. Allahım her isteyene bir an önce basıp etsin , bana da
Günde kaç kez yemek yiyorsan okadar canım 3 Ogün yiyorsan 3 kez macun yiyeceksin sana kaşığını yolluyorlar tahta kaşıkla yiyorsun o kaşıkla bı tane yiyorsunSadece 2 öğün oncesi mi yoksa 3 öğün mü ? Yani günde kaç kaşık?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?