Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydınız kızlar yazamadım düğünümüz vardı bugünde var girip okudum Zekta güzel haberini bekliyorum bugün yap bugün test hamişsin kesin sen

Kızlar kullanıcıların yazdıklarını okuduktan sonra macunu bende sipariş ettim. Allah’tan Amerika’ya da gönderebiliyoruz dedi. Cuma’ya kadar ulaşırmış bakalım. Ama bilmem kaç kutu alırdım yurtdışı maliyetine ödediğim parayla içim acımadı değil. 86$ ödedim ya 250 grammış. Neyse, ise yarasın da bebesine kavuşayım helal hoş olsun ne diyim artık. Kullananınız varsa paylaşın lütfen.
[/QUOTE]
Ben kullandım canım o iki kutu yedikten sonra ikizlere hamile kaldım ama 2 aylıkken kalpleri durdu şimdi tekrar aldım kullanıyorum bakalım inşallah yine nasip olur

Ben kullandım canım o iki kutu yedikten sonra ikizlere hamile kaldım ama 2 aylıkken kalpleri durdu☹ şimdi tekrar aldım kullanıyorum bakalım inşallah yine nasip olur
[/QUOTE]
Aaaa çok üzüldüm. Basın sağ olsun. Herseye şükürler olsun allah bizden iyisini bilir. İnsallah tez zamanda yine güzel haberlerini alırız kuzum. Cok istiyorum insallah bana da nasip olur anneliği tatmak. Macunla ilgili bana verebileceğin tavsiyelerin var mi kuzum?

Sen Amerikadasın uyuyacaksın galiba, bize günaydın oldu
Ya yok kaç gündür sabah 5-6 dan önce uyumuyorum. İnternette cozum aramaktan gözlerim şaşı oldu resmen aaa. Ovu testi ve o macunu sipariş verdim şimdilik yaptıklarım bunlar dört gözle bekliyorum kargoların gelmesini. Halada başka cozum arayışlarına devam ediyorum. Of çok istiyorum hamile kalmayı. Allahım her isteyene bir an önce basıp etsin , bana da

Ben kullandım canım o iki kutu yedikten sonra ikizlere hamile kaldım ama 2 aylıkken kalpleri durdu şimdi tekrar aldım kullanıyorum bakalım inşallah yine nasip olur
[/QUOTE]
Macunu yemeklerden 10 dk önce yiyorsun canım ve onu kullanırken günde 2 litre su iç ve günlük yarım saat yürüyüş yap yoksa pek bi etkisi olmuyor

Çok stres yapma canım kafan rahat olsun unutma ki stres de olmasını engelleyen en büyük faktör

Ben kullandım canım o iki kutu yedikten sonra ikizlere hamile kaldım ama 2 aylıkken kalpleri durdu☹ şimdi tekrar aldım kullanıyorum bakalım inşallah yine nasip olur
Macunu yemeklerden 10 dk önce yiyorsun canım ve onu kullanırken günde 2 litre su iç ve günlük yarım saat yürüyüş yap yoksa pek bi etkisi olmuyor
[/QUOTE]
Sadece 2 öğün oncesi mi yoksa 3 öğün mü ? Yani günde kaç kaşık?

Çok stres yapma canım kafan rahat olsun unutma ki stres de olmasını engelleyen en büyük faktör
Doğru haklısın. Reglime 5 gün kaldı dün bi rest yaptım negatif çıktı tek çubuk görmekten gına geldi resmen. İki gündür stres tavan durduk yere ağlamaktan modu alt us resmen ya. Hormonların azizligi yanda her ayin hüsranla sonuçlanması bi yandan. Nasıl stres yapmayın.

Sadece 2 öğün oncesi mi yoksa 3 öğün mü ? Yani günde kaç kaşık?
[/QUOTE]
Günde kaç kez yemek yiyorsan okadar canım 3 Ogün yiyorsan 3 kez macun yiyeceksin sana kaşığını yolluyorlar tahta kaşıkla yiyorsun o kaşıkla bı tane yiyorsun

Anlıyorum seni canım çok iyi anlıyorum ama stres de çözüm değil ki kafanı oyalayacak şeyler bul çocuk düşünme sürekli

Amin Allah isteyen ve bakabilecek herkese nasip etsin, ne zamandır istiyorsun ki, çok stres yapmamaya çalış düşündükçe olmuyor başka şeylerle de uğraş bence

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…