Testim yohhiKız yap evdede test yap sitedende bak hadi amaaa yaaaa
Ben 3 tane ayrı doktora gittim sadece 1 i var dedi hamile değilsem bile en azından içim rahatladı :)Canım pco bendede vardı birzamanlar hic sogan kürü yapmamıstım o dönemde sonra kendiliginden gecmisti
Tabisi canisiiiiiiiligin icin dedimdii
Alabilirsin eczanedenTestim yohhi
Kapalıı :))Alabilirsin eczaneden
İyi olmus tatlım her doktor doktor degil ya devlettekilerde cok sallıyor bana göre egitim arastırma en güzeli benceBen 3 tane ayrı doktora gittim sadece 1 i var dedi hamile değilsem bile en azından içim rahatladı :)
@Zekta zektaaaa hadi yap test çatlattın bizi burdaKapalıı :))
Neden bilmiyorum ama hissediyorum bugün o hastane kapısında beklerken sonuç ne olursa olsun hayırlısı olsuAlabilirsin eczaneden
@Zekta zektaaaa hadi yap test çatlattın bizi burda
kapalı falan değildir bak saat daha 17,46
7 de kapanıyor hadi kalk
Kız ben altıda kapanıyor sanıyorum kızlar evim eczaneye inanınki çok uzak ve takatim yok valla sabah 10 da gittim 5 te eve geldim ama eminin testte negatif çıkar@Zekta zektaaaa hadi yap test çatlattın bizi burda
kapalı falan değildir bak saat daha 17,46
7 de kapanıyor hadi kalk
Canım adet geçmeden belli olmazki benim geçtiği halde emin olamadıBugün doktora gittim kızlar bişey sorcam doktora çekindim sormaya yumurtalıklarıma baktı temiz bişey yok dedi alttan muane yumurtlama günüm geçti döllenme falan olsa bebek tutunması gibi bir durum olsa muane sırasında görünürmüydü sizce hamile olsam belli olurmuydu adetime 8 gün var daha
Sabah kan verdim sağlık ocağında,ayın 6 sında evde test yaptım tek cizgiydiHosgeldin tatlım umarım hamissindir sen 11ine kadar bekle gelmezse hemen test yaparsın insallah mutlu sonuc alırsın
Öyle bir mümkünat yokBugün doktora gittim kızlar bişey sorcam doktora çekindim sormaya yumurtalıklarıma baktı temiz bişey yok dedi alttan muane yumurtlama günüm geçti döllenme falan olsa bebek tutunması gibi bir durum olsa muane sırasında görünürmüydü sizce hamile olsam belli olurmuydu adetime 8 gün var daha
O bitki faydalı diyorlar ama hiç denemedim canımYok zaten doktor yazmadan ilaç alman da o bitkinin faydası olur mu acaba bana
Tırnak izi zor geçer kudret narı bulabilsen surerdin,zerre iz kalmaz küçükken düşmüş suratını parçalamış biri olarak söylüyorum geçmiş olsunKizlar konuyla alakasiz biliyorum kusura bakmayin simdiden ama cocuk tirnakladi beni bu iz gecer mi nasil gecer bilginz var mi kremle felan
Üzümde mi öyleymiş bende severim üzümüAynen canım üzüm falanda hiç birini tüketmiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?