Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım pco bendede vardı birzamanlar hic sogan kürü yapmamıstım o dönemde sonra kendiliginden gecmisti
Ben 3 tane ayrı doktora gittim sadece 1 i var dedi hamile değilsem bile en azından içim rahatladı :)

Ben 3 tane ayrı doktora gittim sadece 1 i var dedi hamile değilsem bile en azından içim rahatladı :)
İyi olmus tatlım her doktor doktor degil ya devlettekilerde cok sallıyor bana göre egitim arastırma en güzeli bence

Alabilirsin eczaneden
Neden bilmiyorum ama hissediyorum bugün o hastane kapısında beklerken sonuç ne olursa olsun hayırlısı olsu
@Zekta zektaaaa hadi yap test çatlattın bizi burda
kapalı falan değildir bak saat daha 17,46
7 de kapanıyor hadi kalk
@Zekta zektaaaa hadi yap test çatlattın bizi burda
kapalı falan değildir bak saat daha 17,46
7 de kapanıyor hadi kalk
Kız ben altıda kapanıyor sanıyorum kızlar evim eczaneye inanınki çok uzak ve takatim yok valla sabah 10 da gittim 5 te eve geldim ama eminin testte negatif çıkar

Bugün doktora gittim kızlar bişey sorcam doktora çekindim sormaya yumurtalıklarıma baktı temiz bişey yok dedi alttan muane yumurtlama günüm geçti döllenme falan olsa bebek tutunması gibi bir durum olsa muane sırasında görünürmüydü sizce hamile olsam belli olurmuydu adetime 8 gün var daha

N Nana Ana yaa bana kızma cidden testler beni mahvediyor psikolojimi alt üst ettiler şimdi böyle sakince bişey yapmadan sadece beklemek istiyorum ne olucaksa olsun artıj :))

Canım adet geçmeden belli olmazki benim geçtiği halde emin olamadı

N Nana Ana yaa bana kızma cidden testler beni mahvediyor psikolojimi alt üst ettiler şimdi böyle sakince bişey yapmadan sadece beklemek istiyorum ne olucaksa olsun artıj :))
Tamam canım icinnasıl rahat edecekse öyle yap ama benim icim rehat degil benegi bugün ögrenmek istemistim

Öyle bir mümkünat yok

Kizlar konuyla alakasiz biliyorum kusura bakmayin simdiden ama cocuk tirnakladi beni bu iz gecer mi nasil gecer bilginz var mi kremle felan
Tırnak izi zor geçer kudret narı bulabilsen surerdin,zerre iz kalmaz küçükken düşmüş suratını parçalamış biri olarak söylüyorum geçmiş olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…