Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sabah kan verdim sağlık ocağında,ayın 6 sında evde test yaptım tek cizgiydi umarım hamileyimdir,rabbim tüm istiyenlere nasip etsin inşallah,cevabınız için tes ederim
İnsallah mutlu haber al ozaman aksam durumunu ögrenince haber verirsin rica ederim

Hemen görünmez canım ulstrasında malesef

N Nana Ana kızmaaa banada bugün kontrolüm vardı zaten progesterona bakacaktı beni yakalamışken alttan muane etti geçen edememişti ben biraz tırsıyorum alttan muaneden adetin bittimi dedi bitti dedim yat bakalım çatala dedi dedim etme eyleme hekim hanım nanacıııımmm duyarsa çok kızar dedim dinlenemedin

Sonuçlar yarın cikio,sabredemiyorum bı kürtaj bı boş kese yaşadım hemde korunurken şimdi istioruz olmuyo hicbisorun yok üstelik ,yazicam inşallah
Hastalabım sitesine 12 den sonra bir bak canım eline numara yazıp verdilerse tc ve numarayla sonucları sorguluyorsun
Bizlerinde durumu aynı korunmadıgımız sorunumuz olmadıgı halde o vaktin gelmesini bekliyoruz

Rahmine bakmak icin yatırmıs seni catala bebege bakmak icin degil tatlım ayakyapıyorsun suan bana birdaha böyle sorular duymiyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…