İnsallah mutlu haber al ozaman aksam durumunu ögrenince haber verirsin rica ederimSabah kan verdim sağlık ocağında,ayın 6 sında evde test yaptım tek cizgiydiumarım hamileyimdir,rabbim tüm istiyenlere nasip etsin inşallah,cevabınız için tes ederim
Üzüm cok yararlı nesi varmıski üzümünÜzümde mi öyleymiş bende severim üzümü☺
Hemen görünmez canım ulstrasında malesefBugün doktora gittim kızlar bişey sorcam doktora çekindim sormaya yumurtalıklarıma baktı temiz bişey yok dedi alttan muane yumurtlama günüm geçti döllenme falan olsa bebek tutunması gibi bir durum olsa muane sırasında görünürmüydü sizce hamile olsam belli olurmuydu adetime 8 gün var daha
Sonuçlar yarın cikio,sabredemiyorum bı kürtaj bı boş kese yaşadım hemde korunurken şimdi istioruz olmuyo hicbisorun yok üstelik ,yazicam inşallahİnsallah mutlu haber al ozaman aksam durumunu ögrenince haber verirsin rica ederim
Prolaktin hormonunu yükseltiyomus ilk defa duydumÜzüm cok yararlı nesi varmıski üzümün
N Nana Ana kızmaaa banada bugün kontrolüm vardı zaten progesterona bakacaktı beni yakalamışken alttan muane etti geçen edememişti ben biraz tırsıyorum alttan muaneden adetin bittimi dedi bitti dedim yat bakalım çatala dedi dedim etme eyleme hekim hanım nanacıııımmm duyarsa çok kızar dedim dinlenemedinBugün doktora gittim kızlar bişey sorcam doktora çekindim sormaya yumurtalıklarıma baktı temiz bişey yok dedi alttan muane yumurtlama günüm geçti döllenme falan olsa bebek tutunması gibi bir durum olsa muane sırasında görünürmüydü sizce hamile olsam belli olurmuydu adetime 8 gün var daha
Doğru diyosun canm bende doktora sormaya çekindim işte biraz sert biriydiHemen görünmez canım ulstrasında malesef
Haklısın canım bekleyecez bakalım 8 günCanım adet geçmeden belli olmazki benim geçtiği halde emin olamadı
Hastalabım sitesine 12 den sonra bir bak canım eline numara yazıp verdilerse tc ve numarayla sonucları sorguluyorsunSonuçlar yarın cikio,sabredemiyorum bı kürtaj bı boş kese yaşadım hemde korunurken şimdi istioruz olmuyo hicbisorun yok üstelik ,yazicam inşallah
Folikasit bile var biliyorum ben üzümde tuhafgeldiProlaktin hormonunu yükseltiyomus ilk defa duydum
Hahahahah ya seni yeyecem neden bu kadar tatlısın neddeeenTamam canım icinnasıl rahat edecekse öyle yap ama benim icim rehat degil benegi bugün ögrenmek istemistim
Rahmine bakmak icin yatırmıs seni catala bebege bakmak icin degil tatlım ayakyapıyorsun suan bana birdaha böyle sorular duymiyimN Nana Ana kızmaaa banada bugün kontrolüm vardı zaten progesterona bakacaktı beni yakalamışken alttan muane etti geçen edememişti ben biraz tırsıyorum alttan muaneden adetin bittimi dedi bitti dedim yat bakalım çatala dedi dedim etme eyleme hekim hanım nanacıııımmm duyarsa çok kızar dedim dinlenemedin
Beklicez canım başka çaremiz yok kadın olmak anne olmaya çalışmak kolay değil :)Haklısın canım bekleyecez bakalım 8 gün
Sizden alıyorum galiba bu tadıHahahahah ya seni yeyecem neden bu kadar tatlısın neddeeen
Anladiigim kadariyla degilmisHatırladım onu ismi haric ama ekliydi o totemde öyle hatırlıyordum hamilemiymis simdi
Evet üzüm incir göğüslerin uyarılması hepsi yükseltiyor prolaktiniÜzümde mi öyleymiş bende severim üzümü☺
Allah isteyen herkese versin yaaa o totemmis bu totemmis farketmiyor yazık bize yaaaaAnladiigim kadariyla degilmis
Bence senin Allah vergisiSizden alıyorum galiba bu tadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?