Aldatılmıs hissettim ben bisey hosuma gidemedi suandaBrn cok tutarim
Kaynana görümce aman ya herkes kendi pisliginde bogulsunHerkesin esleriylede ilgili bir sorunu vardır illaki hangi birisinin dedikodusunu yaapsakki bilemedim
Valla evlnnce dedikodu bitmio aksine cogalioHerkesin esleriylede ilgili bir sorunu vardır illaki hangi birisinin dedikodusunu yaapsakki bilemedim
Valla benim hiç sorunum olmadı şimdiye kadarHuuuu en dolusu kim acaba kaynana konusunda
Ney kiz anlamadimAldatılmıs hissettim ben bisey hosuma gidemedi suanda
Bugün bat günü olan arkadaslar durumlarınız ne alemde? Bilgi verirmisinizGebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil
Amin demeden gecmeyin
evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim
❤ Totem ❤
Eylül
@Ederaf bat 10
@Maruki bat 10
@Fyprk bat 10
@Ozgeozge0 bat 10
@Ayparcasii90 bat 10
@Seval2321 bat 11
@Mevayigit bat 12
@Mrsiron_ bat 12
@Nurov bat 13
@Bifincankahve bat 13
@nurguull bat 14
@Antoryum123 bat 14
@bi prenses annesi bat 14
@Nigar93 bat 14
@Liyalayi bat 15
@Cena bat 16
L Loriklorik bat 16
@m_aslicim bat 16
@Benimdemelegimolsa bat 16
@Gonulmeyvesi bat 17
@Ahenfatma bat 17
@Serimeri bat 18
@bocek345 bat 19
@Umutumut82 bat19
@Eslem91 bat 19
@Karakarsu bat 19
@LadyMorganas bat 19
@icecreamm bat 20
@sosmivida bat 20
@Icebergsss bat 20
@bmbm bat 21
@Butterfly1987 bat 22
@Firstandlast bat 22
@Ggden bat 22
@dilosss_ bat 23
@Tiibukk bat 23
@beren20 bat 24
@rosebatum bat 24
@burcusami bat 24
@Misst bat 24
@Melegim15 bat 25
@hayal alemi bat 25
@Sibelll16 bat 27
@guzelgunler2019 bat 27
@Elif Colak53 bat 30
Ekim
@15yusra11 bat 2
@kirmizipatiklikiz bat 2
@Deryakadir bat 4
@eylem91 bat 5
Beybililerimiz
@tiktaktok bat 1 E
@Babyandmom bat 6 A
@Martilikiz07 bat 9 E
@Ojej bat 11 A
@NorthCarolina bat 12 A
@hayalinizle bat 12 A
@Emine Hatayli bat 19 A
F Fatma KTL bat 20 A
@mervecancan bat 20 T
@Caghla_29 bat 23 A
@emine1115ygt bat 23 A
@Gncgztc bat 24 A
@Sumeyyee__ bat 26 A
@Lepistesb bat 28 A
@Ftskrcm bat 30 A
@zambak189 bat 30 A
O biiiiiirrr inciiiii tanesiiiiiValla benim hiç sorunum olmadı şimdiye kadar
Amin amin aminKaynana görümce aman ya herkes kendi pisliginde bogulsun
En iyisi erken test yapanları benim pataklamam sizinde destek olmanı gibi gözüküyorValla evlnnce dedikodu bitmio aksine cogalione diyim bilemedim
Topik acmıslar dört k olmusturlar diyorsunNey kiz anlamadim
Ooooo biiiiiiirrrrrr goz bebegggiiiiiiO biiiiiirrr inciiiii tanesiiiii
AY İNŞALLAH ÇOK SEVİNDİM SENİN ADINA YAZ BURAYADA NASIL OLUCAK ÇOK MERAK EDİYORUMBende gittim 2 tane güzel yumurtalar var dedi 16 ve 18 mm ler, küçükler de varmış. Bugün gonal f son doz yapcam yarın gece 12de de catlatma iğnesi, cuma günü inşallah aşılama yapcak
Ha evet ya orasi cok ilginc vallaha o da eylulde bebel planlauanlari mo ne oyle bi topik acmis simdi 4 k olmuslar iclerinde hamilelerde var yani bizim topigin yan sanayisi gibi olmuş mantik ayni mantikTopik acmıslar dört k olmusturlar diyorsun
Her turlu arkandyz cnmcim merk etmeEn iyisi erken test yapanları benim pataklamam sizinde destek olmanı gibi gözüküyor
Cok kisiye örnek olduk burada galiba yazık ne diyimHa evet ya orasi cok ilginc vallaha o da eylulde bebel planlauanlari mo ne oyle bi topik acmis simdi 4 k olmuslar iclerinde hamilelerde var yani bizim topigin yan sanayisi gibi olmuş mantik ayni mantik
Kim onlar söyleyin topikten cıkarayım zaten bilgide gelmiyor buraya..Ha evet ya orasi cok ilginc vallaha o da eylulde bebel planlauanlari mo ne oyle bi topik acmis simdi 4 k olmuslar iclerinde hamilelerde var yani bizim topigin yan sanayisi gibi olmuş mantik ayni mantik
İste benim topik kayyumuuuuuuumHer turlu arkandyz cnmcim merk etme
Ya işte öyle yaparım pozitifse gitmem heralde :))Canim hastane nin sitesine gir laboratuvar sonuçlarına yaz bilgilerini çıkar mutlaka nabız uygulamasına daha geç dusuyor
Amin canim amin dua edelim birbirimize isn
Yine git al kağıdı saklarsın olumlu haber ler al ins hadi bakmadın mi halaYa işte öyle yaparım pozitifse gitmem heralde :))
Yok zaten doktor yazmadan ilaç alman da o bitkinin faydası olur mu acaba banaDoktora danışmadan ilaç içme canım bitkisel çay tüketebilirsin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?