Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bugün bat günü olan arkadaslar durumlarınız ne alemde? Bilgi verirmisiniz
Batı gecip regl olmayan arkadaslar ya sizler ne yaptınız?
Batı gecip hamile kalan arkadaslar nicin hamislerimiz arasına katılmadınız?

Bende gittim 2 tane güzel yumurtalar var dedi 16 ve 18 mm ler, küçükler de varmış. Bugün gonal f son doz yapcam yarın gece 12de de catlatma iğnesi, cuma günü inşallah aşılama yapcak
AY İNŞALLAH ÇOK SEVİNDİM SENİN ADINA YAZ BURAYADA NASIL OLUCAK ÇOK MERAK EDİYORUM

Topik acmıslar dört k olmusturlar diyorsun
Ha evet ya orasi cok ilginc vallaha o da eylulde bebel planlauanlari mo ne oyle bi topik acmis simdi 4 k olmuslar iclerinde hamilelerde var yani bizim topigin yan sanayisi gibi olmuş mantik ayni mantik

Ha evet ya orasi cok ilginc vallaha o da eylulde bebel planlauanlari mo ne oyle bi topik acmis simdi 4 k olmuslar iclerinde hamilelerde var yani bizim topigin yan sanayisi gibi olmuş mantik ayni mantik
Cok kisiye örnek olduk burada galiba yazık ne diyim

Kim onlar söyleyin topikten cıkarayım zaten bilgide gelmiyor buraya..

Canim hastane nin sitesine gir laboratuvar sonuçlarına yaz bilgilerini çıkar mutlaka nabız uygulamasına daha geç dusuyor

Amin canim amin dua edelim birbirimize isn
Ya işte öyle yaparım pozitifse gitmem heralde :))

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…