E hadi yaaapsaaaaannaaaaaaaaggggYa işte öyle yaparım pozitifse gitmem heralde :))
Kan verirken veriyolar genelde hangi hastaneye gittiysen oranın tahlil sonucları internet sitesine gir tcni girip belki bakabilirsin
kız olumlu olsunda beklerim ben :)Insallah olumlu bi sonuc alirsinda
Bugun ogrenmesende olur
Eşim bakmış siteye henüz bişey yok artık sabaha kadar sitede onlineyim :)))
Aynen canım üzüm falanda hiç birini tüketmiyorum artıkBide sade soda incir dereotu falan bu hormonu yükseltirmiş canım
Bizim topikten degillerKim onlar söyleyin topikten cıkarayım zaten bilgide gelmiyor buraya..
Baktık can verilmemiş henüzYine git al kağıdı saklarsın olumlu haber ler al ins hadi bakmadın mi hala
Brn cok tutarim
AhahahahahEşime diyorum doktor işlem yaparken işemesem bari diye
Bir iki saate çıkar heralde.. ah ben yarından sonra nasil beklicen bakalmBaktık can verilmemiş henüz
Kız sonuçlar sitede pozitifse gitmem yarın hastaneye didiim :)) doktor evde test yapmana gerek yok dedi her halükarda kanda bakmamız lazım onemli olan o dedi ama nasıl tatlı bi doktor AllahımE hadi yaaapsaaaaannaaaaaaaagggg
Aklina takma rahat rahat gunlerin gecsin diye dedim askiimmmm❤
Bat ne zaman kıızzBir iki saate çıkar heralde.. ah ben yarından sonra nasil beklicen bakalm
Sadece topigi acan arkadas eskiden buralardaydi hani hatirlarsan yabancı devlette yaşıyordu ha bire test yapıyordu silik görüyorduSunu en bastan söyleseneeeeee
Kız yap evdede test yap sitedende bak hadi amaaa yaaaaKız sonuçlar sitede pozitifse gitmem yarın hastaneye didiim :)) doktor evde test yapmana gerek yok dedi her halükarda kanda bakmamız lazım onemli olan o dedi ama nasıl tatlı bi doktor Allahım
Hatırladım onu ismi haric ama ekliydi o totemde öyle hatırlıyordum hamilemiymis simdiSadece topigi acan arkadas eskiden buralardaydi hani hatirlarsan yabancı devlette yaşıyordu ha bire test yapıyordu silik görüyordu
AY İNŞALLAH ÇOK SEVİNDİM SENİN ADINA YAZ BURAYADA NASIL OLUCAK ÇOK MERAK EDİYORUM
Tabisi canisiiiiiHiiiii o yüzden diyosun yani
Canım pco bendede vardı birzamanlar hic sogan kürü yapmamıstım o dönemde sonra kendiliginden gecmistiKızlar bu arada benden size tavsiye kesinlikle tek doktora bağlı kalmayın 1 ay önce özele gittiğimde bana pco ve polip var dedi ama bu sefer gittiğim doktor öyle bişey yok dedi rahmin gayet güzel dedi bu doktora 2 aydır randevu almaya çalışıyordum iyikide gitmişim devlet hastanesi doktorlarına artık daha çok güveniyorum ama şuda var ben soğan kürü yaptım acaba omu iyi geldi pcoya falan diyede düşünüyorum ama pco falan yok didi sonuç olarak
Ahahahahahbi de oyle oluyormuş ayyy ne utanirdim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?