Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
E hadi yaaapsaaaaannaaaaaaaagggg
Kız sonuçlar sitede pozitifse gitmem yarın hastaneye didiim :)) doktor evde test yapmana gerek yok dedi her halükarda kanda bakmamız lazım onemli olan o dedi ama nasıl tatlı bi doktor Allahım

Kız sonuçlar sitede pozitifse gitmem yarın hastaneye didiim :)) doktor evde test yapmana gerek yok dedi her halükarda kanda bakmamız lazım onemli olan o dedi ama nasıl tatlı bi doktor Allahım
Kız yap evdede test yap sitedende bak hadi amaaa yaaaa

Kızlar bu arada benden size tavsiye kesinlikle tek doktora bağlı kalmayın 1 ay önce özele gittiğimde bana pco ve polip var dedi ama bu sefer gittiğim doktor öyle bişey yok dedi rahmin gayet güzel dedi bu doktora 2 aydır randevu almaya çalışıyordum iyikide gitmişim devlet hastanesi doktorlarına artık daha çok güveniyorum ama şuda var ben soğan kürü yaptım acaba omu iyi geldi pcoya falan diyede düşünüyorum ama pco falan yok didi sonuç olarak

Canım pco bendede vardı birzamanlar hic sogan kürü yapmamıstım o dönemde sonra kendiliginden gecmisti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…