Büyükbasarı gercekten bu bir yetenekBen her topikte aktifim ☺
Burayı da takipteyim
Merak başa bela vala dur burda nolmus surda nolmus bakayim derken çıkamıyorum bdv ye de bakıyorum ama mesaj yazmiyorum kolay kolayBüyükbasarı gercekten bu bir yetenek
Ben de şaşırıyorum buraya bir yarım saat bakmıyorum 6-7 sayfa oluyor, teli elime yapıştırmam lazımNasıl yetisiyorsunuz valla her topike helal
Allah Allah o kadar değerde bir çıkmadı testte acaba masAllah sağlıkla ilerlesin inşAllah cnm darısı başımızaKızlaarr arkadaşım yeni evli adeti geçmişti 10 gün kadar test yaptı kaç kere çıkmadı
Dün kan vermişti bugün çıktıı hamileee ve değeri 46 bin küsür yani 6 haftalık hemen hemen çok mutlu oldumm
Ve şu akıntı meselesini sordum ondada yeşil gelmiş sonra sarı gelmil sonra beuaza dönmüşş benimde öyle oldu bu ayy inşallah bendede vardır
Tmm canım sağolO bitki faydalı diyorlar ama hiç denemedim canım
Bu kadar aktif olmaya maas almamız gerekiyor bizimMerak başa bela vala dur burda nolmus surda nolmus bakayim derken çıkamıyorum bdv ye de bakıyorum ama mesaj yazmiyorum kolay kolayban yerim diye
Bence de mantıklıBu kadar aktif olmaya maas almamız gerekiyor bizim
79bildirimi gördükten sonra durum güncellemesi paylasmamayı bile düsündüm dünBen de şaşırıyorum buraya bir yarım saat bakmıyorum 6-7 sayfa oluyor, teli elime yapıştırmam lazım
Zaten şimciik kan sonucuma baktım sifir sifir sifiiiiiirrrRahmine bakmak icin yatırmıs seni catala bebege bakmak icin degil tatlım ayakyapıyorsun suan bana birdaha böyle sorular duymiyim
Evet canım bende çok seviyorum ama artık yemiyorumÜzümde mi öyleymiş bende severim üzümü☺
Kız benim morel sifir sifir siiifiiir kan sonucumda sifirBeklicez canım başka çaremiz yok kadın olmak anne olmaya çalışmak kolay değil :)
Kız neymiş ben kaçırdımEvet canım bende çok seviyorum ama artık yemiyorum
Aynen canım işte çıkmayabiliyor stres yapmayalım diye belirttim onu da hatta dün mü ne test yaptı idrarda çıkmadıAllah Allah o kadar değerde bir çıkmadı testte acaba masAllah sağlıkla ilerlesin inşAllah cnm darısı başımıza
Hic zor deil kiz. Kim napio diye bakiorzNasıl yetisiyorsunuz valla her topike helal
Üzüm canım prolaktin yükseltiyo onu konuşuyoruzKız neymiş ben kaçırdım
Değişik vala olabiliyor benim de çok geç çıkmıştı kızımda artık yok dediğim anda çıkmıştıAynen canım işte çıkmayabiliyor stres yapmayalım diye belirttim onu da hatta dün mü ne test yaptı idrarda çıkmadı
Amin canım inşallah
Üzüm canım prolaktin yükseltiyo onu konuşuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?