Ya zaten herşeyin başı o bunu biliyoruz ama elimizde değil stres yapmamak her konudaHayırlısı valla bence en önemli etken stres
İnşâllah cnmDeme kiz oyle hepimizin pozitifini gorucez insAllah ben inanıyorum bu ay olmazsa sonraki aylar
Bende okudum Allah kabul etsin kime okuyacağımızı bulamadım ama sayfalara da bakamadımhayal alemi cnm okudum rabbim.kabul eylesin.bu arada bi önerim var dua grubu yapsak sanki daha kolay olurdu kimin okuyup okumadığı takip açısından N Nana Ana ne dersiniz
Benim de öyle çıkıyor da pek ümit baglayamadim sabah yataktan kalkmadan yapılıo ya ateş ölçümü sabah ölçtün mu hiç canımKızlar az önce ateşimi ölçtüm 36.5 çıktı normalde hep 35.8dir
Cnm o kadar fark yok ki ya yapmayın böyle Üzülüyorsunuz sonraKızlar az önce ateşimi ölçtüm 36.5 çıktı normalde hep 35.8dir
Bugün L Loriklorik deydi sıra cnmBende okudum Allah kabul etsin kime okuyacağımızı bulamadım ama sayfalara da bakamadım
Yok canım sabah yapmadım az önce kıpkırmızı oldum ateş bastı gibi ölçiyim dedim öyleBenim de öyle çıkıyor da pek ümit baglayamadim sabah yataktan kalkmadan yapılıo ya ateş ölçümü sabah ölçtün mu hiç canım
Ümitli değilimde sordum öylesine canımCnm o kadar fark yok ki ya yapmayın böyle Üzülüyorsunuz sonra
Canım yarın sabah kan vercem hala olamadım sinir oldum
Hayır olsun insAllah canımYok canım sabah yapmadım az önce kıpkırmızı oldum ateş bastı gibi ölçiyim dedim öyle
Hadi ins gülüm yaa ins pozitif cikarCanım yarın sabah kan vercem hala olamadım sinir oldum ☺
Hayırlısı olsun canım inşAllah adet belirtileri değildirBenimde adet belirtilerim ve ağrılarım başladım kizlar 10 gun kala
Lorik nerelerde acep L Loriklorik
aşko sen yiyebilirsin süt yapar :))Ayyy demaaaa
Kaç gundur uzum yiyorm hepbide kac zmandr canm ole incir cekio kii anlatamam. Normlde de cok sevrm
Ahh inşallah cannSen beybi haberi ver bide burdaki övgüleri gör cicegim
Benimde daha önce yükseldi ama bu ara üzüm çok yedim inşallah yükselmez :))Valla ben seviyorum yicem napıyım sıkıldım şu prolaktin illetinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?