Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Üzüm canım prolaktin yükseltiyo onu konuşuyoruz
Hadiya yahu geçende bir topikte karşılaştım kan grubuna Göre diye beslenmeyle ilgili bir arkadaş birşey paylaşmış bende kendi kan grubuma göre bir bakayım dedim A gruplarını evren resmen sen öl yaşama yeme hiç birşey diyor herşey mi zararlı olur yararlı sandığım herşey zararlı çıktı ecnebi memleketlerindeki besinler faydalı çıktı bana Türkiye'de yaşamak çok zor

İyi akşamlar prensesler50 sayfa var öyle yorgunum ki annem bizdeydi ona yaptırdım 2 günlük yemek yarın da nöbetçiyim iyi olduvar mı gelişme? Benim yumurtlama haftam Allahtan sabahtan çok dersim yok koca 12 de geliyo

Ne güzel canım darısı sanaa

vala kaç gün kaldı bilmiyorum da bugün iğnenin 12 ya da 13. Gunu sanırım,
hadi ya bugun 12. Gün o zmn
Kız seninde 14 gün olamadı gitti bana bile dert oldu test zamanıngelsin artık kendi günümü beklemiyorum seninkini bekliyorum resmen ben umutsuz vakayım zaten senin pozitif olsun bari

Hanımlar son adetim 26 agustostu 8 eylül de uzayan akintim olunca yumurtladim diye düşündüm ama bugünde aynı şekilde yumurta akı kıvamında akintim var tekrar yumurtluyor olabilir miyim beklenen adet tarihim 22 eylül kocayı da zor ikna ettim dün gece son diye bu gece de calistrcaz anlasilan☺gebeligi yeni olanlar öğrenene kadar akintinuz oldu mu

Kız seninde 14 gün olamadı gitti bana bile dert oldu test zamanıngelsin artık kendi günümü beklemiyorum seninkini bekliyorum resmen ben umutsuz vakayım zaten senin pozitif olsun bari
Deme kiz oyle hepimizin pozitifini gorucez insAllah ben inanıyorum bu ay olmazsa sonraki aylar

Hahaha bende gördüm onu ama bana saçma geldi ne bileyim insanın herşeyi yemesi lazım ben şuan bazı şeyleri yiyemiyorum bana çok saçma geliyo yazık bana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…