Hadiya yahu geçende bir topikte karşılaştım kan grubuna Göre diye beslenmeyle ilgili bir arkadaş birşey paylaşmış bende kendi kan grubuma göre bir bakayım dedim A gruplarını evren resmen sen öl yaşama yeme hiç birşey diyor herşey mi zararlı olur yararlı sandığım herşey zararlı çıktı ecnebi memleketlerindeki besinler faydalı çıktı banaÜzüm canım prolaktin yükseltiyo onu konuşuyoruz
Değişik vala olabiliyor benim de çok geç çıkmıştı kızımda artık yok dediğim anda çıkmıştı
İnsAllah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllahİnşallah o duyhuyu yaşamak nasip olur
İnsAllah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah
Sayılmıyor cnmKızlaaaar çatlatma ignesini olduğum günü saymali miyim sizce ya bi arkadaş sayılmıyor dedi1 gün zarardayim ne güzel yarın 14. Gün diyordum ben
vala kaç gün kaldı bilmiyorum da bugün iğnenin 12 ya da 13. Gunu sanırım,Amiinn amiinn
Senin kaç gün kaldıı benim 7 hatta 6 diyebilriim artık 3 ay sonra yeniden günlwri sayar oldum içime bi heves umut geldi.nwdense
hadi ya bugun 12. Gün o zmnSayılmıyor cnm
Ne güzel canım darısı sanaaKızlaarr arkadaşım yeni evli adeti geçmişti 10 gün kadar test yaptı kaç kere çıkmadı
Dün kan vermişti bugün çıktıı hamileee ve değeri 46 bin küsür yani 6 haftalık hemen hemen çok mutlu oldumm
Ve şu akıntı meselesini sordum ondada yeşil gelmiş sonra sarı gelmil sonra beuaza dönmüşş benimde öyle oldu bu ayy inşallah bendede vardır
Ama o besinleride alması lazım vücudumuzun sonuctaEvet canım bende çok seviyorum ama artık yemiyorum
Kız seninde 14 gün olamadı gitti bana bile dert oldu test zamanıngelsin artık kendi günümü beklemiyorum seninkini bekliyorum resmen ben umutsuz vakayım zaten senin pozitif olsun barivala kaç gün kaldı bilmiyorum da bugün iğnenin 12 ya da 13. Gunu sanırım,
hadi ya bugun 12. Gün o zmn
Şansa bak olsun vardır bir hayir diyelim geç olsun güç olmasın canımmÇok şanssızım ya cihaz bozulmuş yarın gel dedi doktor
Onu bilmiyorum Canım ama erkeklerde de bu hormon yükselebiliyormuşEşim üzüm delisi erkeklerde de sorun olur mu ki
Deme kiz oyle hepimizin pozitifini gorucez insAllah ben inanıyorum bu ay olmazsa sonraki aylarKız seninde 14 gün olamadı gitti bana bile dert oldu test zamanıngelsin artık kendi günümü beklemiyorum seninkini bekliyorum resmen ben umutsuz vakayım zaten senin pozitif olsun bari
Canim benim bat mat belli olmuyoeBat ne zaman kıızz
Hahaha bende gördüm onu ama bana saçma geldi ne bileyim insanın herşeyi yemesi lazım ben şuan bazı şeyleri yiyemiyorum bana çok saçma geliyo yazık banaHadiya yahu geçende bir topikte karşılaştım kan grubuna Göre diye beslenmeyle ilgili bir arkadaş birşey paylaşmış bende kendi kan grubuma göre bir bakayım dedim A gruplarını evren resmen sen öl yaşama yeme hiç birşey diyor herşey mi zararlı olur yararlı sandığım herşey zararlı çıktı ecnebi memleketlerindeki besinler faydalı çıktı banaTürkiye'de yaşamak çok zor
Öyle ama mecbur ben onları tüketmedim çok dikkat ettim düşmüş yaniAma o besinleride alması lazım vücudumuzun sonucta
Hayırlısı valla bence en önemli etken stresÖyle ama mecbur ben onları tüketmedim çok dikkat ettim düşmüş yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?