Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizlar merhaba hepinize bol öpucukler bugun rahim filmi cekindim aman allahim bole bi aci yok ciktikdan sonra dogumu bn napcam dedim su an bile acio sancilarim var cok zormus gercekten nys sonucum cok guzel cikti tuplerim temiz rahmim iyi durumdaymis esimde de sorun yok gircegimiz ay adetin 2 veya 3 gunu gel asilama programina dahil ediceklermis öle dedi doktor rabbim cidden hepimize yar ve yardimci olsun cok zormus dogumu dusunemiorum

Aaaaa cok sasirdim agri cekmene .. ayrica sevindim rahim filminin temiz cikmasina rahim filminden sonra bence denemeleri aksatmayin ☺ insallah asilamaya gerek kalmadan hamile kalirsin . gebelik takibi icin gidersin bir dahaki ay

Amin canım Rabbim herseyin hayırlısını versin hepimize insAllah

Cok gecmis olsn canisi. Insllh bu sefer sebeb olur da bebisin gelir asilamya gerek kalmdan

Ben duymuştum bazılarında çok zor oluyormuş arkadaşım çok zorlanmıştı ama gözünü korkutmak istemedim ben yaptırsam anestezisiz yaptıramazdım, neyse geçmiş gitmiş inşallah vesile olur aşılamaya gerek kalmadan hamile kalırsın

Aaaaa cok sasirdim agri cekmene .. ayrica sevindim rahim filminin temiz cikmasina rahim filminden sonra bence denemeleri aksatmayin ☺ insallah asilamaya gerek kalmadan hamile kalirsin . gebelik takibi icin gidersin bir dahaki ay
Bilmiorum nie acio zonkluo resmen uyusturucu ignenin etkisi gecti bn cok kotu oldum ya bayilcaktim bi ara dedim bitmedimi bn kotu oluorum dedim normalmi agrimasi bu kadar dedim normal kisiden kisiye degisio ilaclarini duzemli kullan dedi su an bile acio ya umarim bu ay guzl bi hber alirim asilamadanda korktum zormus bi kadin soledi ölemi bilen varmi ?

Umarim insallah vnm bnm ya zormus yok baya zorlandim zorlaniom da hala

Cok gecmis olsn canisi. Insllh bu sefer sebeb olur da bebisin gelir asilamya gerek kalmdan
Insallah ya cunku gercekten asilamadanda korktum nolcak bilmiom ikimizde de sorun yok bide doktor cok detayla bilgi vermio ya cnm yanio duramiorum dedim sonuc icin 11 den 4 de kadar bkletti vicdansizlar girdigimle ciktigim bir oldu insan degiller

Benim hic acimadi 3 ay once cektirmistim . Gram aci hissetmedim temiz cikmisti benimde insallahh guzel haber alirsin ☺☺asilama olanlara sormak lazim

Insallah ya cunku gercekten asilamadanda korktum nolcak bilmiom ikimizde de sorun yok bide doktor cok detayla bilgi vermio ya cnm yanio duramiorum dedim sonuc icin 11 den 4 de kadar bkletti vicdansizlar girdigimle ciktigim bir oldu insan degiller
Nerde cektirdin

Umarim insallah vnm bnm ya zormus yok baya zorlandim zorlaniom da hala
Benim ağrı eşiğim çok düşük yani canım çok tatlı dayanamıyorum hiç öyle acı sancı filan, kızımda suni sancıya dayanamadım doktora yalvardım beni sezaryene al diye, o yüzden nerde anestezi var ben orda keşke yaptırsaydın sende ama devlette demiştin galiba, geçmiş olsun tekrar, rahatlarsın inş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…