Umudunu kirmak istemm ama bnm de gecen ay 59 gun sonra adet oldum ayni ilaci kullandim ilac bitti 7 gun snra adet oldumBenim 50 gün oldu canım olmadım tarlusalda içtim yine olamadım. Bugün tekrar kan testi verdim bakalım umudum yok ama☺
Nasil yani anlamadim ki bnyumurta yokk i suprız de yok
Yok kiz sen degilsin o kiz 22 yasinda erken ewlenmis olur olur dusunme öle olumsuz herseyi ii dusun
Yaa bn asilamayi kasikdan igne die biliom öle dediler arti hemn bklemiodum bi 6 ay sallarlar die dusunuodum o yuzden biraz korktumHeee şimdi anladımSperm gönderiyolar sonucta alttan göndermeleri gerekmez mi zaten Damar yoluyla iletilmez heralde
Tamm canm teşekkür ederim umudumu kaybetmeyecem o zamanSanmam canm. Hamilelik yaşamadım henüz ama bildiğim kadarıyla alttan da muayne olsa hemen belli olmuyo
GerçekTotem mi yoksa gerçek mi
Bakıldı bekardim o zmn karından baktı onda da bu ciktiCanim benimde oyle hersey normal amh bile normalde pkolularda yuksek oluyor benimse 2.38 civariydi ama bende pkoyum ztn ultrasonda coklu kist, tuylenme, akne, kilo alip verememe, insulin direnci, adet duzensizligi ya da adet olamama vs bunlarin en az 2si varsa pko diyolar ultrasondan bakildi mi sana
Amin bncede öle kuzumHee anladımm Allahım herkese nasip etsin yaşın bi önemi yok bencede isteyip Allah'ın da vermesi önemli ❤
Kuzum ben 30lu almıştım 29 lirayaNe kadar orda hangi marka var kuzum kaclı
Amin Rabbim 8steyen herkes bu güzel mutluluğu nasip etsinGercekmi hayirli olsun kuzum
Ben kilo alıyorum ama isteyince hızlı veriyorum tuylenme ve insülin direnci vardı ben 10 ay diane35 ve glykofen kullandım bebek için duane35 i bıraktım endokronlojiye gidiyordum glukofeni gebe kalana kadar devam et dediBakıldı bekardim o zmn karından baktı onda da bu cikti
Bende geçen ay öyle oldum 62gün sonra adet oldum tarlusalla ama tarlusal içince hemen olmuştum bire prolaktin yüksekti ama bu ay düşmüş baya gene olmadım sinir oldum umudum yok zaten öylesine kan verdim işte canımUmudunu kirmak istemm ama bnm de gecen ay 59 gun sonra adet oldum ayni ilaci kullandim ilac bitti 7 gun snra adet oldumumarim senden guzel hber gelir
Hayırlı olsunAmin Rabbim 8steyen herkes bu güzel mutluluğu nasip etsin
yumurta uretemıyorum canım ben bu ay da olmadı yumurta yanı 5 tane cok kucuk varmısta buyumuyo işteNasil yani anlamadim ki bn
Bence değerlendir belli olmaz bazen uzun süre kalabiliyo yaKızlar bana bir fikir verin
Dün yumurtlama günümdü takvime göre ama misafirim vardı değerlendiremedik
Bugün sanırım çatlama oldu akıntım oluyo sizce bugün değerlendirilmeli mi yoksa geçti mi iş işten
Ben tedavi deyim diye yapmadım ya ama yararı cokmusKız ben bu ay soğan kürü yaptım eğer hamileysem o vesile oldu diye düşünüyorum
Ah kuzum Rabbim ins olumlu gelişme nasip eder büyümesini beklemekte zorbenim klomen buyutmuyor bıle
Kuzu ben oldum aşılama mı yeni geldik hastaneden çok dua etYaa aşılamanın ne zorluğu varmışki canm bende cuma günü yaptırcam aşılamayı korkutma
Aynen dedigim gibi coklu kucuk kistler var bu da pko oluyoBakıldı bekardim o zmn karından baktı onda da bu cikti
Bence sogan kurunu dene mucize gercekten ben bu ay denedim kistlerin icindeki butun iltihabi akitti onu da yarim yamalak yapmistim suan hamileyim ama ilacla beraber yapmak ne kadar dogru bilmiyorumBen kilo alıyorum ama isteyince hızlı veriyorum tuylenme ve insülin direnci vardı ben 10 ay diane35 ve glykofen kullandım bebek için duane35 i bıraktım endokronlojiye gidiyordum glukofeni gebe kalana kadar devam et dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?