Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim 50 gün oldu canım olmadım tarlusalda içtim yine olamadım. Bugün tekrar kan testi verdim bakalım umudum yok ama☺
Umudunu kirmak istemm ama bnm de gecen ay 59 gun sonra adet oldum ayni ilaci kullandim ilac bitti 7 gun snra adet oldum umarim senden guzel hber gelir

Bakıldı bekardim o zmn karından baktı onda da bu cikti

Eklentiler

• 1829679-eb146a59cf53bea3e4e46a3f9faf522e.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 24
Umudunu kirmak istemm ama bnm de gecen ay 59 gun sonra adet oldum ayni ilaci kullandim ilac bitti 7 gun snra adet oldum umarim senden guzel hber gelir
Bende geçen ay öyle oldum 62gün sonra adet oldum tarlusalla ama tarlusal içince hemen olmuştum bire prolaktin yüksekti ama bu ay düşmüş baya gene olmadım sinir oldum umudum yok zaten öylesine kan verdim işte canım

Kızlar bana bir fikir verin

Dün yumurtlama günümdü takvime göre ama misafirim vardı değerlendiremedik
Bugün sanırım çatlama oldu akıntım oluyo sizce bugün değerlendirilmeli mi yoksa geçti mi iş işten

Kız ben bu ay soğan kürü yaptım eğer hamileysem o vesile oldu diye düşünüyorum
Ben tedavi deyim diye yapmadım ya ama yararı cokmus
benim klomen buyutmuyor bıle
Ah kuzum Rabbim ins olumlu gelişme nasip eder büyümesini beklemekte zor
Yaa aşılamanın ne zorluğu varmışki canm bende cuma günü yaptırcam aşılamayı korkutma
Kuzu ben oldum aşılama mı yeni geldik hastaneden çok dua et

Ben kilo alıyorum ama isteyince hızlı veriyorum tuylenme ve insülin direnci vardı ben 10 ay diane35 ve glykofen kullandım bebek için duane35 i bıraktım endokronlojiye gidiyordum glukofeni gebe kalana kadar devam et dedi
Bence sogan kurunu dene mucize gercekten ben bu ay denedim kistlerin icindeki butun iltihabi akitti onu da yarim yamalak yapmistim suan hamileyim ama ilacla beraber yapmak ne kadar dogru bilmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…