- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Bklm benim de ilk tecrubem olmadiyda nr zmn adet olucam bekliorumBende yetişemiyorumki
Bana 15 gün sonra test yap demişti ama beklemiştim ta 18. 19. günlerde gelmişti regl ve test yaptım negatifi gördükten sonra regl gelmişti o yüzden dedim
Amin Allah razı olsun. Yardımcım yok haftada 3 gün stajyerim var ona da şükürOo çokmuş yaa ve küçükler Allah kolaylık versin, yardımcın vardır inş
Evet meslekteki 5.yılımMeslektaşız bende okulöncesiii öğretmeniyim kadrolumusun
Bence değerlendir belli olmaz bazen uzun süre kalabiliyo ya☺
Valla bendede hamilelik varsa soğan kürü işe yaradı diye düşünüyorumBence sogan kurunu dene mucize gercekten ben bu ay denedim kistlerin icindeki butun iltihabi akitti onu da yarim yamalak yapmistim suan hamileyim ama ilacla beraber yapmak ne kadar dogru bilmiyorum
Benim 36.7 canım.Günaydın ates durumunuz nasıl benim bu sabah 36.40 yükseldi aslında bu kadar dikkat etmek istemiyorum ama eşime de dedim artık bu aydan sonra akışına birakicam
Hadi inşallahhValla bendede hamilelik varsa soğan kürü işe yaradı diye düşünüyorum
Canim benimde oyle hersey normal amh bile normalde pkolularda yuksek olu
Folukul ile folukul kisti aynı şey demek mi oluyor acaba çünkü kist değilde folukul demisAynen dedigim gibi coklu kucuk kistler var bu da pko oluyo
Hastalabım sitesine 12 den sonra bir bak canım eline numara yazıp verdilerse tc ve numarayla sonucları sorguluyorsun
Bizlerinde durumu aynı korunmadıgımız sorunumuz olmadıgı halde o vaktin gelmesini bekliyor
Yaa bn asilamayi kasikdan igne die biliom öle dediler arti hemn bklemiodum bi 6 ay sallarlar die dusunuodum o yuzden biraz korktum
Gerçek
Ben tedavi deyim diye yapmadım ya ama yararı cokmus
Ah kuzum Rabbim ins olumlu gelişme nasip eder büyümesini beklemekte zor
Kuzu ben oldum aşılama mı yeni geldik hastaneden çok dua et
Evet cnm uyumadan hayır çok basit bi işlemUyutmadan mi yapılıyor, zormus
Rica ederim kuzum gözünü korkutma yaniHmm degisikmis ii bari aci yoksa sknti yokbole oldugunu bilmiodum cok ts ederm
Cnm sana bisey sormak istiyodum bende 2 aydır ovu testi yapıyorum bu yumurtlama gormedim galiba bende yumurtlamiyorum sorum su olacaktı adet düzenin nasil acabayumurta yokk i suprız de yok
E hadi hayırlısı inşallahKız siteye vermediler hala öğleden sonra gidicez işte doktorun yanına 2 buçukta gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?