Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence sogan kurunu dene mucize gercekten ben bu ay denedim kistlerin icindeki butun iltihabi akitti onu da yarim yamalak yapmistim suan hamileyim ama ilacla beraber yapmak ne kadar dogru bilmiyorum
Valla bendede hamilelik varsa soğan kürü işe yaradı diye düşünüyorum

Kan sonuclarim geldi negatif maalesef spral taktirip bu soru işaretlerinden kurtulucam bı sure ,heray hayal kırıklığı yoruldum ,dilerim sizler bian önce bebeklerinize kavusursunyz
Hastalabım sitesine 12 den sonra bir bak canım eline numara yazıp verdilerse tc ve numarayla sonucları sorguluyorsun
Bizlerinde durumu aynı korunmadıgımız sorunumuz olmadıgı halde o vaktin gelmesini bekliyor

Yaa bn asilamayi kasikdan igne die biliom öle dediler arti hemn bklemiodum bi 6 ay sallarlar die dusunuodum o yuzden biraz korktum

Çatlatma iğnesiyle karıştırılmış bi bilgi sanırım canm. Boşver hemen söylemesi bile bisey bence, ben tüp bebek merkezine yönlendirildim tüplerim tıkalı diye ama yaşın genç deyip sıraya bile almadılarda ameliyata aldılar orda açıldı

Ben tedavi deyim diye yapmadım ya ama yararı cokmus

Ah kuzum Rabbim ins olumlu gelişme nasip eder büyümesini beklemekte zor

Kuzu ben oldum aşılama mı yeni geldik hastaneden çok dua et

Yaa hadi hayırlı olsun inşallah Allah'ım sen nasip et hayırlısıyla
Nasıl oldu canm eşinden alınıp hemen mi yapıldı sana yatmak gerekiyo felan dedi mi hastanede yattın mı hiç, ne zaman test yapmanı söyledi. Ay çok soru sordum cuma günü de benimya merakım işte
Duamdasınız bu arada her zaman ismen bilmesemde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…