- 4 Nisan 2019
- 5.912
- 6.337
- 198
Çok iyi olur orda konuşma olmaz şadece okudum okumadım yazarızTamam canım
hayal alemi
Arkadaslar dua listemizi bu topike degilde yeni bir topike almamı istermisiniz? Nasıl yapalım?
Onu da gorduuuuummmmmmOOOOOO BASKANIMIZ BASKA TOPIK ACMIISS HANNNIIMMLLLLLLAAAARRRRR
Uyutmadan mi yapılıyor, zormusHayırlısı olsun kuzum bu arada aşılamanın da alttan muayeneden bi farkı yok tek sıkıntı idrara sıkışık olmak
Hadi hayirlisiGünaydın kızlar bende sağlık ocagındayım kan vermeye geldim ☺ Yataktan zor kalkıyorum ya bu aralar üstümden kamyon geçmiş gibi
Günaydın ates durumunuz nasıl benim bu sabah 36.40 yükseldi aslında bu kadar dikkat etmek istemiyorum ama eşime de dedim artık bu aydan sonra akışına birakicamGünaydın kızlaaaar. ❤❤❤
benim klomen buyutmuyor bıleBen çok üzüldüm pko olunca başta bir doktor var dedi sonra diğeri yok dedi sonra en son var aylardır. . Yani sonra dan çıktığı için var yok demeleri normel zaten adetlerimde de yansıdı maalesef
Yumurta tembelliği işte. .
Insaallah düzelir diyorum kzu düşünmeden edemiyorum valla sicilve çok yaptı bana adet zaten düzensiz aylardır
Klomen le zar zor büyüdü yumurtam
Insallah ya cunku gercekten asilamadanda korktum nolcak bilmiom ikimizde de sorun yok bide doktor cok detayla bilgi vermio ya cnm yanio duramiorum dedim sonuc icin 11 den 4 de kadar bkletti vicdansizlar girdigimle ciktigim bir oldu insan degiller
instegramdan ınvovıta marka al derimNe kadar orda hangi marka var kuzum kaclı
Bende öyleyim canım kaderimizkeşke benimde belli bi bat tarihim olsa da gun saysam
arkadaşlar benim de adetim iki ileri bi geri her ay oluyordu ama aşırı tuylenme ve kilo problemim vardı geçen yıl gidince bana da pko dedi ama hormonlarim normal çıktı Fsh 6.33 Lh. 3.64 Prolaktin 29.93 Dhea sulfat 405.5 E2 58 Testesteron total 0.69 sadece dheas hormonum yüksek lh fsh den düşük nasıl pko oluyorbenim klomen buyutmuyor bıle
senın durum ne canımBende öyleyim canım kaderimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?