Insallah vardir kuzum ya artik adet gecikmesi bile umut olmuo bize suna bak sinir bozucuBende geçen ay öyle oldum 62gün sonra adet oldum tarlusalla ama tarlusal içince hemen olmuştum bire prolaktin yüksekti ama bu ay düşmüş baya gene olmadım sinir oldum umudum yok zaten öylesine kan verdim işte canım☺
Her ihtimale karsi degerlendir kuzum nasip bu islerKızlar bana bir fikir verin
Dün yumurtlama günümdü takvime göre ama misafirim vardı değerlendiremedik
Bugün sanırım çatlama oldu akıntım oluyo sizce bugün değerlendirilmeli mi yoksa geçti mi iş işten
Ilac vermedilermi yada igne ?yumurta uretemıyorum canım ben bu ay da olmadı yumurta yanı 5 tane cok kucuk varmısta buyumuyo işte
Anaa ne kadar sacma yasa nie bakiolarsa ilginc , umarim ii olur bilmiom ki bn kim ne soluo dinliom bazen ii bazen kotu oluo iste insanÇatlatma iğnesiyle karıştırılmış bi bilgi sanırım canm. Boşver hemen söylemesi bile bisey bence, ben tüp bebek merkezine yönlendirildim tüplerim tıkalı diye ama yaşın genç deyip sıraya bile almadılarda ameliyata aldılar orda açıldı
Of aynen umutlanamıyosun gene ne sorunum var acaba diyosun çok sinir bi durumInsallah vardir kuzum ya artik adet gecikmesi bile umut olmuo bize suna bak sinir bozucu
ilaç kullanmadıgım surece adet olamıyorum canımCnm sana bisey sormak istiyodum bende 2 aydır ovu testi yapıyorum bu yumurtlama gormedim galiba bende yumurtlamiyorum sorum su olacaktı adet düzenin nasil acaba
Bende düzenli adet goruyor ama sanırım yumurtlamiyorum cnmilaç kullanmadıgım surece adet olamıyorum canım
günde 3 klomen 1 femara kullanıyorum 5 tane kucuk oldu gec gelişiyo galiba 1 kutu dha klomen kullandım ama hiç gelişiyo gbi belirtii yokIlac vermedilermi yada igne ?
dr gidiyomuusnBende düzenli adet goruyor ama sanırım yumurtlamiyorum cnm
Eylül adetiyle gidicem cnm 2 aydır ovu testi yapmaya karar vermiştim hiç pik yapmadidr gidiyomuusn
git bencede canım net görürüsünzaten yumurtlama takıplerınde dr da soyluyo zaten yumurtanın durumunuEylül adetiyle gidicem cnm 2 aydır ovu testi yapmaya karar vermiştim hiç pik yapmadi
Aynen cnm baya kafam karıştı adet görüpde yumurtlamayan varmi acaba diye dusunuyorumgit bencede canım net görürüsünzaten yumurtlama takıplerınde dr da soyluyo zaten yumurtanın durumunu
Bende de tersi galiba bu ay 2 kere yumurtladım sanırsam ama adet olamıyorumBende düzenli adet goruyor ama sanırım yumurtlamiyorum cnm
hangi ovu testını kullandınAynen cnm baya kafam karıştı adet görüpde yumurtlamayan varmi acaba diye dusunuyorum
Cnm yaa senin sonuçlar ne zaman çıkacak heyecanla bekliyorumBende de tersi galiba bu ay 2 kere yumurtladım sanırsam ama adet olamıyorum
Labaquik cnmhangi ovu testını kullandın
labaquik tam belli etmiyor bazen ben onla hıc gormedım ınnovıtayla 1 kez gorumLabaquik cnm
Innovita alacaktım yokbikac aydır satışa sunmuyolar
ben gecen ay aldım ınstegramdanLabaquik cnm
Innovita alacaktım yokbikac aydır satışa sunmuyolar
Anliorum seni cok sıkıntili bi durum ama supriz olcak belki bn diom dogumda farketcem eger varsa degesik durumOf aynen umutlanamıyosun gene ne sorunum var acaba diyosun çok sinir bi durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?