Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Corumda fiyatlar harika öyleyse istanbulda hicte öyle oldugunu sanmıyorum bir ilac bin lira yazıyordu biryerlerde

Ne ilacıymıs öyle bin tl
Ben aşılama yaptırıyorum bu ay gonal f iğne için 638 tl, catlatma iğnesi için 105 tl ödedim şuana kadar. Cuma günü sperm alıncak hazırlancak o zaman ne kadar vercez bilmiyorum sonrada hastaneye aşılama ücreti olarak 500 vercez, doktor baştan demişti 2 2 buçuğu bulur diye. El mahkum kabul ettik maddi manevi yıpratıcı bi süreç ama 3 sene hasretlik de daha yıpratıcı Hayırlısıyla tutsun inşallah sağlıkla kucağıma alayımda yeter bana

Hmm degisikmis ii bari aci yoksa sknti yok bole oldugunu bilmiodum cok ts ederm

Ya aslinda alirim kenara sakladigim var ama diom ya dusunmek istemiom bu iki ayi salliyarak yasicam baktim olmuo o zmn alirim

benim yumurtlama tembelliği var ymurta uretemıyorum

Ben de de sorun çıkmadı canım bu ay için bana da aşılama yapalım dedi gitmedim 2 ay daha normal deniycem olmazsa Kasım gibi aşılama yaptırcam. Genel de filimden sonra 3 ay içinde çok kişi hamile kalıyor
Hmm du bakalim neler olcak belki gitmeye zmn olmayacak nasip umarim ii hberler aliriz

vala bi buranın hızına zor yetişiyorm masAllah cok konuşuyorsnz

Tahmini bat 14 Eylül canım zaten dr da 15 eylülde yapmamı söyledi test

Bende yetişemiyorumki
Bana 15 gün sonra test yap demişti ama beklemiştim ta 18. 19. günlerde gelmişti regl ve test yaptım negatifi gördükten sonra regl gelmişti o yüzden dedim

Canim benimde oyle hersey normal amh bile normalde pkolularda yuksek oluyor benimse 2.38 civariydi ama bende pkoyum ztn ultrasonda coklu kist, tuylenme, akne, kilo alip verememe, insulin direnci, adet duzensizligi ya da adet olamama vs bunlarin en az 2si varsa pko diyolar ultrasondan bakildi mi sana

Canlarimmm günaydinnn son durumuuz söyle.. gecen ay ben kontrol oldum ama sadece muayene yani kan tahlili fln yapmadi doktorum ama hersey normal görünüyo dedi.. simdi gecen Ayda olmayinca benim esimim bu Cuma sperm testi olcak ama sonuclari taa 24de cikcak.. ve 21de telefonuma göre pik olmasi lagzim.. simdi ben diyorumki (bilmiyorum tabiki ama eger esimde spermlerinde biraz sorun varsa) nasil iliskiye girelim? yani 20,21 pik olursa mesela 17sinde iliski olsa bide 20sinde iliski olsa iyimi? gecen aylarda hep gün asiri oluyodu olmadi.. acaba bi kac gün arasimi olsa dedim.. bana bi akil verinn güzel anne adaylarimm yada hamislerimm lütfennn seviliyosunuzz kizlaarr

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…