Corumda fiyatlar harika öyleyse istanbulda hicte öyle oldugunu sanmıyorum bir ilac bin lira yazıyordu biryerlerde
Yasa bakmioki bu isler baksa bu gun örnek 22 yasinda kiz 3 sene olmus beklio öle dusunme karamsar olma rabbim hepimize nasip eder insallah
Hmm degisikmis ii bari aci yoksa sknti yokCnm beni ameliyathane gibi bi yere aldılar yarımsaat odada oturdum idrara sıkışık olmam için sonra başka bi yere aldılar çatala oturdum orda doktor huni şeklinde bi alet vardı elinde öksürmemi istedi rahim agzı açılsın diye ilk öksürmemde açıldı ve yerleştirdi tüpün üzerinden eşimin adını gösterdi dogrumu dur diye sonra bi şırınga ile enjekte etti aleti çıkardı 1-2 dklık bi işlem beni tutarak sedyeye oranda odaya yataga aldılar yarım saat yattım ve doktorun odasına geçtim normalde cnm çok tatlıdır ama hiçbir acı hissetmedim alttan muayeneden bi farkı yoktu
Ya aslinda alirim kenara sakladigim var ama diom ya dusunmek istemiom bu iki ayi salliyarak yasicam baktim olmuo o zmn alirimZaten 30lu 50li paketler halinde satılıyor nette gebelik testleri okadar pahalı degil canım en fazla 50lira ödersin iki ay kullanırsın bir bak derim alabilecek gibiysen degilsende saglık olsun insallah hic biseye gerek kalmadan bebegini dünyaya getirirsin
benim yumurtlama tembelliği var ymurta uretemıyorumarkadaşlar benim de adetim iki ileri bi geri her ay oluyordu ama aşırı tuylenme ve kilo problemim vardı geçen yıl gidince bana da pko dedi ama hormonlarim normal çıktı Fsh 6.33 Lh. 3.64 Prolaktin 29.93 Dhea sulfat 405.5 E2 58 Testesteron total 0.69 sadece dheas hormonum yüksek lh fsh den düşük nasıl pko oluyor
Hmm du bakalim neler olcak belki gitmeye zmn olmayacakBen de de sorun çıkmadı canım bu ay için bana da aşılama yapalım dedi gitmedim 2 ay daha normal deniycem olmazsa Kasım gibi aşılama yaptırcam. Genel de filimden sonra 3 ay içinde çok kişi hamile kalıyor
vala bi buranın hızına zor yetişiyorm masAllah cok konuşuyorsnz
Tahmini bat 14 Eylül canım zaten dr da 15 eylülde yapmamı söyledi test
Herkez farkli dio kuzum zorluk aci hic duymadim sadece asagidan yapiolarmis ya o korkuttu bniYaa aşılamanın ne zorluğu varmışki canm bende cuma günü yaptırcam aşılamayı korkutma
Bnmde belli degil bole daha ii bos wer supriz olur belkikeşke benimde belli bi bat tarihim olsa da gun saysam
Canim benimde oyle hersey normal amh bile normalde pkolularda yuksek oluyor benimse 2.38 civariydi ama bende pkoyum ztn ultrasonda coklu kist, tuylenme, akne, kilo alip verememe, insulin direnci, adet duzensizligi ya da adet olamama vs bunlarin en az 2si varsa pko diyolar ultrasondan bakildi mi sanaarkadaşlar benim de adetim iki ileri bi geri her ay oluyordu ama aşırı tuylenme ve kilo problemim vardı geçen yıl gidince bana da pko dedi ama hormonlarim normal çıktı Fsh 6.33 Lh. 3.64 Prolaktin 29.93 Dhea sulfat 405.5 E2 58 Testesteron total 0.69 sadece dheas hormonum yüksek lh fsh den düşük nasıl pko oluyor
Yoksa senmiydin o kiz
Benim 50 gün oldu canım olmadım tarlusalda içtim yine olamadım. Bugün tekrar kan testi verdim bakalım umudum yok amasenın durum ne canım
Yok kiz sen degilsin o kiz 22 yasinda erken ewlenmis olur olur dusunme öle olumsuz herseyi ii dusunOlabilir bilemedim
3 senedir istiyorum ve yaşım 24, 25 e gidiyorum
Herkez farkli dio kuzum zorluk aci hic duymadim sadece asagidan yapiolarmis ya o korkuttu bni
yumurta yokk i suprız de yokBnmde belli degil bole daha ii bos wer supriz olur belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?