Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizlar bide böyle bi jel varmis türkiyedede vardir kesin spermlerin yasamasi ve daha kolay ilerlemesini sagliyormus… alkali degerini yükseltiyormus.. hic kullandinizmi böyle birseyi?

N Nana Ana canimm senin dedigindemi bu tarz bi jel??

ARKADAŞLAR BEN SİZE BİRŞEY SORMAK İSTİYORUM YA ŞUAN AŞILAMA EVRESİNDEYİM. VE ÇOK FAZLA SODA İÇİYORUM GÜNDE 2 TANE FALAN. SİZCE BİR ZARARI OLUR MU

selam kızlarr
Duammmm canım inşallah güzel sonuçlar alacaksın
benim arkadaşım ilk aşılama ile hamile kaldı
sen kendine dikkat et hep rahat ol olumlu ol güzel haberlerini yazacaksın bize
bende hep merak ederdim aşılamayı korkarım da
böyle rahat geçmesine sevindim canım
icecreamm canım sen yaptınmı ovulasyon testi attıysan da göremedim pik oldumu

Yok gulum olmadi yaaa bugun 20.gun yapsammi yapmasammi bilemiyorum artik

Hayırlısı olaun kuzum üzülme vardır bundada bir hayır
Nanacım arkadaş 0.1 diyince aklıma geldi ben adetin 3. Günü hormon testi yaptırdım hepsi normal görünüyor da dr bhcgde istemiş o da 1,8 çıkmış senin de öyle birşeydi değil mi, neden oluyor acaba kimyasal mı olmuş daha mı yüksekmiş de sonra düşmüş diye düşündüm bir ara bak şimdi aklıma geldi senin bilgin var mı niye 0 değil acaba

Son düzenleme:

Hayırlısı olaun kuzum üzülme vardır bundada bir hayır
Öyle tabii canım hayırlısı Allahtan,cuma günü iş görüşmem var. Salı günü 20'lik disim cekilecek antibiyotige başliyorum bugun zaten. Haftaya Cuma da kadın doğuma randevum var bakalım doktor ne diyecek. Kontrolden gecip bir sorun varsa halledip calismalara devam edecegiz hayırlısıyla inşallah. Bu arada hastalandım demek ki benimki psikolojikmiş nasıl kaptırdıysam artık kendimi

Insanin elinde olmuyor bende kendi kendimi telkin ediyordum günlerdir ama içten içe istiyorum da. Hamilelik çok güzel bir duygu az bucuk yaşadim biliyorum canim saniyorum ondan kaptiriyorum kendimi
Kesinlikle öyle çok istiyor insan olmayınca hayal kırıklıgı ve belkide birçok kez yaşıcaz bu durumu alışmam lazım belkide ama inşallah nasip eder allah hamilelik geçirdinmi canım sen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…