Anaa ne kadar sacma yasa nie bakiolarsa ilginc , umarim ii olur bilmiom ki bn kim ne soluo dinliom bazen ii bazen kotu oluo iste insan
Evet canım benim yasadigim kacinci hayal kirikligi buKesinlikle öyle çok istiyor insan olmayınca hayal kırıklıgı ve belkide birçok kez yaşıcaz bu durumu alışmam lazım belkide ama inşallah nasip eder allahhamilelik geçirdinmi canım sen
Senindemi üc yıl oldu cicegim ya kıyamam tabi bebek icin herseye deger insallah kimse fazla yupranmadan kucagına alır bebegini o paralarla bebek alısverisi yapar insallah tek temennim bubinliralık ilacın ne oldugunu hatırlamıyorum canım ama öyle birsey okuduguma eminim insallah gerek kalmaz bu paraları vermeye hayırlısıyla gelsinler insallah
Amin canimmm
Eşimden örnek alındı 1 saat falan bekledik sonra hemen enjekte ettiler benimkini aniden yaptı girdiğinde acıdı değişik bir aparat tam göremedim ( dua etmekle mesguldumsonra ayaklarımı uzatmadan bir taraafa topladım doktor da koltuğun baş kısmını yatırdı eğik yattım bi 15-20 dk flan
Çok çok dua ettim Rabbim ınsaallah nasip eder hepimize..
Bu arada haftaya bugün progestantesti ne çağırdı diğer hafta çarşamba da gebelik testi ins.
Bide jel gerek yok dedi bana şaşırdım başka birşey vermedi. Normelde estrofem içiyorum sadece ve folik asit
Birazcık öyle gibigibiO ne kiz kapanın elinde kalıyor gibi
Allah kabul etsin tatlım bende dustan sonra okuyacam dua topigi actım artık bilgilerimizi orada paylasıyoruzKızlar meryem suresi ve 100 tane Rabbi hebli minessalihin okudum okuyan arkadaşlarımdan Allah razı olsun Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
Bu tarz evet ama bu degil benim dedigim marka americada üretiliyor o ürünün adı preseed jel ben alacam haftaya canımKizlar bide böyle bi jel varmis türkiyedede vardir kesin spermlerin yasamasi ve daha kolay ilerlemesini sagliyormus… alkali degerini yükseltiyormus.. hic kullandinizmi böyle birseyi?
N Nana Ana canimm senin dedigindemi bu tarz bi jel??
Eki Görüntüle 2306451
Adetin durumun nasıldı canım yerlesme kanaması gibi azmıydı?Nanacım arkadaş 0.1 diyince aklıma geldi ben adetin 3. Günü hormon testi yaptırdım hepsi normal görünüyor da dr bhcgde istemiş o da 1,8 çıkmış senin de öyle birşeydi değil mi, neden oluyor acaba kimyasal mı olmuş daha mı yüksekmiş de sonra düşmüş diye düşündüm bir ara bak şimdi aklıma geldi senin bilgin var mı niye 0 değil acaba
Anladım canım gerçekten zor ve üzücü birşey tam alışırken kaybetmek daha zor ama dediğin gibi sağlıksız bebekler düşermiş umarım sanada allah nasip eder en yakın zamanda hepimizeeEvet canım benim yasadigim kacinci hayal kirikligi bualismiyor insan yani en azindan ben alisamadim. Umut işte umutsuz yasanmiyor. Yasimda geciyor ama 31 yasimi bitiriyorum artik. Hamilelik gecirdim tatlim evet 2015 te. 12. Haftasi diye hesaplarken kanamam oldu ve giderek cogalinca gittim doktora bebek karnimda ölmüş 9 haftalik görünüyormuş doktorlarin dedigine gore 3 hafta kadar karnimda ölü kalmis. Kalp atisini duyduktan sonra daha bir kötü oluyor insan. Rabbim kimseye yasatmasin. Hamile arkadaslarim içlerini ferah tutsunlar. Sagliksiz bebek kendini atiyormus bir sekilde. O sebeple hem çok üzüldüm hem yine de dua ettim. Her şerde bir hayır varmış gerçekten.
Oluyor öyle seyler arada bünyeyi fazla sarsıyoruz kuzumÖyle tabii canım hayırlısı Allahtan,cuma günü iş görüşmem var. Salı günü 20'lik disim cekilecek antibiyotige başliyorum bugun zaten. Haftaya Cuma da kadın doğuma randevum var bakalım doktor ne diyecek. Kontrolden gecip bir sorun varsa halledip calismalara devam edecegiz hayırlısıyla inşallah. Bu arada hastalandım demek ki benimki psikolojikmiş nasıl kaptırdıysam artık kendimi
Allah sifa versin kuzum üzülme hersey yoluna giricek insallah en kisa zamanda sonucta sen istemedin ya baskasi istemedi bu durumu Allahin takdir-i isyan etme sakin hersey yoluna giricek insallahKızlar hiç iyi değilim hamilede değilim testesteron hormonum yükselmiş doğum kontrol hapı verdi 3 ay kullanıp korunmam gerekiyomuş şaka gibi ya şaka gibi herşey
Öyle tatlım yinede Allahın dediginden baskası olmuyor kısmetimizi bekleyecegiz bizlerinde vardır bir vakti saati illaki3 yıl olmaya 1.5 ay kaldı
Dualarına en içten dileklerimle kocaman kocaman çokca AMİİİİİİNNNNNNNN
Rabbim kimseyi bu yolda bekletmesin zor hersekilde.
Bilmiyorum ya isyan etmiyorum tabiki ama korunmam gerekiyomuş tam 3 ay bu bana ağır geldiAllah sifa versin kuzum üzülme hersey yoluna giricek insallah en kisa zamanda sonucta sen istemedin ya baskasi istemedi bu durumu Allahin takdir-i isyan etme sakin hersey yoluna giricek insallah
Hay allah yaaaaa sansa bakarmısınKızlar hiç iyi değilim hamilede değilim testesteron hormonum yükselmiş doğum kontrol hapı verdi 3 ay kullanıp korunmam gerekiyomuş şaka gibi ya şaka gibi herşey
Her iste vardir bir hayirBilmiyorum ya isyan etmiyorum tabiki ama korunmam gerekiyomuş tam 3 ay bu bana ağır geldi
Sana birsey diyimmi bende senin hamile oldugunu hissediyorum.Ay kizlaarr ya simdi gorumcen bana dedi ki sen de biseyler var sanki dedim ne gibi(yarin hastaneye godicegimizi biliyor sandim ki diycek bir hastaligin vaarr ) dedi ki hamilelik gibi yuzun falan solmuş vs . Kendisi 9 cocuklu bu arada diyemedim ki yogunluktandir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?