Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anaa ne kadar sacma yasa nie bakiolarsa ilginc , umarim ii olur bilmiom ki bn kim ne soluo dinliom bazen ii bazen kotu oluo iste insan

Cerrahpaşa da böyle oldu özel olsa hemen istediğin zaman yaptırıyosun sorun oluyoda.
Inşallah iyi olur hepimiz için sonuçlar canm

Kesinlikle öyle çok istiyor insan olmayınca hayal kırıklıgı ve belkide birçok kez yaşıcaz bu durumu alışmam lazım belkide ama inşallah nasip eder allah hamilelik geçirdinmi canım sen
Evet canım benim yasadigim kacinci hayal kirikligi bu alismiyor insan yani en azindan ben alisamadim. Umut işte umutsuz yasanmiyor. Yasimda geciyor ama 31 yasimi bitiriyorum artik. Hamilelik gecirdim tatlim evet 2015 te. 12. Haftasi diye hesaplarken kanamam oldu ve giderek cogalinca gittim doktora bebek karnimda ölmüş 9 haftalik görünüyormuş doktorlarin dedigine gore 3 hafta kadar karnimda ölü kalmis. Kalp atisini duyduktan sonra daha bir kötü oluyor insan. Rabbim kimseye yasatmasin. Hamile arkadaslarim içlerini ferah tutsunlar. Sagliksiz bebek kendini atiyormus bir sekilde. O sebeple hem çok üzüldüm hem yine de dua ettim. Her şerde bir hayır varmış gerçekten.

3 yıl olmaya 1.5 ay kaldı
Dualarına en içten dileklerimle kocaman kocaman çokca AMİİİİİİNNNNNNNN
Rabbim kimseyi bu yolda bekletmesin zor hersekilde.

Zekta canım seni çok merak ediyorum dünden beri. Sonuçların nasıl acaba ?Ben güzel bir haber veremedim ama sen topiğimize güzel haberlerle gel inşallah

Aminnn canm amiiiinnnn Allah'ım duysun sesimizi de kabul etsin dualarımızı inşAllahhh
Jel ne içindi ki canm vermesi mi gerekiyodu, progestan testi neymiş cahil bana bi de bakiyim Gebelik testi için beklemeyi teklif edicem ben doktora eşim olmadan öğrenip süpriz yapmak istiyorum içimde kalmasın diye (bende ki doğmamış çocuğa fistan biçmek oldu şuan, sanki aşılamam oldu ve pozitif de süpriz diyorum )

Kızlar meryem suresi ve 100 tane Rabbi hebli minessalihin okudum okuyan arkadaşlarımdan Allah razı olsun Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
Allah kabul etsin tatlım bende dustan sonra okuyacam dua topigi actım artık bilgilerimizi orada paylasıyoruz

Bu tarz evet ama bu degil benim dedigim marka americada üretiliyor o ürünün adı preseed jel ben alacam haftaya canım

Adetin durumun nasıldı canım yerlesme kanaması gibi azmıydı?
Benim durumum valla hala aklıma takılıyor o dönemde yerlesme kanamasıda yasamıs olabilirim cünkü sadece sildikce pembe tonları gelmisti normal reglim gibi olmamıstı netlesmesi icin kan testini tekrarlamadım diger döngümü bekliyorum psikolojim bozuldu cünkü Sen istersen iki gün sonra tekrarla canım beta hcg testini insallah sok oluruz mutlu oluruz gerci nerdeeeee yinede evrene gönderiyim bunuda

Anladım canım gerçekten zor ve üzücü birşey tam alışırken kaybetmek daha zor ama dediğin gibi sağlıksız bebekler düşermiş umarım sanada allah nasip eder en yakın zamanda hepimizee

Oluyor öyle seyler arada bünyeyi fazla sarsıyoruz kuzum bugün degilse yarın birgün gelecekler o bebekler burada resimlerini paylasıcaz insallah ve insallah tüm görüsmelerin olumlu gecer tatlım

Ay kizlaarr ya simdi gorumcen bana dedi ki sen de biseyler var sanki dedim ne gibi(yarin hastaneye godicegimizi biliyor sandim ki diycek bir hastaligin vaarr ) dedi ki hamilelik gibi yuzun falan solmuş vs . Kendisi 9 cocuklu bu aradadiyemedim ki yogunluktandir

Kızlar hiç iyi değilim hamilede değilim testesteron hormonum yükselmiş doğum kontrol hapı verdi 3 ay kullanıp korunmam gerekiyomuş şaka gibi ya şaka gibi herşey
Allah sifa versin kuzum üzülme hersey yoluna giricek insallah en kisa zamanda sonucta sen istemedin ya baskasi istemedi bu durumu Allahin takdir-i isyan etme sakin hersey yoluna giricek insallah

3 yıl olmaya 1.5 ay kaldı
Dualarına en içten dileklerimle kocaman kocaman çokca AMİİİİİİNNNNNNNN
Rabbim kimseyi bu yolda bekletmesin zor hersekilde.
Öyle tatlım yinede Allahın dediginden baskası olmuyor kısmetimizi bekleyecegiz bizlerinde vardır bir vakti saati illaki

Allah sifa versin kuzum üzülme hersey yoluna giricek insallah en kisa zamanda sonucta sen istemedin ya baskasi istemedi bu durumu Allahin takdir-i isyan etme sakin hersey yoluna giricek insallah
Bilmiyorum ya isyan etmiyorum tabiki ama korunmam gerekiyomuş tam 3 ay bu bana ağır geldi

Sana birsey diyimmi bende senin hamile oldugunu hissediyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…