Ay inşallah canim benim 10 ay oldu valla keşke 1 sene korunmasaydimInsallah mujdeli haber verirsin cnm bnm
Elimde baya var su anda olmasaydı alırdı cnm bende ordanben gecen ay aldım ınstegramdan
Bende alacam canımKuzum ben 30lu almıştım 29 liraya
Hemen calısmalara basla kuzum 24 saat vaktin var diye biliyorumKızlar bana bir fikir verin
Dün yumurtlama günümdü takvime göre ama misafirim vardı değerlendiremedik
Bugün sanırım çatlama oldu akıntım oluyo sizce bugün değerlendirilmeli mi yoksa geçti mi iş işten
Hemen calısmalara basla kuzum 24 saat vaktin var diye biliyorum
Hayırlısı olsun cicegim biraz kafanı dinle iyi hissetmiyorsan dilerim hepimiz hic beklemedigimiz anlarda bebeklerimize kavusuruz insallahKan sonuclarim geldi negatif maalesef spral taktirip bu soru işaretlerinden kurtulucam bı sure ,heray hayal kırıklığı yoruldum ,dilerim sizler bian önce bebeklerinize kavusursunyz
Size whatsappı aratmıyoruzwhatsap grubu gbı konusuyoruz valla cok hos
aynen :)Size whatsappı aratmıyoruz
Hayırlısı olaun kuzum üzülme vardır bundada bir hayırBenim beta hcg 0.1 hamile degilimm kizlarumutlar birdaha ki aya artik ama cok yoruyor insani strese sokuyor bu durum.
Catlamadan sonraki iliskilerde erkek olma sansı daha yüksek diye biliyorumŞansım olduğuna mutlu oldum
Catlamadan sonraki iliskilerde erkek olma sansı daha yüksek diye biliyorum
Amin canimmmYaa hadi hayırlı olsun inşallah Allah'ım sen nasip et hayırlısıyla
Nasıl oldu canm eşinden alınıp hemen mi yapıldı sana yatmak gerekiyo felan dedi mi hastanede yattın mı hiç, ne zaman test yapmanı söyledi. Ay çok soru sordum cuma günü de benimya merakım işte
Duamdasınız bu arada her zamanismen bilmesemde
Allah gönlüne göre versin insallah cicegimSağlıkla hayırlı evlat olsun da ben kız bebekleri daha çok seviyorum
tmm canimm cook tsk ederimm insallah bu ay olur19u 21 i gibi gün asırı calısma yapın sabaha karsı olsun bence cicegim
Alıcam tatlım haftaya ama
İnsallah cicegiim rica ederimmtmm canimm cook tsk ederimm insallah bu ay olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?