Allah alla umarim duzelir ya sonucda biz kadinlar her ay yenilioruz vucudumuzu etkisi bazen gec olsada duzelir insallah öle dusun umutsuz olmagünde 3 klomen 1 femara kullanıyorum 5 tane kucuk oldu gec gelişiyo galiba 1 kutu dha klomen kullandım ama hiç gelişiyo gbi belirtii yok
Yarın çıkcak dedi doktor canım e nabızda çıkarmı bilmiyorum ara sıra bakıyorum ama umudum yok beklentim yok yaniCnm yaa senin sonuçlar ne zaman çıkacak heyecanla bekliyorum
Insallah mujdeli haber verirsin cnm bnmYumurta akina benzeyen bir akıntı geldi kızlar ama böyle az ve sulu kıvamı ona benzemiyor neyse bikini bölgesinde üst tarafta arada agri oluyor bugün sürekli burnuma sarımsak kokusu geliyor ama ortalikra öyle birşey yok gece birden döndüm aldığım cok acıdı sanki birşey yirtildi bat 19 heyecanlı bekleyiş var ama icimden birses umitlenme diyor ama dua başladığımızda beride ya olursa diye kurcalıyor beynimi
Haha aynen gidişat onu gösteriyorAnliorum seni cok sıkıntili bi durum ama supriz olcak belki bn diom dogumda farketcem eger varsa degesik durum
inşallah ya bakalım cuma bida gidicez dr a yumurta olsa a ıhtımal artsa keskeAllah alla umarim duzelir ya sonucda biz kadinlar her ay yenilioruz vucudumuzu etkisi bazen gec olsada duzelir insallah öle dusun umutsuz olma
Hayırlısı olsun keske vakitlice haber verseniz batları gecenler olarakBenim yeni bat 28i. Onu beklicez bakalım :)
Tamam canımÇok iyi olur orda konuşma olmaz şadece okudum okumadım yazarız
Kızlar selam actım yeni topik ordan bilgilendirelimDua Listemiz
09.09icecreamm
10.09 L Loriklorik
11.09 E Eslem91
12.09 B bocek345
13.09sosmivida
14.09Icebergsss
15.09 N Nana Ana
16.09Misst
17.09rosebatum
18.09burcusami
19.09hayal alemi
20.09 M Melegim15
21.09 S Sibelll16
22.0915yusra11
23.09kirmizipatiklikiz
24.09 D Deryakadir
25.09Ebrubeyazit
26.09 @Gulll098
27.09 A Atiyasemin
28.09 @Ayga
29.09Mrsiron_
Arkadaşlar Günaydın
Vakit dua vaktidir
Listedeki herkesten bugün için 100 adet "Rabbi hebli minessalihiyn" duasını okumasını,
E Eslem91 arkadaşımızın kendi niyetiyle abdestli bir şekilde Meryem suresini okumasını ve tilavet secdesini yapmasını unutmamasını rica ediyorum. Dualarımıza E Eslem91 arkadaşımız için niyetlenerek başlayabiliriz. E Eslem91 canım arzu edersen ismen dua almak için ismini belirtebilirsin
Tesekkür ederim cicegiminstegramdan ınvovıta marka al derim
rica ederim beybisiTesekkür ederim cicegim
whatsap grubu gbı konusuyoruz valla cok hosTesekkür ederim cicegim
Senindemi üc yıl oldu cicegim ya kıyamam tabi bebek icin herseye deger insallah kimse fazla yupranmadan kucagına alır bebegini o paralarla bebek alısverisi yapar insallah tek temennim buNe ilacıymıs öyle bin tl
Ben aşılama yaptırıyorum bu ay gonal f iğne için 638 tl, catlatma iğnesi için 105 tl ödedim şuana kadar. Cuma günü sperm alıncak hazırlancak o zaman ne kadar vercez bilmiyorum sonrada hastaneye aşılama ücreti olarak 500 vercez, doktor baştan demişti 2 2 buçuğu bulur diye. El mahkum kabul ettik maddi manevi yıpratıcı bi süreç ama 3 sene hasretlik de daha yıpratıcıHayırlısıyla tutsun inşallah sağlıkla kucağıma alayımda yeter bana
Tamam cicegimYa aslinda alirim kenara sakladigim var ama diom ya dusunmek istemiom bu iki ayi salliyarak yasicam baktim olmuo o zmn alirim
19u 21 i gibi gün asırı calısma yapın sabaha karsı olsun bence cicegimCanlarimmm günaydinnnson durumuuz söyle.. gecen ay ben kontrol oldum ama sadece muayene yani kan tahlili fln yapmadi doktorum ama hersey normal görünüyo dedi.. simdi gecen Ayda olmayinca benim esimim bu Cuma sperm testi olcak ama sonuclari taa 24de cikcak.. ve 21de telefonuma göre pik olmasi lagzim.. simdi ben diyorumki (bilmiyorum tabiki ama eger esimde spermlerinde biraz sorun varsa) nasil iliskiye girelim? yani 20,21 pik olursa mesela 17sinde iliski olsa bide 20sinde iliski olsa iyimi? gecen aylarda hep gün asiri oluyodu olmadi.. acaba bi kac gün arasimi olsa dedim.. bana bi akil verinn güzel anne adaylarimm yada hamislerimm lütfennn seviliyosunuzz kizlaarr
Takibini yapmamıstık herhalde cicegim listede göremedim seni yinede gözünüzaydın olsunGebeyimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?