- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Nasil yaniSana birsey diyimmi bende senin hamile oldugunu hissediyorum.
Ya nana şaka gibi bi sorun yok diyo ama bu ilacı kullan önce falan bu hissi her ay yaşamaktan yoruldumHay allah yaaaaa sansa bakarmısın
Öyle tatlım yinede Allahın dediginden baskası olmuyor kısmetimizi bekleyecegiz bizlerinde vardır bir vakti saati illaki
Dün aklımdan gecti hatta loriko hamileligini paylasacak hepimize bir umut olacak gibi bir hisNasil yani
Öyle tabiki ne yazsam ne desem boşHer iste vardir bir hayirRabbim kaldıramayacağı yuk vermezmis kuluna
Evet o bebekler bu göbüşlere geleceklerOluyor öyle seyler arada bünyeyi fazla sarsıyoruz kuzumbugün degilse yarın birgün gelecekler o bebekler burada resimlerini paylasıcaz insallah ve insallah tüm görüsmelerin olumlu gecer tatlım
Canım bence sen sonuclarınla baska özel doktoruna bir git ben korunmak istemiyorum de baska yerede bir görün ve bence korunmadaYa nana şaka gibi bi sorun yok diyo ama bu ilacı kullan önce falan bu hissi her ay yaşamaktan yoruldum
Anladım canım üzülme belkide şimdi zamanı değil kafana takma hep stres olur hayırlısı olsun herşeyinKızlar hiç iyi değilim hamilede değilim testesteron hormonum yükselmiş doğum kontrol hapı verdi 3 ay kullanıp korunmam gerekiyomuş şaka gibi ya şaka gibi herşey
Inşallah hepimiz hamile olurruuuzz en kisa zamandaaDün aklımdan gecti hatta loriko hamileligini paylasacak hepimize bir umut olacak gibi bir hisinsallah dogru bir 6. Histir cicegim
Allah allah inşallah doğru hissetmiştirrAy kizlaarr ya simdi gorumcen bana dedi ki sen de biseyler var sanki dedim ne gibi(yarin hastaneye godicegimizi biliyor sandim ki diycek bir hastaligin vaarr ) dedi ki hamilelik gibi yuzun falan solmuş vs . Kendisi 9 cocuklu bu arada diyemedim ki yogunluktandir
Ben de yaşadım aynısınıEvet canım benim yasadigim kacinci hayal kirikligi bualismiyor insan yani en azindan ben alisamadim. Umut işte umutsuz yasanmiyor. Yasimda geciyor ama 31 yasimi bitiriyorum artik. Hamilelik gecirdim tatlim evet 2015 te. 12. Haftasi diye hesaplarken kanamam oldu ve giderek cogalinca gittim doktora bebek karnimda ölmüş 9 haftalik görünüyormuş doktorlarin dedigine gore 3 hafta kadar karnimda ölü kalmis. Kalp atisini duyduktan sonra daha bir kötü oluyor insan. Rabbim kimseye yasatmasin. Hamile arkadaslarim içlerini ferah tutsunlar. Sagliksiz bebek kendini atiyormus bir sekilde. O sebeple hem çok üzüldüm hem yine de dua ettim. Her şerde bir hayır varmış gerçekten.
Icimden dedim 9 çocuk +düşükleri var heralde dogru bilmiştirAllah allah inşallah doğru hissetmiştirr
Ayyy inşallaaahInşallah hepimiz hamile olurruuuzz en kisa zamandaahepimiz zaten hepimizin arasinda 1 yil bile olmadan hamile olucaZ evlatlarimiz ayni yaşta olucaklar insallahhhh Allah razi olsunnn
Rica ederim cicegim bende is arayısına girmeyi düsünüyorum hem kocaya destek olurum hemde fazla takıntı haline getirmem gebeligi senin gibi Allah yüzümüze baksın insallah tatlımEvet o bebekler bu göbüşlere geleceklerişe girersem daha iyi hissedecegim hayirlisiysa benim icin olsun cok isterim iyi gelecek biliyorum. Cokk tesekkur ederim destegin icin
Aynen tecrübe var o kadarrr bat ne zamannIcimden dedim 9 çocuk +düşükleri var heralde dogru bilmiştir
Ay insallah kafamizdan atiyoruz aslinda yavas yavas bu ay o kadar fazla durmadik hepimiz olarak gecen aya nazaran ..Rica ederim cicegim bende is arayısına girmeyi düsünüyorum hem kocaya destek olurum hemde fazla takıntı haline getirmem gebeligi senin gibi Allah yüzümüze baksın insallah tatlım
5 gun var ama bugün akintim var sanki islaklik hissediyorumAynen tecrübe var o kadarrr bat ne zamann
anladimm canimmBu tarz evet ama bu degil benim dedigim marka americada üretiliyor o ürünün adı preseed jel ben alacam haftaya canım
Öyle canım öyle ne yazıkki rabbim vakti zamanını biliyor ama ben hislerime o kadar güvenmiştimki yani hala inanasım gelmiyorAnladım canım üzülme belkide şimdi zamanı değil kafana takma hep stres olur hayırlısı olsun herşeyin
sabahtan bu yana sonucunu bekliorim ara ara bakiyordm hayrlisi cnm vardr bunda da bir hayır elbet beklmeek cok zor onune engeller cikmsdi da Rabbim biraz daha sabir beklior demek ki imtihan sonucta bunlar da insAllah gececk ve dualarımız kabul olacak cnm üzülme demiyorum elbette ama yapacak bisey yok hersey Allah tanKızlar hiç iyi değilim hamilede değilim testesteron hormonum yükselmiş doğum kontrol hapı verdi 3 ay kullanıp korunmam gerekiyomuş şaka gibi ya şaka gibi herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?