Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oluyor öyle seyler arada bünyeyi fazla sarsıyoruz kuzum bugün degilse yarın birgün gelecekler o bebekler burada resimlerini paylasıcaz insallah ve insallah tüm görüsmelerin olumlu gecer tatlım
Evet o bebekler bu göbüşlere gelecekler işe girersem daha iyi hissedecegim hayirlisiysa benim icin olsun cok isterim iyi gelecek biliyorum. Cokk tesekkur ederim destegin icin

Ya nana şaka gibi bi sorun yok diyo ama bu ilacı kullan önce falan bu hissi her ay yaşamaktan yoruldum
Canım bence sen sonuclarınla baska özel doktoruna bir git ben korunmak istemiyorum de baska yerede bir görün ve bence korunmada
Diger türlü nasıl düsürebilirsin o hormonu onu arastır ve o sekilde önlemler al derim ben

Kızlar hiç iyi değilim hamilede değilim testesteron hormonum yükselmiş doğum kontrol hapı verdi 3 ay kullanıp korunmam gerekiyomuş şaka gibi ya şaka gibi herşey
Anladım canım üzülme belkide şimdi zamanı değil kafana takma hep stres olur hayırlısı olsun herşeyin

Dün aklımdan gecti hatta loriko hamileligini paylasacak hepimize bir umut olacak gibi bir his insallah dogru bir 6. Histir cicegim
Inşallah hepimiz hamile olurruuuzz en kisa zamandaa hepimiz zaten hepimizin arasinda 1 yil bile olmadan hamile olucaZ evlatlarimiz ayni yaşta olucaklar insallahhhhAllah razi olsunnn

Allah allah inşallah doğru hissetmiştirr

Ben de yaşadım aynısını

Evet o bebekler bu göbüşlere gelecekler işe girersem daha iyi hissedecegim hayirlisiysa benim icin olsun cok isterim iyi gelecek biliyorum. Cokk tesekkur ederim destegin icin
Rica ederim cicegim bende is arayısına girmeyi düsünüyorum hem kocaya destek olurum hemde fazla takıntı haline getirmem gebeligi senin gibi Allah yüzümüze baksın insallah tatlım

Rica ederim cicegim bende is arayısına girmeyi düsünüyorum hem kocaya destek olurum hemde fazla takıntı haline getirmem gebeligi senin gibi Allah yüzümüze baksın insallah tatlım
Ay insallah kafamizdan atiyoruz aslinda yavas yavas bu ay o kadar fazla durmadik hepimiz olarak gecen aya nazaran ..

Bu tarz evet ama bu degil benim dedigim marka americada üretiliyor o ürünün adı preseed jel ben alacam haftaya canım
anladimm canimm bu burda eczanede satiliyor bende önümüzdeki günlerde almayi düsünüyorum bide biraz önce internette birsey okudum: reglin ilk gününden pik görene kadar ahududu yaprağı çayı ve pik gördükden sonrada
aslanpençesi çayı hamilelige hazirlik icin birebirmis hemde ahududu yaprağı çayı piki daha erken olmasini sagliyormus

Anladım canım üzülme belkide şimdi zamanı değil kafana takma hep stres olur hayırlısı olsun herşeyin
Öyle canım öyle ne yazıkki rabbim vakti zamanını biliyor ama ben hislerime o kadar güvenmiştimki yani hala inanasım gelmiyor

Kızlar hiç iyi değilim hamilede değilim testesteron hormonum yükselmiş doğum kontrol hapı verdi 3 ay kullanıp korunmam gerekiyomuş şaka gibi ya şaka gibi herşey
sabahtan bu yana sonucunu bekliorim ara ara bakiyordm hayrlisi cnm vardr bunda da bir hayır elbet beklmeek cok zor onune engeller cikmsdi da Rabbim biraz daha sabir beklior demek ki imtihan sonucta bunlar da insAllah gececk ve dualarımız kabul olacak cnm üzülme demiyorum elbette ama yapacak bisey yok hersey Allah tan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…