İnsallah kuzummmmmInşallah hepimiz hamile olurruuuzz en kisa zamandaahepimiz zaten hepimizin arasinda 1 yil bile olmadan hamile olucaZ evlatlarimiz ayni yaşta olucaklar insallahhhh Allah razi olsunnn
Kızlar hiç iyi değilim hamilede değilim testesteron hormonum yükselmiş doğum kontrol hapı verdi 3 ay kullanıp korunmam gerekiyomuş şaka gibi ya şaka gibi herşey
Sağol canım içim ferahladı biraz ama anlamadığım hem doğum kontrol hapı kullanıp hem ilişkide neden korunuyorum onu anlamadımOlsun hiç moralini bozma, düzeltilebilecek bir durum bu en azından. İlacını 3 ay kullan psikolojik olarak kötü oluyor insan ama bu arada hem dinlenmis olursun keyfine bakarsın kafan rahat olur. 3 ay sonra tekrar denersin hem bildigim ve duydugum kadariyla dogum kontrol haplarindan sonra hamile kalmak daha kolaymis canim.
İnşallah olmassında bebek vardır5 gun var ama bugün akintim var sanki islaklik hissediyorum
Zaten dogum kontrol hapı korunmana yardımcı oluyor ayrıyetten korunmana gereek yokkiSağol canım içim ferahladı biraz ama anlamadığım hem doğum kontrol hapı kullanıp hem ilişkide neden korunuyorum onu anlamadım
Ben bu ay hic üstünde durmadım desen yeridir gecen batımdaki yasadıgım psikolojiyi gördün aynısını yasatmak istemedim kendime sende öyle cok umutluydun olmadı ama bu ay bilmiyorum insallah ben senden umutluyumAy insallah kafamizdan atiyoruz aslinda yavas yavas bu ay o kadar fazla durmadik hepimiz olarak gecen aya nazaran ..
Bazen oluyor canım malesef.. testesteron hormonu adet düzensizliği yapıyormus o zamanÖyle canım öyle ne yazıkki rabbim vakti zamanını biliyor ama ben hislerime o kadar güvenmiştimki yani hala inanasım gelmiyor
Canım bence sen sonuclarınla baska özel doktoruna bir git ben korunmak istemiyorum de baska yerede bir görün ve bence korunmada
Diger türlü nasıl düsürebilirsin o hormonu onu arastır ve o sekilde önlemler al derim ben
Allah razı olsun çiçeğim gördüm hayırlı olsun yeni topikAllah kabul etsin tatlım bende dustan sonra okuyacam dua topigi actım artık bilgilerimizi orada paylasıyoruz
Al tatlım ben netten siparis vermeyi düsünüyorum kendi sitesindenanladimm canimmbu burda eczanede satiliyor bende önümüzdeki günlerde almayi düsünüyorum bide biraz önce internette birsey okudum: reglin ilk gününden pik görene kadar ahududu yaprağı çayı ve pik gördükden sonrada
aslanpençesi çayı hamilelige hazirlik icin birebirmishemde ahududu yaprağı çayı piki daha erken olmasini sagliyormus
Bir secenek kosmetivarsa olur evet ama bence sansa bırakmasınBelkide korunarak hamile kalanlar kervanına girer belli mi olur
Amiin inşallah tavsiye ederim gercekten hem bedenen hem ruhen daha iyi oluyorsun. Evde her gun ayni seyleri yap dur nereye kadar ve takintilar kuruntular bitmiyor. Esimize destek olmakta iyi oluyor. Her turlu guzelligi var. Allah nasip etsin istiyorsun madem hem bana hem sana en kisa surede olsun inşallah.Rica ederim cicegim bende is arayısına girmeyi düsünüyorum hem kocaya destek olurum hemde fazla takıntı haline getirmem gebeligi senin gibi Allah yüzümüze baksın insallah tatlım
İnsallah olur tatlım insallah herkesin duası kendini bulurAllah razı olsun çiçeğim gördüm hayırlı olsun yeni topik
Cumlemizden Allah rqzi olsun gobisler dolsunnnnnİnsallah kuzummmmm
Yinede kendini fazla kaptırma sabırla bekle bakalım eltinde bosuna konusmuyordur insallah bende
Hepimizin bir sırası var umarım seninkisi cok yakındırsendende allah razı olsunnnnnn
Tek temennim o insallah once benden once bekleyen arkadaslara daha sonra banaİnşallah olmassında bebek vardır
Gecen ay da umutluydukBen bu ay hic üstünde durmadım desen yeridir gecen batımdaki yasadıgım psikolojiyi gördün aynısını yasatmak istemedim kendime sende öyle cok umutluydun olmadı ama bu ay bilmiyorum insallah ben senden umutluyum
Dogru söylüyorsun kuzucum insallah burada güzel haberlerimizi paylasırızAmiin inşallah tavsiye ederim gercekten hem bedenen hem ruhen daha iyi oluyorsun. Evde her gun ayni seyleri yap dur nereye kadar ve takintilar kuruntular bitmiyor. Esimize destek olmakta iyi oluyor. Her turlu guzelligi var. Allah nasip etsin istiyorsun madem hem bana hem sana en kisa surede olsun inşallah.
yap mutlaka aksatma bilemezsinki belki adetten 1 gün önce olacakYok gulum olmadi yaaa bugun 20.gun yapsammi yapmasammi bilemiyorum artik
İnşâllah cancagzımİnsallah olur tatlım insallah herkesin duası kendini bulurallah sendende razı olsun minikkuzummmmm
İnsallah mucizen seninle beraberdir bebegimCumlemizden Allah rqzi olsun gobisler dolsunnnnnkaptirmadim zaten adet olucagim hiisindeyim akintim geliyorrreee
Tek temennim o insallah once benden once bekleyen arkadaslara daha sonra bana
Gecen ay da umutluydukvallaha bu ay baya baya saldim aslında misafirim falan gelmeseydi ustunde dururdum kesin misafirim geldi oyle duzenli iliski olmadi olamadi olduysa mucize olur
Yanlis anlasildim sanirim. Doğum kontrol hapı koruyacak ya onu dedim ben aslinda.Sağol canım içim ferahladı biraz ama anlamadığım hem doğum kontrol hapı kullanıp hem ilişkide neden korunuyorum onu anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?