Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Inşallah hepimiz hamile olurruuuzz en kisa zamandaa hepimiz zaten hepimizin arasinda 1 yil bile olmadan hamile olucaZ evlatlarimiz ayni yaşta olucaklar insallahhhhAllah razi olsunnn
İnsallah kuzummmmm
Yinede kendini fazla kaptırma sabırla bekle bakalım eltinde bosuna konusmuyordur insallah bende
Hepimizin bir sırası var umarım seninkisi cok yakındır sendende allah razı olsunnnnnn

Kızlar hiç iyi değilim hamilede değilim testesteron hormonum yükselmiş doğum kontrol hapı verdi 3 ay kullanıp korunmam gerekiyomuş şaka gibi ya şaka gibi herşey

Olsun hiç moralini bozma, düzeltilebilecek bir durum bu en azından. İlacını 3 ay kullan psikolojik olarak kötü oluyor insan ama bu arada hem dinlenmis olursun keyfine bakarsın kafan rahat olur. 3 ay sonra tekrar denersin hem bildigim ve duydugum kadariyla dogum kontrol haplarindan sonra hamile kalmak daha kolaymis canim.

Sağol canım içim ferahladı biraz ama anlamadığım hem doğum kontrol hapı kullanıp hem ilişkide neden korunuyorum onu anlamadım

Ay insallah kafamizdan atiyoruz aslinda yavas yavas bu ay o kadar fazla durmadik hepimiz olarak gecen aya nazaran ..
Ben bu ay hic üstünde durmadım desen yeridir gecen batımdaki yasadıgım psikolojiyi gördün aynısını yasatmak istemedim kendime sende öyle cok umutluydun olmadı ama bu ay bilmiyorum insallah ben senden umutluyum

Belkide korunarak hamile kalanlar kervanına girer belli mi olur

Al tatlım ben netten siparis vermeyi düsünüyorum kendi sitesinden
O tarz seyleride ben kullanamıyorum kuzum mideme dokunuyor senin öyle bir rahatsızlıgın olmuyorsa bir dene bakalım

Rica ederim cicegim bende is arayısına girmeyi düsünüyorum hem kocaya destek olurum hemde fazla takıntı haline getirmem gebeligi senin gibi Allah yüzümüze baksın insallah tatlım
Amiin inşallah tavsiye ederim gercekten hem bedenen hem ruhen daha iyi oluyorsun. Evde her gun ayni seyleri yap dur nereye kadar ve takintilar kuruntular bitmiyor. Esimize destek olmakta iyi oluyor. Her turlu guzelligi var. Allah nasip etsin istiyorsun madem hem bana hem sana en kisa surede olsun inşallah.

İnsallah kuzummmmm
Yinede kendini fazla kaptırma sabırla bekle bakalım eltinde bosuna konusmuyordur insallah bende
Hepimizin bir sırası var umarım seninkisi cok yakındır sendende allah razı olsunnnnnn
Cumlemizden Allah rqzi olsun gobisler dolsunnnnnkaptirmadim zaten adet olucagim hiisindeyim akintim geliyorrreee
İnşallah olmassında bebek vardır
Tek temennim o insallah once benden once bekleyen arkadaslara daha sonra bana
Ben bu ay hic üstünde durmadım desen yeridir gecen batımdaki yasadıgım psikolojiyi gördün aynısını yasatmak istemedim kendime sende öyle cok umutluydun olmadı ama bu ay bilmiyorum insallah ben senden umutluyum
Gecen ay da umutluydukvallaha bu ay baya baya saldim aslında misafirim falan gelmeseydi ustunde dururdum kesin misafirim geldi oyle duzenli iliski olmadi olamadiolduysa mucize olur

Dogru söylüyorsun kuzucum insallah burada güzel haberlerimizi paylasırız

İnsallah mucizen seninle beraberdir bebegim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…