Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet canım insallah fırsatı vardırda baska doktora görünebilir

Inşallah
Akşam akşam moral gitti bende de. Benim doktorun cuma gününe önemli işi çıkmış ve başka doktora yönlendirmiş aşılama için ofF doktoruma hazırlamıştım ben kendimi

Arkadaslar batları hakkında bilgi vermeyenleri ve batları gecenleri silmek durumundayım dönüs yaparlarsa yeni toteme yada gebelerimizin yanına tekrar yazarım bilginize

Inşallah
Akşam akşam moral gitti bende de. Benim doktorun cuma gününe önemli işi çıkmış ve başka doktora yönlendirmiş aşılama için ofF doktoruma hazırlamıştım ben kendimi
İkiside doktor canım ve asılama yapmayı biliyordur illaki hic kasma bence kendini belkide bu doktorun eli ugurlu gelecek sana bekle bakalım

İkiside doktor canım ve asılama yapmayı biliyordur illaki hic kasma bence kendini belkide bu doktorun eli ugurlu gelecek sana bekle bakalım

Bu doktor hakkında hep iyi şeyler duymuştum ama inşAllah bu doktorun eli uğurludur ne diyeyim

Bazı insanlar yüzden anlıyorlar. Amcamin esine de hamilezin demislerdi bilmiyordu hamile oldugunu supheye dusup test yapinca sok olmus. Gecen yil arkadasima yuzunde gariplik hissedip hamilesin sen dedigimde yok kiz hic beklemiyorum dedi meger 7 haftalik hamileymis suan kucaginda bebegi yani olabilir neden olmasin.

Hayırlı olsun☺Adetin geçmiş miydi
Evet gecikti ama hep sanki adet olacakmış gibi sancım vardı başka bişe yoktu ama bı sur önce az bı kanamam oldu idrar damla damla sancılı ayın 15 oldu ve ondan sonra sanki adet olacakmış gibi ağrım vardı 26 olacaktım adet olmadım bende tam 12 gün gecikti öyle gittim 5 haftalık olmus

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…