Aynen bende soğan yaptım iltap baya söktürdüValla bendede hamilelik varsa soğan kürü işe yaradı diye düşünüyorum
Ayni sey folikul ici sivi dolu demek kistle de ur ayni sey kitle gibi kucugu sadeceFolukul ile folukul kisti aynı şey demek mi oluyor acaba çünkü kist değilde folukul demis
Yüünden nasıl anlıyorlarki ne gibi farklılık oluyor acabaBazı insanlar yüzden anlıyorlar. Amcamin esine de hamilezin demislerdi bilmiyordu hamile oldugunu supheye dusup test yapinca sok olmus. Gecen yil arkadasima yuzunde gariplik hissedip hamilesin sen dedigimde yok kiz hic beklemiyorum dedi meger 7 haftalik hamileymis suan kucaginda bebegiyani olabilir neden olmasin.
Lh yuksek biraz estr dusuk gibi adetin 3. Gunumuydu kan verdigindeFsh 6.76
Lh 8.95
Estradiol 24.30
Prolaktin 14
Sizce nasil
ANladım baya geç öğrenmişsin o zaman canımEvet gecikti ama hep sanki adet olacakmış gibi sancım vardı başka bişe yoktu ama bı sur önce az bı kanamam oldu idrar damla damla sancılı ayın 15 oldu ve ondan sonra sanki adet olacakmış gibi ağrım vardı 26 olacaktım adet olmadım bende tam 12 gün gecikti öyle gittim 5 haftalık olmus
Ayyy insallah insallahhh ya evet hatta gecen ben de bi kadinin yuzunden anladim . Soylemiyorlardi hamile oldugunu sakliyorlardi. Ablama dedim ki kesin bu hamile yuzu solmuş rengi gitmis boyle bitkin yorgun bi yuzu vardi . Sonra bi ogrendik hamileymis gercekten .Bazı insanlar yüzden anlıyorlar. Amcamin esine de hamilezin demislerdi bilmiyordu hamile oldugunu supheye dusup test yapinca sok olmus. Gecen yil arkadasima yuzunde gariplik hissedip hamilesin sen dedigimde yok kiz hic beklemiyorum dedi meger 7 haftalik hamileymis suan kucaginda bebegiyani olabilir neden olmasin.
Test yaptırmadım suoe duyordum bilerek bekledim çünkü önceden kalsiyum Demir ilacı kullanıyordum ondan belki geçilmiştir diyeANladım baya geç öğrenmişsin o zaman canım
Sonradan yukselende oluyomus bi umut bence hemen bozma moraliniBenim beta hcg 0.1 hamile degilimm kizlarumutlar birdaha ki aya artik ama cok yoruyor insani strese sokuyor bu durum.
Yok canım benimki normal regldi yani kanamam vardı hatta geç bitti, zaten tahlili bir hafta önce yaptırdım sonucu geç aldım. Ben yerleşmeden değil kimyasaldan şüphelendim ama geçen ayda şüphelenmiştim siyaha yakın pıhtılı ve ağrılı bir kanamaydı bu sefer öyle değildi belirtiler tutmuyor iki ay farklı oldu kan tahlili yaptırmadığım için hangisi kimyasal bilmiyorumAdetin durumun nasıldı canım yerlesme kanaması gibi azmıydı?
Benim durumum valla hala aklıma takılıyor o dönemde yerlesme kanamasıda yasamıs olabilirim cünkü sadece sildikce pembe tonları gelmisti normal reglim gibi olmamıstı netlesmesi icin kan testini tekrarlamadım diger döngümü bekliyorum psikolojim bozuldu cünküSen istersen iki gün sonra tekrarla canım beta hcg testini insallah sok oluruz mutlu oluruz gerci nerdeeeee yinede evrene gönderiyim bunuda
Yüünden nasıl anlıyorlarki ne gibi farklılık oluyor acaba
Yüünden nasıl anlıyorlarki ne gibi farklılık oluyor acaba
Canim uzme kendiniYa nana şaka gibi bi sorun yok diyo ama bu ilacı kullan önce falan bu hissi her ay yaşamaktan yoruldum
Kız gebe misin yoksa hakkaten, ne zamandı bat ? Hastanede yaparlar dimi önce bir kan tahliliAy kizlaarr ya simdi gorumcen bana dedi ki sen de biseyler var sanki dedim ne gibi(yarin hastaneye godicegimizi biliyor sandim ki diycek bir hastaligin vaarr ) dedi ki hamilelik gibi yuzun falan solmuş vs . Kendisi 9 cocuklu bu arada diyemedim ki yogunluktandir
Bence aslanpencesi cayi kullan dusuruyorKızlar hiç iyi değilim hamilede değilim testesteron hormonum yükselmiş doğum kontrol hapı verdi 3 ay kullanıp korunmam gerekiyomuş şaka gibi ya şaka gibi herşey
Batim ayin 16 sinda gözüküyor takvimdeKız gebe misin yoksa hakkaten, ne zamandı bat ? Hastanede yaparlar dimi önce bir kan tahlili
Ahh keşke hastalanmamış olsaydım umudumu kaybetmeyecektim tekrarlayacaktim testi ama maalesef ki hastalandimmm, yine de moral icin tesekkur ederimSonradan yukselende oluyomus bi umut bence hemen bozma moralini
Şuan daha iyim canım tek tesellim büyük bi sorun olmamasıCanim uzme kendini
Biliyorum insan cok uzuluyor
Doktorda okadar umut vermişken
Sonuclarinin iyi cikmamasi cok kotuuu
Hayirlisiiii herseyin hayirlisi uzme kendini☹☹☹
Kız ne jeli banada anlatın kaçırdım ne işr yarıyor tatlışlarAlıcam tatlım haftaya amafiyat neredeyse iki katına cıkmus
Amin canım inşallahHmm du bakalim neler olcak belki gitmeye zmn olmayacaknasip umarim ii hberler aliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?