Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yüünden nasıl anlıyorlarki ne gibi farklılık oluyor acaba

ANladım baya geç öğrenmişsin o zaman canım

Ayyy insallah insallahhh ya evet hatta gecen ben de bi kadinin yuzunden anladim . Soylemiyorlardi hamile oldugunu sakliyorlardi. Ablama dedim ki kesin bu hamile yuzu solmuş rengi gitmis boyle bitkin yorgun bi yuzu vardi . Sonra bi ogrendik hamileymis gercekten .

Yok canım benimki normal regldi yani kanamam vardı hatta geç bitti, zaten tahlili bir hafta önce yaptırdım sonucu geç aldım. Ben yerleşmeden değil kimyasaldan şüphelendim ama geçen ayda şüphelenmiştim siyaha yakın pıhtılı ve ağrılı bir kanamaydı bu sefer öyle değildi belirtiler tutmuyor iki ay farklı oldu kan tahlili yaptırmadığım için hangisi kimyasal bilmiyorum

Yüünden nasıl anlıyorlarki ne gibi farklılık oluyor acaba

Gözleri degisik oluyor nasıl anlatsam acaba, nemli gözler(grip olursun gözler yaşlı gibi olur o sekilde) ve göz kenarlari asagiya düsmüs yüz solgun oluyor diyebilirim. Ben ordan anladım ama herkeste anlayamiyorum tabii onun ki çok anlasilirdi.

Ya nana şaka gibi bi sorun yok diyo ama bu ilacı kullan önce falan bu hissi her ay yaşamaktan yoruldum
Canim uzme kendini
Biliyorum insan cok uzuluyor
Doktorda okadar umut vermişken
Sonuclarinin iyi cikmamasi cok kotuuu
Hayirlisiiii herseyin hayirlisi uzme kendini☹☹☹

Kız gebe misin yoksa hakkaten, ne zamandı bat ? Hastanede yaparlar dimi önce bir kan tahlili

Guzel anne adaylari umarim calismalariniz basarili devam ediyordur. Benim bugün reglinin 24.günü, regli bittiginden beri ovulasyon testi yapiyorum dün ve bugün koyulasmaya basladi.bütün vucudumun dengesi bozuldu. Acaba ben nezaman regli olucam.normalde 28günde reglim geliyor ozaman 4 5 gün sonra regli mi olucam yada yumurtlarsan gecikecekmi.

Canim uzme kendini
Biliyorum insan cok uzuluyor
Doktorda okadar umut vermişken
Sonuclarinin iyi cikmamasi cok kotuuu
Hayirlisiiii herseyin hayirlisi uzme kendini☹☹☹
Şuan daha iyim canım tek tesellim büyük bi sorun olmaması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…