Canım dienna verdi doğum kontrol hapıymış onun dışında bişey yapmam heralde 3 ay kafa olarakta rahatlarım belkiBence aslanpencesi cayi kullan dusuruyor
Allah allah baya geç olmuş hakkaten sen yine değerlendir bakalım bugün yarın, ben geçen ay pikten tam 14 gün sonra regl oldum seninki de gecikecek demekki yada gelmezde hamile kalırsın inşGuzel anne adaylari umarim calismalariniz basarili devam ediyordur. Benim bugün reglinin 24.günü, regli bittiginden beri ovulasyon testi yapiyorum dün ve bugün koyulasmaya basladi.bütün vucudumun dengesi bozuldu. Acaba ben nezaman regli olucam.normalde 28günde reglim geliyor ozaman 4 5 gün sonra regli mi olucam yada yumurtlarsan gecikecekmi.Eki Görüntüle 2306535
Burdan sohbet ederiz orda okuduk okumadık yazarız. Burda listeyi bulmak zor oluyor kimde sıra bugün bilmiyorum okuycam ama
Soleseydin valla cok yoruldm diyeeAy kizlaarr ya simdi gorumcen bana dedi ki sen de biseyler var sanki dedim ne gibi(yarin hastaneye godicegimizi biliyor sandim ki diycek bir hastaligin vaarr ) dedi ki hamilelik gibi yuzun falan solmuş vs . Kendisi 9 cocuklu bu arada diyemedim ki yogunluktandir
Demk ki o sebepmis cnm. Vardr her syde bi hayr diyelm. Biraz daha yalnzlign tadini cikartirsnz bol bol gezin tozun. Uzulsen de bisy degismicek kendine yaptginla kalicksin.Bilmiyorum ya isyan etmiyorum tabiki ama korunmam gerekiyomuş tam 3 ay bu bana ağır geldi
Her hastaneye gittiğimde yeni bi engelle karşılaştım bu sondur umarım sağolasın canım nasip herşey nasip bunu çok iyi biliyorum ama kendimi iyi hissedemiyorum artıkDemk ki o sebepmis cnm. Vardr her syde bi hayr diyelm. Biraz daha yalnzlign tadini cikartirsnz bol bol gezin tozun. Uzulsen de bisy degismicek kendine yaptginla kalicksin.insllh suprz bi sekilde gelir melegin
Kiz insllh hissettikleri cikar kizlrin ama sen yine kaptrma kendini bence5 gun var ama bugün akintim var sanki islaklik hissediyorum
Her hastaneye gittiğimde yeni bi engelle karşılaştım bu sondur umarım sağolasın canım nasip herşey nasip bunu çok iyi biliyorum ama kendimi iyi hissedemiyorum artık
Kaptıran kendini deyip göğüs hassasiyeti var mi diye soruyonKiz insllh hissettikleri cikar kizlrin ama sen yine kaptrma kendini benceakintiyi da hic hesaba koyma takma onu kafana. Degisio herkeste. Gogus agrin var mi hic
Bnde cnm sıraBurdan sohbet ederiz orda okuduk okumadık yazarız. Burda listeyi bulmak zor oluyor kimde sıra bugün bilmiyorum okuycam ama
Ya bana korun dedi ama bende kararsızım işte sağlıksız gebelik olur dedi dienelli diye hap verdihaklisin canisi . Bence de korunmayin hic. Baska bi tedavisi yok mu ona bak
Anladım işte bebişmişTest yaptırmadım suoe duyordum bilerek bekledim çünkü önceden kalsiyum Demir ilacı kullanıyordum ondan belki geçilmiştir diye
Oldunmu regl senAnlayan oluyo gerçektende.
Bana da biri demişti vardır biseyler yukarı uzanma diye ama regl geldi bende resmen hiç bise ise yaramıyo
Alla alla cidden ilginçmiş yaaGözleri degisik oluyor nasıl anlatsam acaba, nemli gözler(grip olursun gözler yaşlı gibi olur o sekilde) ve göz kenarlari asagiya düsmüs yüz solgun oluyor diyebilirim. Ben ordan anladım ama herkeste anlayamiyorum tabii onun ki çok anlasilirdi.
E kiz hamis oldgunda yuzde 90 oluo ama gogus agrisiKaptıran kendini deyip göğüs hassasiyeti var mi diye soruyon
Hiii o zmn korunman lazm cnm. Dedgini yap bklm nolckYa bana korun dedi ama bende kararsızım işte sağlıksız gebelik olur dedi dienelli diye hap verdi
Hem gorsen incecik bisey ben 9 tane yapsam ölümü vinçle cikarirlar evdenSoleseydin valla cok yoruldm diyee
Bizim gozumz 2 3 cocugu dogurmya yetmio kendisi 9 cocuk hey masllh
Yok annem ya zaten kaptirmiyorumKiz insllh hissettikleri cikar kizlrin ama sen yine kaptrma kendini benceakintiyi da hic hesaba koyma takma onu kafana. Degisio herkeste. Gogus agrin var mi hic
Oldunmu regl sen
İnş hayırlı olur canımEvet canm aşılama tedavisine başladık hatta. Yeni bat Ekim 2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?