Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah allah baya geç olmuş hakkaten sen yine değerlendir bakalım bugün yarın, ben geçen ay pikten tam 14 gün sonra regl oldum seninki de gecikecek demekki yada gelmezde hamile kalırsın inş

Soleseydin valla cok yoruldm diyee
Bizim gozumz 2 3 cocugu dogurmya yetmio kendisi 9 cocuk hey masllh

Bilmiyorum ya isyan etmiyorum tabiki ama korunmam gerekiyomuş tam 3 ay bu bana ağır geldi
Demk ki o sebepmis cnm. Vardr her syde bi hayr diyelm. Biraz daha yalnzlign tadini cikartirsnz bol bol gezin tozun. Uzulsen de bisy degismicek kendine yaptginla kalicksin. insllh suprz bi sekilde gelir melegin

Demk ki o sebepmis cnm. Vardr her syde bi hayr diyelm. Biraz daha yalnzlign tadini cikartirsnz bol bol gezin tozun. Uzulsen de bisy degismicek kendine yaptginla kalicksin. insllh suprz bi sekilde gelir melegin
Her hastaneye gittiğimde yeni bi engelle karşılaştım bu sondur umarım sağolasın canım nasip herşey nasip bunu çok iyi biliyorum ama kendimi iyi hissedemiyorum artık

Her hastaneye gittiğimde yeni bi engelle karşılaştım bu sondur umarım sağolasın canım nasip herşey nasip bunu çok iyi biliyorum ama kendimi iyi hissedemiyorum artık
haklisin canisi . Bence de korunmayin hic. Baska bi tedavisi yok mu ona bak

Alla alla cidden ilginçmiş yaa

Soleseydin valla cok yoruldm diyee
Bizim gozumz 2 3 cocugu dogurmya yetmio kendisi 9 cocuk hey masllh
Hem gorsen incecik bisey ben 9 tane yapsam ölümü vinçle cikarirlar evden
Kiz insllh hissettikleri cikar kizlrin ama sen yine kaptrma kendini bence akintiyi da hic hesaba koyma takma onu kafana. Degisio herkeste. Gogus agrin var mi hic
Yok annem ya zaten kaptirmiyorumgpgus agrim yok ama dolgun gibi agirlasmis gibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…