Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızzzlaaaaar aşure yapıyorum burdaki bütün hamiş adaylarının niyetine dualayıp dağıtacam rabbim kabul eder inşallah
Allah kabul etsin cnm insAllah
Bat ne zaman canim benim 19 u kasigim ağrıyor vajinam ağrıyor
Bat 14 Eylül canım benim kasık ağrım yok denecek kadar bitti vajinal da yok göğüs ağrısı, bel ağrısı, halsizlik, göz kararması baş dönmesi oldu bugün akıntım var

Kamu spotu
Antibiyotik hamilelik düsünüyorsanız icmeyiniz
İcenlerede izin vermeyiniz bebek icin cok zararlıdır
Tesekkürler

Ben de aynı şeyleri yaşıyorum canım.

Kamu spotu
Antibiyotik hamilelik düsünüyorsanız icmeyiniz
İcenlerede izin vermeyiniz bebek icin cok zararlıdır
Tesekkürler
Ama nanacimmm mecbur içiyorum zaten asla antibiyotik kullanma taraftari olmadim hamilelik dusunmesem bile ama kar-zarar hesabi ile maalesef doktorlar hamilelere de 3. Aydan sonra veriyor ozellikle dişte iltihap problemi varsa.

Bu arada bu baş donmeleri bende de var 1 aydir falan mevsim gecisinden mi acaba diye dusundum(daha once yasdigim icin soyluyorum)sonra adetim gecikince de mevsimsel gecis dedim ama bu bas donmesini suan tam cozemiyorum mide bulantisi da yapiyor bende. Boyun düzlesmem var benim ileri derece o yapabiliyormus acaba senin de boynunda mi problem var baktirdin mi hic ?

Benimde disimde iltihap var birtek antibiyotik cözüyor iltihabı biliyorum ama bir senedir antibiyotik kullanmıyorum ki antibiyotik gebelikte düsüge sebep olabiliyor istersen önce tedavini yaptır sonra bebek icin calısma yap kuzum en saglıklısı bu.
Benim bulantım yok denecek kadar az biraz huylu olmasam hicbirseyden midem bulanmaz hatta boyuna hic baktırmadım kuzum ama masallah son iki gündür bas dönmesi yasamıyorum

Hamilelerin kullandığı antibiyotikler var eğer kullanmaları gerekiyorsa kullanmamak daha zararlı olabilir
İlk üc ayda antibiyotik kullananı gördünmü?
Ben görmedim cogu doktor vitamin harici ilac vermiyor.
Burada antibiyotik kullanın dersek doktor kontrolü olmadan nasıl olsa kullananlar varmıs diyerek kullanabilir bazı arkadaslarımız ben onu engellemek istiyorum canım

Ben kullandığımı hatırlıyorum ama kaçıncı aydaydı bilmiyorum, tabiki doktor kontolunde olmadan antibiyotik değil hiç bir ilaç kullanmamalı kimse ama doktor kontrolünde de kullanıldığını bilsinler diye söylüyorum:)) bazıları doktor söylediği halde kullanmaktan kaçınıyorlar o da yanlış bence

L Loriklorik kız merak ediyorum seni durumun ne
Kan testi yapmamız gerek adetin 2. Gunu asilama surecine basliycaz muyayne falan da etmedi
L Loriklorik canım sonucunu merak ediyorum hayırlı haberler alırsın inşallah . Sonuçları alınca beni etiketler misin. Tüm msjları okumaya vaktim olmuyor . Arada kaybolmasın haberin
Adetimin 2. gunu asilama surecine baslancakmis bosey demesi
L Loriklorik L Loriklorik Kız haber et kan verdin mi naptin
Güzel haberler ver bizeee
Kan ozelde cok pahaliydi yarin saglik ocaginda vercez
Bahçeci altunizade
L Loriklorik kiz ne yaptin olduk meraktan kan verdin mi dr. Ne dedi
Yarin kan vercem
L Loriklorik lorikom ne yaptınnnnn
Güzel haberlerle gel insallahyaaaaa
Insallah bakalom

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…