Kopamıyorum burdan bişey kaçırcsm diyeTunaydin bayaaanlar eslem kiz gece de gec yattin sanirim napion hala
Saglık olsun tatlım insallah kosa zamanda regl olursunGebelik yok biliyordum zaten sonuç☺
Canım kıyamam ya saglıksız bir bebekmis demekki üzüldümadet günü kan verdim 79 çıktı 2 gün sonra 130 dün de 44
Allah kabul etsin cnm insAllahKızzzlaaaaar aşure yapıyorum burdaki bütün hamiş adaylarının niyetine dualayıp dağıtacam rabbim kabul eder inşallah
Bat 14 Eylül canım benim kasık ağrım yok denecek kadar bitti vajinal da yok göğüs ağrısı, bel ağrısı, halsizlik, göz kararması baş dönmesi oldu bugün akıntım varBat ne zaman canim benim 19 u kasigim ağrıyor vajinam ağrıyor
Evet ikimizin de 19u.Gunaydin benimde son bir hafta kaldi
Insallah canim belirtin varmiiiEvet ikimizin de 19u.İnşallah aynı günlerde alacağız güzel haberi.
Kamu spotuBende dün kullanmaya başladım salı günü çekilecek benimde. Allah kolaylik versin çektikten sonra biraz zor oluyor ama geçiyor bir haftaya. Antibiyotik yum. Ilgisi olmadigini dusunuyorum rahat ol insanlar hamileyken bile kullaniyor
Allah kabul etdin ellerin yüregin dert görmesin cicegimKızzzlaaaaar aşure yapıyorum burdaki bütün hamiş adaylarının niyetine dualayıp dağıtacam rabbim kabul eder inşallah
Ben de aynı şeyleri yaşıyorum canım.Kizlar sanki adet olucakmisim gibi hissediyorum islaik oluyor birde dün de bugünde beyaz KREM gibi ama biraz daha sulu akıntı geldi böyle olanı var mi arada karnına birşeyler batıyor sanki sabah kalktığımda ateş olcerim olsaydı olcecektim ama vücut isim bata sıcak geldi bana bu arada safak 7dogum günü suprizi gelsin bana bundandaha güzel ne hediye olabilir ki
Ama nanacimmm mecbur içiyorum zaten asla antibiyotik kullanma taraftari olmadim hamilelik dusunmesem bile ama kar-zarar hesabi ile maalesef doktorlar hamilelere de 3. Aydan sonra veriyor ozellikle dişte iltihap problemi varsa.Kamu spotu
Antibiyotik hamilelik düsünüyorsanız icmeyiniz
İcenlerede izin vermeyiniz bebek icin cok zararlıdır
Tesekkürler
Amin kuzum inşallah rabbim hrpimizin kucağını doldurur inşaaallaaaah amiinnAllah kabul etdin ellerin yüregin dert görmesin cicegim
Amin kuzum inşallahAllah kabul etsin cnm insAllah
Bat 14 Eylül canım benim kasık ağrım yok denecek kadar bitti vajinal da yok göğüs ağrısı, bel ağrısı, halsizlik, göz kararması baş dönmesi oldu bugün akıntım var
Benimde disimde iltihap var birtek antibiyotik cözüyor iltihabı biliyorum ama bir senedir antibiyotik kullanmıyorum ki antibiyotik gebelikte düsüge sebep olabiliyor istersen önce tedavini yaptır sonra bebek icin calısma yap kuzum en saglıklısı bu.Ama nanacimmm mecbur içiyorum zaten asla antibiyotik kullanma taraftari olmadim hamilelik dusunmesem bile ama kar-zarar hesabi ile maalesef doktorlar hamilelere de 3. Aydan sonra veriyor ozellikle dişte iltihap problemi varsa.
Bu arada bu baş donmeleri bende de var 1 aydir falan mevsim gecisinden mi acaba diye dusundum(daha once yasdigim icin soyluyorum)sonra adetim gecikince de mevsimsel gecis dedim ama bu bas donmesini suan tam cozemiyorum mide bulantisi da yapiyor bende. Boyun düzlesmem var benim ileri derece o yapabiliyormus acaba senin de boynunda mi problem var baktirdin mi hic ?
Agzın bal yesin yaaa ay amin insallahAmin kuzum inşallah rabbim hrpimizin kucağını doldurur inşaaallaaaah amiinn
Hamilelerin kullandığı antibiyotikler var eğer kullanmaları gerekiyorsa kullanmamak daha zararlı olabilirKamu spotu
Antibiyotik hamilelik düsünüyorsanız icmeyiniz
İcenlerede izin vermeyiniz bebek icin cok zararlıdır
Tesekkürler
İlk üc ayda antibiyotik kullananı gördünmü?Hamilelerin kullandığı antibiyotikler var eğer kullanmaları gerekiyorsa kullanmamak daha zararlı olabilir
Ben kullandığımı hatırlıyorum ama kaçıncı aydaydı bilmiyorum, tabiki doktor kontolunde olmadan antibiyotik değil hiç bir ilaç kullanmamalı kimse ama doktor kontrolünde de kullanıldığını bilsinler diye söylüyorum:)) bazıları doktor söylediği halde kullanmaktan kaçınıyorlar o da yanlış benceİlk üc ayda antibiyotik kullananı gördünmü?
Ben görmedim cogu doktor vitamin harici ilac vermiyor.
Burada antibiyotik kullanın dersek doktor kontrolü olmadan nasıl olsa kullananlar varmıs diyerek kullanabilir bazı arkadaslarımız ben onu engellemek istiyorum canım
Kan testi yapmamız gerek adetin 2. Gunu asilama surecine basliycaz muyayne falan da etmedi
Adetimin 2. gunu asilama surecine baslancakmis bosey demesiL Loriklorik canım sonucunu merak ediyorum hayırlı haberler alırsın inşallah. Sonuçları alınca beni etiketler misin. Tüm msjları okumaya vaktim olmuyor . Arada kaybolmasın haberin
Kan ozelde cok pahaliydi yarin saglik ocaginda vercez
Aşilama icinmi
Bahçeci altunizadeNerdeki
Yarin kan vercemL Loriklorik kiz ne yaptin olduk meraktan kan verdin mi dr. Ne dedi
Insallah bakalom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?