Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bebek yada annede risk olmasa önermez zaten doktorlar bencede ozaman kamu spotumu söyle güncelleyeyim

Kamu Spotu

Antibiyotikleri doktor kontrolü olmadan kullanmayınız kullanacaksanız gebelik istediginizide doktorunuza belirtiniz
Tesekkürler

Ben de simdi nerde kaldi dedim hadi hayrlisi olsn insllh gerk kalmz suprz bisiler olur

Anladım tatlım bugün acilede gidebilirsin biliyorsun degilmi?

L Loriklorik kız merak ediyorum seni durumun ne
Kan testi yapmamız gerek adetin 2. Gunu asilama surecine basliycaz muyayne falan da etmedi
L Loriklorik canım sonucunu merak ediyorum hayırlı haberler alırsın inşallah . Sonuçları alınca beni etiketler misin. Tüm msjları okumaya vaktim olmuyor . Arada kaybolmasın haberin
Adetimin 2. gunu asilama surecine baslancakmis bosey demesi
L Loriklorik L Loriklorik Kız haber et kan verdin mi naptin
Güzel haberler ver bizeee
Kan ozelde cok pahaliydi yarin saglik ocaginda vercez
Bahçeci altunizade
L Loriklorik kiz ne yaptin olduk meraktan kan verdin mi dr. Ne dedi
Yarin kan vercem
L Loriklorik lorikom ne yaptınnnnn
Güzel haberlerle gel insallahyaaaaa
Insallah bakalom

Kuzum dis konusunda ablam hamileyken cok sorun yasadi ve uyusturmadan cektirdi sirf acisindan bi keredr kurtulayim die ve antibiyotik veya agri kesici vermediler hic hamile olmadim bi bucuk senedir ilk kez ilac iciorum 100mg o bile agir gelio ama cevremde duydugm kadariyla gebelikde gerilik veya cocuk dogdukdan sonra buyuk ölcude sorunlar cikabiliomus adet sokturucu bile zararliymis bi kac marka ilaci ilerde cocugun hormonlarinda cikio veya kist gibi seyler olusabiliomus en yakindan 2 kisi antibiyotik ve agri kesici kullanmis birinin sag kulagi %80 duymuomus biride 5 aylikken bebegi dustu ilac yuzunden oyuzden ilac dusuk bile olsa dikkat edilmeli doktora sorulmali gebelik dusunuluosa icilmemeli cok zararli sana olmasa yawruna olur allah korusun

Insallah guzel hber alirsinda asilMaya gerek duymazsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…