Bebek yada annede risk olmasa önermez zaten doktorlar bencede ozaman kamu spotumu söyle güncelleyeyimBen kullandığımı hatırlıyorum ama kaçıncı aydaydı bilmiyorum, tabiki doktor kontolunde olmadan antibiyotik değil hiç bir ilaç kullanmamalı kimse ama doktor kontrolünde de kullanıldığını bilsinler diye söylüyorum:)) bazıları doktor söylediği halde kullanmaktan kaçınıyorlar o da yanlış bence
Ben de simdi nerde kaldi dedimKan testi yapmamız gerek adetin 2. Gunu asilama surecine basliycaz muyayne falan da etmedi
Adetimin 2. gunu asilama surecine baslancakmis bosey demesi
Kan ozelde cok pahaliydi yarin saglik ocaginda vercez
Bahçeci altunizade
Yarin kan vercem
Insallah bakalom
Anladım tatlım bugün acilede gidebilirsin biliyorsun degilmi?Kan testi yapmamız gerek adetin 2. Gunu asilama surecine basliycaz muyayne falan da etmedi
Bahçeci altunizade
Yarin kan vercem
Insallah bakalom
Kan testi yapmamız gerek adetin 2. Gunu asilama surecine basliycaz muyayne falan da etmedi
Adetimin 2. gunu asilama surecine baslancakmis bosey demesiL Loriklorik canım sonucunu merak ediyorum hayırlı haberler alırsın inşallah. Sonuçları alınca beni etiketler misin. Tüm msjları okumaya vaktim olmuyor . Arada kaybolmasın haberin
Aşilama icinmi
Bahçeci altunizadeNerdeki
Yarin kan vercemL Loriklorik kiz ne yaptin olduk meraktan kan verdin mi dr. Ne dedi
Insallah bakalom
Gidebilirim de misafirler pesimi biraksa simdi yemek falan yapiyorumAnladım tatlım bugün acilede gidebilirsin biliyorsun degilmi?
Ay insallah guzl hber alirizCatlatma ignesi cnm evet her ay yeni umut demektir insAllah hepimiz hamile olucaz
Ay yinemi geldiler ofGidebilirim de misafirler pesimi biraksa simdi yemek falan yapiyorum
İnsAllah canımAy insallah guzl hber aliriz
Olsun sen ii sini dusun umutsuz olma nasip deVarmidir bilmiyorum bu belortileri yasamak insana umut veriyor ama psikolojik de olabilir
Allah seni napmasin dun benmde gozum portledi oku oku bitmedi ne cenemiz var bi gidiom bi gelio 30 40 sayfaKopamıyorum burdan bişey kaçırcsm diyesabah eşim gelince uyandım yazdım tekrar uyudum simdi kalktım okuya okuya geliyorum
Kuzum dis konusunda ablam hamileyken cok sorun yasadi ve uyusturmadan cektirdi sirf acisindan bi keredr kurtulayim die ve antibiyotik veya agri kesici vermediler hic hamile olmadim bi bucuk senedir ilk kez ilac iciorum 100mg o bile agir gelio ama cevremde duydugm kadariyla gebelikde gerilik veya cocuk dogdukdan sonra buyuk ölcude sorunlar cikabiliomus adet sokturucu bile zararliymis bi kac marka ilaci ilerde cocugun hormonlarinda cikio veya kist gibi seyler olusabiliomus en yakindan 2 kisi antibiyotik ve agri kesici kullanmis birinin sag kulagi %80 duymuomus biride 5 aylikken bebegi dustu ilac yuzunden oyuzden ilac dusuk bile olsa dikkat edilmeli doktora sorulmali gebelik dusunuluosa icilmemeli cok zararli sana olmasa yawruna olur allah korusunAma nanacimmm mecbur içiyorum zaten asla antibiyotik kullanma taraftari olmadim hamilelik dusunmesem bile ama kar-zarar hesabi ile maalesef doktorlar hamilelere de 3. Aydan sonra veriyor ozellikle dişte iltihap problemi varsa.
Bu arada bu baş donmeleri bende de var 1 aydir falan mevsim gecisinden mi acaba diye dusundum(daha once yasdigim icin soyluyorum)sonra adetim gecikince de mevsimsel gecis dedim ama bu bas donmesini suan tam cozemiyorum mide bulantisi da yapiyor bende. Boyun düzlesmem var benim ileri derece o yapabiliyormus acaba senin de boynunda mi problem var baktirdin mi hic ?
İnşallah üzülmedim zaten regl olamamam canımı sıkıyorSaglık olsun tatlım insallah kosa zamanda regl olursun
Insallah guzel hber alirsinda asilMaya gerek duymazsinKan testi yapmamız gerek adetin 2. Gunu asilama surecine basliycaz muyayne falan da etmedi
Bahçeci altunizade
Yarin kan vercem
Insallah bakalom
Inşallah meleklerimiz gelicekAllah kabul etsin cnm insAllah
Bat 14 Eylül canım benim kasık ağrım yok denecek kadar bitti vajinal da yok göğüs ağrısı, bel ağrısı, halsizlik, göz kararması baş dönmesi oldu bugün akıntım var
Yaaa ilk defami oluyor peki daha onceden yasadin mi boyle seylerBen de aynı şeyleri yaşıyorum canım.
Evet bebekimmm ilk asilama olcak hayirlisi ileL Loriklorik
L Loriklorik senin ilk aşılamamı anlamadım ben yahu
kızlar bugün akşama doğru banyo yapicam artık yeterli heralde
Gel bebeğim geelll
Insallah esimde ayni seyi diyor bu aralae bakalim her iste bi hayir vardirInsallah guzel hber alirsinda asilMaya gerek duymazsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?