Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani kadınlara derler meraklı filan diye ama bazı erkekler daha meraklı, güvensizlik değil de cinslik bu artık yani

Aynen daha iyi :))

Maşallaah diyelimmm sevindim kuzumm , tabii ki oyle yapacagim zaten doktoruma da gidince soracagim. Doktor ilaç vermeden kullanmamak lazım ilac iyi birsey degil mecbur kalmadikca kullanmayalim ozellikle gebelik dusunenler.

Evet haklisin canim dis agrisi berbat birsey gecen gunduzun karisiyor resmen, su antibiyotik bitsin. Kadin dogum doktoruma da soracagim bunu da. Yani bu ay reglim bittikten sonra calismalara devam etmiyim o zaman Ekim ayindan sonra mi devam etsem bilemedim ki daha mi saglikli olur oyle. Vucuttan tamamen ne zaman atiliyor bilemedim hiç

Insallah esimde ayni seyi diyor bu aralae bakalim her iste bi hayir vardir yarin kan verem
Yarin kan vericeksin saglik ocagina pazartesi alicaksinn cok uzun ya bu süre meraktan catlarimben simdi pazartesiye kadar bence yaron acile git yaptir 1 saate sonucu al bizi de merakta birakma lorikim

Maşallaah diyelimmm sevindim kuzumm , tabii ki oyle yapacagim zaten doktoruma da gidince soracagim. Doktor ilaç vermeden kullanmamak lazım ilac iyi birsey degil mecbur kalmadikca kullanmayalim ozellikle gebelik dusunenler.
Sagol cicegim kesinlikle evet

abbaaaw ne yazışmışsınız kızlaaar
miyop olan gözlerim daha da görmez oldu oku oku
L Loriklorik yarını iple çekcez kuzum inşallah sen bana hamiş gibi geliyorsun nedense içimdeki his
benimde bugün kasıklarımda değişik değişik hareketlenmeler var kızlar yumoş dönemi de bitti 3-4 gün oldu
hayırlara vesile olsun inşallah
batları yaklaşan kızlar merakla sizleri bekliyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…