Yani kadınlara derler meraklı filan diye ama bazı erkekler daha meraklı, güvensizlik değil de cinslik bu artık yaniAyy bnde gicik oluom kiz ewlendigimizden beri 2 kez teline baktim esim her gun kurcalio nefret ederim bn o özeldir konusmalari fln okuo karsindaki insanin özeli var nie okuosun die cok kavga ettim artik okumuyo yada bna yakalanmio ama teli hala kurcalio malesef cins bunlar aslinda bilmiolarki biz daha temkinli insanlariz guveniliriz korkudan sacmaliolar
Kız güldürdün beni şarkıyı melodisiyle söyledim istemszCok komik olmus ii yapmissin sonra barisaydiniz barihulya avsarin dedigi gibi bna bi koca lazim o da bu gece lazim deseydin keske
Bebek yada annede risk olmasa önermez zaten doktorlar bencede ozaman kamu spotumu söyle güncelleyeyim
Kamu Spotu
Antibiyotikleri doktor kontrolü olmadan kullanmayınız kullanacaksanız gebelik istediginizide doktorunuza belirtiniz
Tesekkürler
İnsAllah cnmInşallah meleklerimiz gelicek
Bnde bugun verdin sandim ne heycan yaptim yaInsallah esimde ayni seyi diyor bu aralae bakalim her iste bi hayir vardiryarin kan verem
Güzel sonuçlar olsum bacımEvet bebekimmm ilk asilama olcak hayirlisi ile
Hee ya kiz bide erkekler daha dedikoducu onuda evlenince fark ettimYani kadınlara derler meraklı filan diye ama bazı erkekler daha meraklı, güvensizlik değil de cinslik bu artık yani
Tmm kapidan girer girmez basla sarkiyaKız güldürdün beni şarkıyı melodisiyle söyledim istemszdün lazım değildi ama bu gece lazım sanırım
Benimde disimde iltihap var birtek antibiyotik cözüyor iltihabı biliyorum ama bir senedir antibiyotik kullanmıyorum ki antibiyotik gebelikte düsüge sebep olabiliyor istersen önce tedavini yaptır sonra bebek icin calısma yap kuzum en saglıklısı bu.
Benim bulantım yok denecek kadar az biraz huylu olmasam hicbirseyden midem bulanmaz hatta boyuna hic baktırmadım kuzum ama masallah son iki gündür bas dönmesi yasamıyorum
Kuzum dis konusunda ablam hamileyken cok sorun yasadi ve uyusturmadan cektirdi sirf acisindan bi keredr kurtulayim die ve antibiyotik veya agri kesici vermediler hic hamile olmadim bi bucuk senedir ilk kez ilac iciorum 100mg o bile agir gelio ama cevremde duydugm kadariyla gebelikde gerilik veya cocuk dogdukdan sonra buyuk ölcude sorunlar cikabiliomus adet sokturucu bile zararliymis bi kac marka ilaci ilerde cocugun hormonlarinda cikio veya kist gibi seyler olusabiliomus en yakindan 2 kisi antibiyotik ve agri kesici kullanmis birinin sag kulagi %80 duymuomus biride 5 aylikken bebegi dustu ilac yuzunden oyuzden ilac dusuk bile olsa dikkat edilmeli doktora sorulmali gebelik dusunuluosa icilmemeli cok zararli sana olmasa yawruna olur allah korusun
Yarin kan vericeksin saglik ocagina pazartesi alicaksinn cok uzun ya bu süre meraktan catlarimben simdi pazartesiye kadar bence yaron acile git yaptir 1 saate sonucu al bizi de merakta birakma lorikimInsallah esimde ayni seyi diyor bu aralae bakalim her iste bi hayir vardiryarin kan verem
9tane cocugu olanmı oAyni kisi donup dolasip bize geliyor
Kız kahvaltı yapıyordum şimdi girdim
Sagol cicegimMaşallaah diyelimmm sevindim kuzumm , tabii ki oyle yapacagim zaten doktoruma da gidince soracagim. Doktor ilaç vermeden kullanmamak lazım ilac iyi birsey degil mecbur kalmadikca kullanmayalim ozellikle gebelik dusunenler.
Test yaparim geldi simdiOlsun sen ii sini dusun umutsuz olma nasip de
Tam cıkacagım saatlerde geliyorsun sonra ben cıkıyorum sonra geliyorum baska topiklerden topluyorum hepiniziKız kahvaltı yapıyordum şimdi girdim
Evet ya dün herzamankinden daha fazla çenemi düştü düşün ben bile yetişemedim sayfalaraAllah seni napmasin dun benmde gozum portledi oku oku bitmedi ne cenemiz var bi gidiom bi gelio 30 40 sayfa
Hahaha gece erken gel bariTam cıkacagım saatlerde geliyorsun sonra ben cıkıyorum sonra geliyorum baska topiklerden topluyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?