Aboww oku kuzum hemen kendini bol bol elem tere fiş kem gözlere şişBebise yormadım ben nedense bu degisik bir agırlık hani nazar olmussun gibi
Kafam yeni rahatladi ya anca yemek yaptim cay yaptim oturdum yediler içtiler gezzmmmaaaağğ ciktilar birak k yi anca size yetisiyorumSenin yanında kafa dinleyebiliyormuki
K ya bakmadın cicim
Okuyorum ama kafam hala kalmıyor kuzumolabilir canım vala nazara çok inanırım oku kendine
9 çocuğu mu var gorumcenin
Evetolabilir canım vala nazara çok inanırım oku kendine
9 çocuğu mu var gorumcenin
Gerci dün 20k olmadan kutlamıstın olmayan k yı tamam bürütüsKafam yeni rahatladi ya anca yemek yaptim cay yaptim oturdum yediler içtiler gezzmmmaaaağğ ciktilar birak k yi anca size yetisiyorum
Önceden olmayabiliriz ama bi kere balıklama daldık hayatına muneye dicem seni banlasın hak vercen bana hıhhhDdeeeeemmmmmmaaaaaaaaağğğğ siz mi vardınız sanki önceden
Okuyorum okuyorum ama kalkamiyorum cicegimAboww oku kuzum hemen kendini bol bol elem tere fiş kem gözlere şiş
Bisey yapmadim ben garip niye ban yiyim sen yeÖnceden olmayabiliriz ama bi kere balıklama daldık hayatına muneye dicem seni banlasın hak vercen bana hıhhh
Ayet-el kursi oku etrafina üfle 3 kuhuvellah 1 elham okuOkuyorum okuyorum ama kalkamiyorum cicegim
Eşinede okuttur canısı bu nazar çok kötü bişey yaOkuyorum okuyorum ama kalkamiyorum cicegim
udum tekrar okuyayımAyet-el kursi oku etrafina üfle 3 kuhuvellah 1 elham oku
Evde degilki koca yaaa iste ayetel okudu yinede banamısın demiyorEşinede okuttur canısı bu nazar çok kötü bişey ya
Ilk evlendigimden bana da olmuştu nazar goze geldim bi anEşinede okuttur canısı bu nazar çok kötü bişey ya
Ben baska birsey sandıydımRûyyyâ
Arkideşlerinin kıymetini anla diyeBisey yapmadim ben garip niye ban yiyim sen yeben tokum sen yeee
Benimde bugun catlamanin 6 gunuabbaaaw ne yazışmışsınız kızlaaar
miyop olan gözlerim daha da görmez oldu oku oku
L Loriklorik yarını iple çekcez kuzum inşallah sen bana hamiş gibi geliyorsun nedense içimdeki his
benimde bugün kasıklarımda değişik değişik hareketlenmeler var kızlar yumoş dönemi de bitti 3-4 gün oldu
hayırlara vesile olsun inşallah
batları yaklaşan kızlar merakla sizleri bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?