- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Yyiiiiiiiaaaaaaaaaaaa noyor sooonnsoonnn o homoloo tomom mooNayır seeeennn
Guzelsin o yuzden nazar boncuğu gibisinBenim sevmedigim kimse yok valla insanlar iyi niyetle bile baksa birsey söylese hemen cöküyorum yıldızım cok düsük kuzum
Cok ac bu kadin cookkkNeyapacaaanyicenmi
Aç olabilirim ama sapık deilCok ac bu kadin cookkktopigin basindan beri aç
Kız o dilimi yicen mi demiş sende onaylamışsın aç deyipKim SAPIK dedi kiizzz
Gecer insAllah yat dinlen bazen oluyor öyleOkuyorum ama kafam hala kalmıyor kuzum
Yemek sapiklik mi sen hic bebek severkennn ooooyyyy aaaaacccccciiiiiiniii yiiirrrriiimmm ciiinniiiinnn dötünnnnnü yerim ciiinniiiinnnn demiuon muKız o dilimi yicen mi demiş sende onaylamışsın aç deyipben şok ben manşet
Sensin o güzelde hamilede isteee yaaaGuzelsin o yuzden nazar boncuğu gibisin
Bnm hep belim agriodu burda soluodm hep. Ama adet olcm gibi deildi . Ayakta durdukca agriodu oturunca geciodu. Bacak agrim da bi kere adet bittikten sonrki gunlerde oldu bide yum haftasi miydi neydi o zmn agridi sanki soguk almis gibi
doyuramadık biCok ac bu kadin cookkktopigin basindan beri aç
Tamam bu kadar simarmak yeterSensin o güzelde hamilede isteee yaaa
Hiccc emin degilimBnm hep belim agriodu burda soluodm hep. Ama adet olcm gibi deildi . Ayakta durdukca agriodu oturunca geciodu. Bacak agrim da bi kere adet bittikten sonrki gunlerde oldu bide yum haftasi miydi neydi o zmn agridi sanki soguk almis gibi
Bak burdan ayetl kursimi okuyup yolladim sanaaEsnemekten catladım bu ne yaaa ne menem biseymis
Soda actım bitane esnemek iyi geldi gözüm acıkdı sanki kuzumGecer insAllah yat dinlen bazen oluyor öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?