- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
O ne alakakineArkideşlerinin kıymetini anla diyekız bu gidişle yicem zaten profil msjlarında fazla takılmaya başladım
Olsun iyi olana kadar oku cnmEvde degilki koca yaaa iste ayetel okudu yinede banamısın demiyor
Icccciiinn feessaaaatttttt aayyyyBen baska birsey sandıydım
Esnemekten catladım bu ne yaaa ne menem biseymisAyet-el kursi oku etrafina üfle 3 kuhuvellah 1 elham oku
Bir esnedim karsıki daglar yıkıldıOlsun iyi olana kadar oku cnm
Evet cnm o herkese oluyor sanırım eşimin akrabası var kızını çok vermeye çalışmış bnmkin onu ne zaman görsek yataklıkoluyoruz eşimleIlk evlendigimden bana da olmuştu nazar goze geldim bi an
Sensin o hamileO zaman hamilesin
Esnemek dedin ben de sanıyorum o kelimeyi okumak bile esnetiyorEsnemekten catladım bu ne yaaa ne menem biseymis
Bizsiz yapamayacağını anlıcan işteO ne alakakine
Allah muhafaza yaEvet cnm o herkese oluyor sanırım eşimin akrabası var kızını çok vermeye çalışmış bnmkin onu ne zaman görsek yataklıkoluyoruz eşimle
Az önce zelzele ondan mı oldu kızBir esnedim karsıki daglar yıkıldı
Dusları tekrar okudum simdi okurken agzım ortadan ikiye ayrılıyordu zor tuttumEsnemek dedin ben de sanıyorum o kelimeyi okumak bile esnetiyorerken mi uyandin yoksa bugun uykunu mu alamadin
Disari ciktin mi bu aralar sevmedigin kisilerle karsilastin miDusları tekrar okudum simdi okurken agzım ortadan ikiye ayrılıyordu zor tuttumuykumu aldım kuzum
O diliniOlabiliiiiiiiir
Benim sevmedigim kimse yok valla insanlar iyi niyetle bile baksa birsey söylese hemen cöküyorum yıldızım cok düsük kuzumDisari ciktin mi bu aralar sevmedigin kisilerle karsilastin mi
Tamam kavga etmeyin ben zevkle olabilirim o hamileNayır seeeennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?