Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizlar biliyorum biraz uzun olucak ama kafam cok karisik simdiden hakkinizi helal edin
Evleneli 2 ay oldu ilk iliskimden sonraki adetim 1 gun surdu 3 gun erken geldi adetlerim evlenene kadar duzenliydi ikincisini daha yeni yasadim hatta adetten onceki gun test yapmistim silik cikmisti sabah adetli uyandigimi gorunce kadin dogumdan randevu almistim 10 gun erken geldi cunku kadin doguma gittim adetimin 2.gunu ultrasonla yumurtaliklara bakti kist yok dedi hormon testi istedi herhangi bir sorun var mi bakicam dedi bayan doktor istedigim icin uzak biyere gitmek zorunda kaldim saat 10.30 da bitmisti kan alimi o yuzden aldiramadim hala baktiramadim calisiyorum cunku cok ters kaliyo gidip gelmek islerde yogun herneyse adetim bitti 1 gun bosluktan sonra dun iliskiye girdik esimle ama cok agri cektim iliskideyken sanki ilk iliskilerimmis gibiydi kan gelmedi ama cok sanciliydi esimin ustundede pamuk pamuk beyaz seyler kalmisti anlamadim noldugunu daha once hic boyle bisey yasamadim cok korkuyorum bi sorun olucak diye lutfen yasayan biri varsa yardimci olabilir mi?

Yarin kan vericeksin saglik ocagina pazartesi alicaksinn cok uzun ya bu süre meraktan catlarimben simdi pazartesiye kadar bence yaron acile git yaptir 1 saate sonucu al bizi de merakta birakma lorikim
Iyi fikir aslinda yarim oyle yaparim hem saglik ocaginda normal kan testlerini yaparim acilde de gebelik bakalim umudum yok gebelikte ama

Hahaha gece erken gel bari yok kız tebriğe gittim hamişi yazmıyorum bi yere
Senmi istedigin yere yazabilirsin bende istedigim yere yazabilirim
Bugün cok fazla bir agırlık var üstümde birsürü isim var kolumu kaldıracak halim yok ne oldu bana böyle

Senmi istedigin yere yazabilirsin bende istedigim yere yazabilirim
Bugün cok fazla bir agırlık var üstümde birsürü isim var kolumu kaldıracak halim yok ne oldu bana böyle
Hepimiz istediğimiz yere yazabiliriz deyip bu konuyu burda kapatıyorum yoksa yoksa bebiş mi geliyor

Ayyy insallllaaahhhhh gorumcen sen nana eslem bu aralar herkes oyle düşünüyor. Hayir olsun insallahhgebe cikmazsam hepiniizi engellerimbenimde 4 gun var bata ama akintim var

Kızlar bugün iğne vurulduğu günle beraber 15. Gün acayip halsizim yine su an içim üşüyor gibi ama özellikle ayaklarımin altı buz gibi üstte kısa kol tshirtum var hafif kasık karın ağrım var ya yatıyorum hiç ayakta duramıyorum hasta mi olacam acaba ki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…