- 22 Ağustos 2019
- 3.453
- 8.209
- 158
Ben de seni başka topiklerden topluyorum canımTam cıkacagım saatlerde geliyorsun sonra ben cıkıyorum sonra geliyorum baska topiklerden topluyorum hepinizi
Iyi fikir aslinda yarim oyle yaparim hem saglik ocaginda normal kan testlerini yaparim acilde de gebelik bakalimYarin kan vericeksin saglik ocagina pazartesi alicaksinn cok uzun ya bu süre meraktan catlarimben simdi pazartesiye kadar bence yaron acile git yaptir 1 saate sonucu al bizi de merakta birakma lorikim
SenmiHahaha gece erken gel bariyok kız tebriğe gittim hamişi yazmıyorum bi yere
Cünkü her özgür insan istedigi yere yazabilir kimse kasmıyor madem bende kasmayacamBen de seni başka topiklerden topluyorum canım
Dogurup dogurup niye kacıyor o manyak cocuklardanNasil da bildin
Hepimiz istediğimiz yere yazabiliriz deyip bu konuyu burda kapatıyorumSenmiistedigin yere yazabilirsin bende istedigim yere yazabilirim
Bugün cok fazla bir agırlık var üstümde birsürü isim var kolumu kaldıracak halim yok ne oldu bana böyle
Ayyy insallllaaahhhhh gorumcen sen nana eslem bu aralar herkes oyle düşünüyor. Hayir olsun insallahhabbaaaw ne yazışmışsınız kızlaaar
miyop olan gözlerim daha da görmez oldu oku oku
L Loriklorik yarını iple çekcez kuzum inşallah sen bana hamiş gibi geliyorsun nedense içimdeki his
benimde bugün kasıklarımda değişik değişik hareketlenmeler var kızlar yumoş dönemi de bitti 3-4 gün oldu
hayırlara vesile olsun inşallah
batları yaklaşan kızlar merakla sizleri bekliyoruz
Kafa dinlemeye gelmis yazikDogurup dogurup niye kacıyor o manyak cocuklardan
Kim ay o merakkkk ettim anlayamadım olayıKafa dinlemeye gelmis yazik
Bebise yormadım ben nedense bu degisik bir agırlık hani nazar olmussun gibiHepimiz istediğimiz yere yazabiliriz deyip bu konuyu burda kapatıyorumyoksa yoksa bebiş mi geliyor
Gorumcem kizzzKim ay o merakkkk ettim anlayamadım olayı
Sen bizsiz yapamazsınAyyy insallllaaahhhhh gorumcen sen nana eslem bu aralar herkes oyle düşünüyor. Hayir olsun insallahhgebe cikmazsam hepiniizi engellerim benimde 4 gun var bata ama akintim var
Kesin nazardir . Guzeelligine degmistir bal suratBebise yormadım ben nedense bu degisik bir agırlık hani nazar olmussun gibi
Senin yanında kafa dinleyebiliyormukiKafa dinlemeye gelmis yazik
Ddeeeeemmmmmmaaaaaaaaağğğğ siz mi vardınız sanki öncedenSen bizsiz yapamazsın
Nerde gördün lanKesin nazardir . Guzeelligine degmistir bal surat
olabilir canım vala nazara çok inanırım oku kendineBebise yormadım ben nedense bu degisik bir agırlık hani nazar olmussun gibi
9 çocuğu mu var gorumceninGorumcem kizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?