Onu yazan abazan bir erkektirKız profil mesajlarında bi kız buradakiler gerçek mi yazmış gördünüz mü okudukça gülesim geliyorN Nana Ana L Loriklorik
Gecmeeeez gecmeez ii bilirimHiccc emin degilim
Kendimi umutlandirmakta istemiyorummm
Bu gunlerde gecmiyoo beee
Tamam emir alınmıstır kralımTamam bu kadar simarmak yeterkalk elini yuzunu yika kendine gel balkona kapiya cik hava carpsin
Cenneeete mi düştümum baska bi bakis acisi ile yazmisOn
Onu yazan abazan bir erkektir
Allah razı olsun hamis dillerin sagolsun cicegamBak burdan ayetl kursimi okuyup yolladim sanaasifa olsn. Nazarsa ciksin gebeyse Rabbim korusun diye
O dualri okurken esnersen nazar cikar derler.Soda actım bitane esnemek iyi geldi gözüm acıkdı sanki kuzum
Ciceklerimin dertleriyle ilgilenin topik size emanet kuslarımOturduğum yerde belim ağrıyor çok ağır eşya tasimisim veya ayakta durmusunda belimin ağrısına hissediyorumusum gibi ağrıyor akıntı suan duruldu ama sanki sürekli ıslanmış gibi hissediyorum
Cıksın gitsin ya kem gözlere gitsin bizlere gelmesin insallahO dualri okurken esnersen nazar cikar derler.
Hadi madem öyle olsunCünkü her özgür insan istedigi yere yazabilir kimse kasmıyor madem bende kasmayacam
O bebekYemek sapiklik mi sen hic bebek severkennn ooooyyyy aaaaacccccciiiiiiniii yiiirrrriiimmm ciiinniiiinnn dötünnnnnü yerim ciiinniiiinnnn demiuon mu
Kocan hariç evetDil yiyenler sapıkmı oluyor
Gerçek miOn
Onu yazan abazan bir erkektir
Au ben deeeBu ay hiç belirti takip etmiyorum
Kasığım batsa yel girmiştir diyorum
Kendimi duaya verdim hamile olsam hissetmem öyle bir vurdumduymazlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?