Insallah canim yaaaGecmeeeez gecmeez ii bilirimhayrlisi olsn insllh
Ayarlardan 10 kez değiştirme hakkın var diye biliyorum cnmKizlar birsey soracagim. Nickimizi degistirebiliyor muyuz acaba ?
Alistik artikRahatlıktan delirmesek bari
Doktorunla gorus bnce gerci bazi doktorlar bebegin ilk aylarinda kndini koruma altina aldigi icin etki etmedigini soluo bazilarida duşuk ve sonradan etkisi oldugunu soluo bnde bilemiorum cok karisik isler birazda nasip isi yinede 1 hafta bkle her ihtimal snra calismaya dewam et doktirada detayla sorEvet haklisin canim dis agrisi berbat birsey gecen gunduzun karisiyor resmen, su antibiyotik bitsin. Kadin dogum doktoruma da soracagim bunu da. Yani bu ay reglim bittikten sonra calismalara devam etmiyim o zaman Ekim ayindan sonra mi devam etsem bilemedim ki daha mi saglikli olur oyle. Vucuttan tamamen ne zaman atiliyor bilemedim hiç
Komik seyler ve mujdeler vardi dun oyuzden her gun olsun okuruz bizEvet ya dün herzamankinden daha fazla çenemi düştü düşün ben bile yetişemedim sayfalara
Kuzum yanlis yönlendirmek istemm doktorlar daha ii bilir ama mantar veya enfeksyn gibi geldi bna hayirlisi olsun hakkindaKizlar biliyorum biraz uzun olucak ama kafam cok karisik simdiden hakkinizi helal edin
Evleneli 2 ay oldu ilk iliskimden sonraki adetim 1 gun surdu 3 gun erken geldi adetlerim evlenene kadar duzenliydi ikincisini daha yeni yasadim hatta adetten onceki gun test yapmistim silik cikmisti sabah adetli uyandigimi gorunce kadin dogumdan randevu almistim 10 gun erken geldi cunku kadin doguma gittim adetimin 2.gunu ultrasonla yumurtaliklara bakti kist yok dedi hormon testi istedi herhangi bir sorun var mi bakicam dedi bayan doktor istedigim icin uzak biyere gitmek zorunda kaldim saat 10.30 da bitmisti kan alimi o yuzden aldiramadim hala baktiramadim calisiyorum cunku cok ters kaliyo gidip gelmek islerde yogun herneyse adetim bitti 1 gun bosluktan sonra dun iliskiye girdik esimle ama cok agri cektim iliskideyken sanki ilk iliskilerimmis gibiydi kan gelmedi ama cok sanciliydi esimin ustundede pamuk pamuk beyaz seyler kalmisti anlamadim noldugunu daha once hic boyle bisey yasamadim cok korkuyorum bi sorun olucak diye lutfen yasayan biri varsa yardimci olabilir mi?
Aynen öyle bebeğimKomik seyler ve mujdeler vardi dun oyuzden her gun olsun okuruz bizyeterki huzun olmasin cnm bnm
canım bende bi değişiğim bu ay
Insallah gebeliktendircanım bende bi değişiğim bu ay
benim bu kasığımdaki enteresan şeyler adet zamanına yakın olurdu
bu sefer yumoş bitti hemen başladı
aslında ateş yöntemi de belli ediyor ama geçen ay adete yakın hep yüksekti
ozaman ben doktoruma söyliyim bebek düsünüyoruz diye.. ona göre birsey versin banaKamu spotu
Antibiyotik hamilelik düsünüyorsanız icmeyiniz
İcenlerede izin vermeyiniz bebek icin cok zararlıdır
Tesekkürler
Sakin bos gecme tutar insllh. Genelde duzenliyse regln yine norml zamnda olurKızlar çok tuhaf bir şey yaşıyorum ben bu ay ya
Takvimde yumurtlamam 10 Eylül gösteriyordu normalde hep takvime uygun yumurtlarım.
Dün pik oldu sanmıştım ama bugün pik oldu. Hem de baya koyu bir şekilde
Şimdi ben geç yumurtlayınca regl de gecikmeli mi olacak yoksa o sabit mi
Son 1 haftan hadi insllhSağ kasik baldır bel ağrım var kızlar ereğli günü gelse de eahatladam var mi yok mu diye
Kullanmamalımıyım sence canım bende şüpedeyim açıkcasıBende kullandim aylarca birakinca yine ayni seviyeye donuyo oyaliyo bence o yuzden demistim
Aynen canım onun dışında hiç bir sorun yok dedi ama cidden adetim düzensiz yani düzelmedende hamile kalmam çok zor bugün kahve leke geldi ama hala olmadım neye üzülüceğimede şaşırdımZekta cnm üzülme herşeyin bir zamanı var olumlu yönden düşün ilacı var düzene girmesi için
Ya bilemeseydin kac ay daha beklicwktin bence iyiki gitmissin ve ogrenmissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?