Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Doktorunla gorus bnce gerci bazi doktorlar bebegin ilk aylarinda kndini koruma altina aldigi icin etki etmedigini soluo bazilarida duşuk ve sonradan etkisi oldugunu soluo bnde bilemiorum cok karisik isler birazda nasip isi yinede 1 hafta bkle her ihtimal snra calismaya dewam et doktirada detayla sor

Kuzum yanlis yönlendirmek istemm doktorlar daha ii bilir ama mantar veya enfeksyn gibi geldi bna hayirlisi olsun hakkinda

Benimde bugun catlamanin 6 gunu
Kasik ve sirt agrim var insallah gebeligin belirtisidir bide aksamlari acayip ayaklarim agriyooo
F Fatma KTL canim sendede varmiydi bu belirtiler varmiydi
canım bende bi değişiğim bu ay
benim bu kasığımdaki enteresan şeyler adet zamanına yakın olurdu
bu sefer yumoş bitti hemen başladı
aslında ateş yöntemi de belli ediyor ama geçen ay adete yakın hep yüksekti

Kızlar çok tuhaf bir şey yaşıyorum ben bu ay ya
Takvimde yumurtlamam 10 Eylül gösteriyordu normalde hep takvime uygun yumurtlarım.
Dün pik oldu sanmıştım ama bugün pik oldu. Hem de baya koyu bir şekilde
Şimdi ben geç yumurtlayınca regl de gecikmeli mi olacak yoksa o sabit mi

Eklentiler

• 77BC752F-F1D1-44E4-B0D5-356D0B9FB412.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 31
Sakin bos gecme tutar insllh. Genelde duzenliyse regln yine norml zamnda olur

Zekta cnm üzülme herşeyin bir zamanı var olumlu yönden düşün ilacı var düzene girmesi için
Ya bilemeseydin kac ay daha beklicwktin bence iyiki gitmissin ve ogrenmissin
Aynen canım onun dışında hiç bir sorun yok dedi ama cidden adetim düzensiz yani düzelmedende hamile kalmam çok zor bugün kahve leke geldi ama hala olmadım neye üzülüceğimede şaşırdım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…