- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Kaç gün oldu senin canım adrt gecikeliAynen canım onun dışında hiç bir sorun yok dedi ama cidden adetim düzensiz yani düzelmedende hamile kalmam çok zor bugün kahve leke geldi ama hala olmadım neye üzülüceğimede şaşırdım
6 gün canımKaç gün oldu senin canım adrt gecikeli
Tamam bakayim bir tesekkur ederim canimAyarlardan 10 kez değiştirme hakkın var diye biliyorum cnm
Evet evet bende bunu okudum bir kaç yerde dedigin gibi nasip biraz da, konusacagim canim sagolDoktorunla gorus bnce gerci bazi doktorlar bebegin ilk aylarinda kndini koruma altina aldigi icin etki etmedigini soluo bazilarida duşuk ve sonradan etkisi oldugunu soluo bnde bilemiorum cok karisik isler birazda nasip isi yinede 1 hafta bkle her ihtimal snra calismaya dewam et doktirada detayla sor
Çok olmamış daha olursun inş bende bekliyprum hala6 gün canım
Denedim bendede oyle oluyorrrKizlar belki gulecksinz ama bish sorcamsiz de bi deneyin merk ettim. Sirt ustu uzaninca karnima baktim gobek deliginin alt tarafinda damar atmasi gibi bisy atio. Siz de bi deneyin var mi sizde
Canim gec yumurtladiysan gec adet olacanKızlar çok tuhaf bir şey yaşıyorum ben bu ay ya
Takvimde yumurtlamam 10 Eylül gösteriyordu normalde hep takvime uygun yumurtlarım.
Dün pik oldu sanmıştım ama bugün pik oldu. Hem de baya koyu bir şekilde
Şimdi ben geç yumurtlayınca regl de gecikmeli mi olacak yoksa o sabit mi
Kasik agrim bir iki defa oldu bacak agrim da bi kere oldu. Ama bel agrim hep vardi son 10 gunSağ kasik baldır bel ağrım var kızlar ereğli günü gelse de eahatladam var mi yok mu diye
Hadi yaaDenedim bendede oyle oluyorrr
Bende de var o ama hamile değilim belki herkeste oluyodurKizlar belki gulecksinz ama bish sorcamsiz de bi deneyin merk ettim. Sirt ustu uzaninca karnima baktim gobek deliginin alt tarafinda damar atmasi gibi bisy atio. Siz de bi deneyin var mi sizde
Demeki bebekten degilmiş canimHadi yaademk ki norml bisy. Ben belki bebiktendr dedim
Canim ben kullandim biraktim tamam adetimi duzene soktu belki ama hormonlar tavan yapti degisen bisey olmuyorki ilac oyaliyor sadece yaptigi adet bile gercek degil cunku yumurtlayamiyosun senelerce kullanip sonunda birakinca hamile kalamayanlar var sonra birsuru kur yaptim ettim ne bulduysam suan sukur cocuk istedim ilk seferde hamile kaldim bence hic baslama faydali degil bosuna 3 ay kaybediceksin bi de onu biraktiktan sonra doktorlar 3 ay daha cocuk dusunmeyin diyolar bebekte problemler yaratabiliyormusKullanmamalımıyım sence canım bende şüpedeyim açıkcası
O zayiflarda oluyomus doktor oyle demisti kalbin atiyorKizlar belki gulecksinz ama bish sorcamsiz de bi deneyin merk ettim. Sirt ustu uzaninca karnima baktim gobek deliginin alt tarafinda damar atmasi gibi bisy atio. Siz de bi deneyin var mi sizde
Kızlar çok tuhaf bir şey yaşıyorum ben bu ay ya
Takvimde yumurtlamam 10 Eylül gösteriyordu normalde hep takvime uygun yumurtlarım.
Dün pik oldu sanmıştım ama bugün pik oldu. Hem de baya koyu bir şekilde
Şimdi ben geç yumurtlayınca regl de gecikmeli mi olacak yoksa o sabit mi
Senin kaç güm geçtikiÇok olmamış daha olursun inş bende bekliyprum hala
Ay kafam karıştı şuan yaa ama bende testesteron yüksekya sürekli bi hormonum çıkıyo 3 ay korun dedi 2 kutu dienille verdi toplamda 42 adet yani hap bittikten bir buçuk ay sonra korunmayı bırakıyorunCanim ben kullandim biraktim tamam adetimi duzene soktu belki ama hormonlar tavan yapti degisen bisey olmuyorki ilac oyaliyor sadece yaptigi adet bile gercek degil cunku yumurtlayamiyosun senelerce kullanip sonunda birakinca hamile kalamayanlar var sonra birsuru kur yaptim ettim ne bulduysam suan sukur cocuk istedim ilk seferde hamile kaldim bence hic baslama faydali degil bosuna 3 ay kaybediceksin bi de onu biraktiktan sonra doktorlar 3 ay daha cocuk dusunmeyin diyolar bebekte problemler yaratabiliyormus
Bide sen ne kadar süre kullandın ay şuan napıcağımı şaşırdımCanim ben kullandim biraktim tamam adetimi duzene soktu belki ama hormonlar tavan yapti degisen bisey olmuyorki ilac oyaliyor sadece yaptigi adet bile gercek degil cunku yumurtlayamiyosun senelerce kullanip sonunda birakinca hamile kalamayanlar var sonra birsuru kur yaptim ettim ne bulduysam suan sukur cocuk istedim ilk seferde hamile kaldim bence hic baslama faydali degil bosuna 3 ay kaybediceksin bi de onu biraktiktan sonra doktorlar 3 ay daha cocuk dusunmeyin diyolar bebekte problemler yaratabiliyormus
6 ay kullandim biraktim hep 3-4 kereBide sen ne kadar süre kullandın ay şuan napıcağımı şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?