Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizlar belki gulecksinz ama bish sorcam siz de bi deneyin merk ettim. Sirt ustu uzaninca karnima baktim gobek deliginin alt tarafinda damar atmasi gibi bisy atio. Siz de bi deneyin var mi sizde

Evet evet bende bunu okudum bir kaç yerde dedigin gibi nasip biraz da, konusacagim canim sagol

Canim gec yumurtladiysan gec adet olacan
Kendimden biliyomm

Kullanmamalımıyım sence canım bende şüpedeyim açıkcası
Canim ben kullandim biraktim tamam adetimi duzene soktu belki ama hormonlar tavan yapti degisen bisey olmuyorki ilac oyaliyor sadece yaptigi adet bile gercek degil cunku yumurtlayamiyosun senelerce kullanip sonunda birakinca hamile kalamayanlar var sonra birsuru kur yaptim ettim ne bulduysam suan sukur cocuk istedim ilk seferde hamile kaldim bence hic baslama faydali degil bosuna 3 ay kaybediceksin bi de onu biraktiktan sonra doktorlar 3 ay daha cocuk dusunmeyin diyolar bebekte problemler yaratabiliyormus

Bugun yumurtladiysan aman aksatmayin bir kac gun. Bugunun uzerinden say, 14 ile 16 gün arasinda regl oluyorsun ben oyle biliyorum canim

Ay kafam karıştı şuan yaa ama bende testesteron yüksekya sürekli bi hormonum çıkıyo 3 ay korun dedi 2 kutu dienille verdi toplamda 42 adet yani hap bittikten bir buçuk ay sonra korunmayı bırakıyorun

Bide sen ne kadar süre kullandın ay şuan napıcağımı şaşırdım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…