Bende de var o ama hamile değilim belki herkeste oluyodur
Demk kiDemeki bebekten degilmiş canim
O zayiflarda oluyomus doktor oyle demisti kalbin atiyor
Hmm ya benim çok değil 42 günlük bide hamgi haptı seninki6 ay kullandim biraktim hep 3-4 kere
Kardesim ve bi kac kiside atmayi sag sol kasik yada tam gobeyin alt kisminda orta da die duydum hatta kardesim bnada hissettirmisti elimi koydu gobek atmasindan farkli ritimde atiomusHadi yaademk ki norml bisy. Ben belki bebiktendr dedim
Hadi insallah guzel hber aliriz senden de rabbim nolur aminBugun adet günüm dü olmadım inşallah olmam kızlar dua edin bana. Göğüs uçlarım cok agrıyor. Normalde agrımazdı belirti bu var sadece kasık batması da var.
Kızlar bugün iğne vurulduğu günle beraber 15. Gün acayip halsizim yine su an içim üşüyor gibi ama özellikle ayaklarımin altı buz gibi üstte kısa kol tshirtum var hafif kasık karın ağrım var ya yatıyorum hiç ayakta duramıyorum hasta mi olacam acaba ki
Evt tam ortasi gobek alti. Cok guclu atio gozle bariz belli.Kardesim ve bi kac kiside atmayi sag sol kasik yada tam gobeyin alt kisminda orta da die duydum hatta kardesim bnada hissettirmisti elimi koydu gobek atmasindan farkli ritimde atiomus
Benim 2 haftayı geçti nerdeyseSenin kaç güm geçtiki
Hmm düzensizlikmi var acabaBenim 2 haftayı geçti nerdeyse
Aslında yoktu hep düzenliydi hazirandan beri düzensizleşti 2 ayda anca oluyorum reglHmm düzensizlikmi var acaba
InsAllah kiz ağzından bal damlıyor e devlet sifrem yok kuuzm ya bi alamadm hep alayım diom kalıyor o yuzden giremiyorum e nabizaCanim bebiştendir o bebisten.e nabiza baksana 1gün sonra diyorlar ama ayni gün sonuc e_nabizda cikiyor
Diane 35Hmm ya benim çok değil 42 günlük bide hamgi haptı seninki
Adet belirtileriyle gebelik belirtileri ayni diolar cnm zaten insAllah vardr yoksa vardr bi hayır Rabbim nasip etsin insAllahArkadaşlar adetime 9 10 gün var adet belirtilerim başladı bu ay da hüsran haftaya cuma test ypicm ama hiç umudum yok
InsAllah kiz ağzından bal damlıyor e devlet sifrem yok kuuzm ya bi alamadm hep alayım diom kalıyor o yuzden giremiyorum e nabiza
Yani farklı hissediyorum. Arada tansiyonum düşüyor bir de benim.Yaaa ilk defami oluyor peki daha onceden yasadin mi boyle seyler
Adet belirtilerinden farklı olarak aniden kalkınca kasiklarimda kramp oluyor.Insallah canim belirtin varmiii
InsAllah cnm hayırlısı olsun insAllah iğnenin etkisi gecmistr hcg olarak artık sanırım ama belirtilerin hepsi ilaçlardan olabilir mi ki yaOlsun güzel bir sonuc olsunda geç olsun farketmez
Bilmiomki kuzum olabilir ama bildigim 12 haftalikken hissediliomus ilk gebelikler gecde hissedebiliniomus tabi biz o kadar cok vucudumuzu takip edioruzki cabuk hissetmende normal olabilirEvt tam ortasi gobek alti. Cok guclu atio gozle bariz belli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?