Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adet belirtileriyle gebelik belirtileri ayni diolar cnm zaten insAllah vardr yoksa vardr bi hayır Rabbim nasip etsin insAllah
Geçen ay da cidden öyle yaşadım adet belirtisiymis gebelik sandım komigime gidiyor biz nisanlimla o kadar korkardik ki ufak tefek kaçamaklar olurdu ay hhamilelik olursa diye odumuz kopardı bu kadar zor olacağını nerden bilirdik☺

Ya işte canım nasip ne olacağı hiç belli olmuyor bizde kaç sene aman olmasın daha bi tane var büyüsün diye kazara bisey olursa hemen banyoya koşardm bisey olmasın falan diye nerden bilcez şimdi de olsun diye saatlerce yerimden kalkmıyorum ama nasip Rabbim nasip eder insAllah

Kizlarr aderime iki gun var.ve oncesinde bende akinti olmazdi.smdi bugun braz akinti gelmis beyazimsi.hamilelk deildr dmi surekli negatf ckiyor ya hic pozitf dusunemiyorumkesin usutmusumdur dmi kizçeler

Kesinlikle cnm katikiyrm zor yahuuu

InsAllah cnm hayırlısı olsun insAllah iğnenin etkisi gecmistr hcg olarak artık sanırım ama belirtilerin hepsi ilaçlardan olabilir mi ki ya insAllah değildir

Yok canim 11.günde geciyor tamamen. Bence progestronun artiyor o yüzden gögüs hassasiyetin vardir. Icimizden gecen bu. Rabbim ne verirse hayirlisini versin. Bende dünü degerlendirdim bugünüde degerlendiricem. Yarinda pik olursa neyapacagimi bilmiyorum.yarin ara verip ertesi günü degerlendirsem diyorum.hergun zor oluyor.bıktim inanki
. Allahtan esime soylemedim eger yumurtlama zamanim desem tutulup kaliyor.

Yaa progesteron içeren ilaç var Duphaston ondanda olabilir herhalde ağrı gerçi hayır olsun bklm bekleyip gorucez alıştık kaç aydır idrarda da kan testinde de negatif görmeye
Mantıklı canım dünü değerlendirmissin zaten bugünü de değerlendirirsen bi gün ara verebilirsn arka arkaya zor oluyor gerçekten ya aynen bu kaç ay yaotim ben eşim görüyordu testleri ne onda ne bende istek kalmiyordu sevemedim o yüzden

Kızlaar dua grubunun ismi neydi bulamıyorum
Dün yazamadım kusura bakmayın
Bugün ikisini nir çekip yazıcam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…