İnşallah sağ çıkarımMaraş merkez patlıyor herkesne zan istersen gel
Geçen ay da cidden öyle yaşadım adet belirtisiymis gebelik sandım komigime gidiyor biz nisanlimla o kadar korkardik ki ufak tefek kaçamaklar olurdu ay hhamilelik olursa diye odumuz kopardı bu kadar zor olacağını nerden bilirdik☺Adet belirtileriyle gebelik belirtileri ayni diolar cnm zaten insAllah vardr yoksa vardr bi hayır Rabbim nasip etsin insAllah
Ya işte canım nasip ne olacağı hiç belli olmuyor bizde kaç sene aman olmasın daha bi tane var büyüsün diye kazara bisey olursa hemen banyoya koşardm bisey olmasın falan diye nerden bilcez şimdi de olsun diye saatlerce yerimden kalkmıyorum ama nasip Rabbim nasip eder insAllahGeçen ay da cidden öyle yaşadım adet belirtisiymis gebelik sandım komigime gidiyor biz nisanlimla o kadar korkardik ki ufak tefek kaçamaklar olurdu ay hhamilelik olursa diye odumuz kopardı bu kadar zor olacağını nerden bilirdik☺
Kesinlikle cnm katikiyrm zor yahuuuGeçen ay da cidden öyle yaşadım adet belirtisiymis gebelik sandım komigime gidiyor biz nisanlimla o kadar korkardik ki ufak tefek kaçamaklar olurdu ay hhamilelik olursa diye odumuz kopardı bu kadar zor olacağını nerden bilirdik☺
Inşallah canım yaa Rabbim gönlüne göre versin inşallah
InsAllah cnm hayırlısı olsun insAllah iğnenin etkisi gecmistr hcg olarak artık sanırım ama belirtilerin hepsi ilaçlardan olabilir mi ki yainsAllah değildir
Aa bilmm bna verdi enfeksyn icinmis baksana herkezde öle dio doktirdan doktora fark edio demekki
Inşallah bi sorun olmaz
Yinede olmustur hicyoktan bir iki gol canım
Evet evet
Yaa progesteron içeren ilaç var Duphaston ondanda olabilir herhalde ağrı gerçiYok canim 11.günde geciyor tamamen. Bence progestronun artiyor o yüzden gögüs hassasiyetin vardir. Icimizden gecen bu. Rabbim ne verirse hayirlisini versin. Bende dünü degerlendirdim bugünüde degerlendiricem. Yarinda pik olursa neyapacagimi bilmiyorum.yarin ara verip ertesi günü degerlendirsem diyorum.hergun zor oluyor.bıktim inanki
. Allahtan esime soylemedim eger yumurtlama zamanim desem tutulup kaliyor.
Adete iki gun kala aknti gelirmi kizlarrrr
Gelebilir cnm bnm gelir adet oncesi genelde benimde hafif var gibi akıntım cok olmasa da vajinal islaklik varAdete ikk gun kala aknti gekirmi kizlarrrr
ALLAHM agzindan bal damliyor keske yaa benmde adete yakin busekil akintm olmuyordu ama insallah biyandanda inanasim gelmiyr blymsn cnmBenim normalde kesiliyor
Genelde akıntı gelmesi gebeliğe işaret dyorlart
Kızlaar dua grubunun ismi neydi bulamıyorum
Dün yazamadım kusura bakmayın
Bugün ikisini nir çekip yazıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?