Hmm olemi dersn keske gebelk olsa yahu nolrkiGelebilir cnm bnm gelir adet oncesi genelde benimde hafif var gibi akıntım cok olmasa da vajinal islaklik var
Dua Listemiz🥰
(Farklı topikten geliyoruz katılmak isteyenler illaki olacaktır hakkınızı helal edin üzgünüz bizim tarihler burada bittiginde kendi listenizle devam edebilirsiniz teşekkürler) 🤰🤰Dua Listemiz🤰🤰 09.09 @icecreamm :KK9: 10.09 @Loriklorik :KK9: 11.09 @Eslem91 :KK200: 12.09 @bocek345...www.kadinlarkulubu.com
ALLAHM agzindan bal damliyor keske yaa benmde adete yakin busekil akintm olmuyordu ama insallah biyandanda inanasim gelmiyr blymsn cnm
loriklorik kız ne oldu takip edemedim yoksAaaaaaa hamile misiiiiiiiiiiinBekleme salonundayiz kan vermedim daha bisey yapmadık
Hayrr cnmm degilİnşallah vardır canım akıntın uzayan akıntı mı
İnsAllah öncelikli duamız temennimiz o yönde tabikiHmm olemi dersn keske gebelk olsa yahu nolrki
İnsAllah öncelikli duamız temennimiz o yönde tabikiakıntı alakasız ama bence her ay farklı akıntım oldu hamile değildim uzayan sarı krem gibi sulu vs hepsini yaşadım ama değildim kuruyken de değildim yani her ihtimalde hamile olabiliriz akıntı varken de yokken dr bence ☺
İnşallah vardırHayrr cnmm degil
Bizde 6 gün üst uste yaptık gerçekten çok zor gün aşırı yapincada sanki yumurtlama günüm kaçıyor diye korkuyorumYok canim 11.günde geciyor tamamen. Bence progestronun artiyor o yüzden gögüs hassasiyetin vardir. Icimizden gecen bu. Rabbim ne verirse hayirlisini versin. Bende dünü degerlendirdim bugünüde degerlendiricem. Yarinda pik olursa neyapacagimi bilmiyorum.yarin ara verip ertesi günü degerlendirsem diyorum.hergun zor oluyor.bıktim inanki
. Allahtan esime soylemedim eger yumurtlama zamanim desem tutulup kaliyor.
Bir evde iki yabanci cok kotu neden oylesinir.ve iki aydir uzun bir sure.bende 3 gundur esimle küsüm hic konusmuyoruz kavgaliyz n3olck bilmiyormKızlar adetim çok gec olduğu için ve çocuk istediğim için doktor bana progestan verdi. 3 ay boyunca adetin 15. Günü başla ve 10 gün iç dedi. İlk ay içtim ve ilaca başlayınca ovulasyon testi pik yaptı ve hemen çatladı. İlacı kullandıktan 1 hafta sonra da adet oldum. Bu ay 15. Günü tekrar ilaca başladım. 3 gün içtim pik yaptı ve çatladı. Eşimle aramız kötü olduğu için ilişki olmuyor. Ben de sinirlendim ve ilacı yarım bıraktım. Bir hafta sonra gögüslerim aşırı hassaslaştı. Ani harekette kasığıma ağrı girmeye başladı. Umarım kist falan olmamıştır. Kendime zarar vermiş miyimdir acaba? Yaklaşık 2 aydır ilişki yaşamıyoruz. Küs değiliz. Ama 2 ev arkadaşı gibi oldukçocuk hayalleri de yalan oldu.
Insallah sninde vardr cnm benm yaİnşallah vardır
Benimde bu ay akıntılarım değişik
Ya üşüttüm yada bu ay inşallah tutundu bebeğim bilmiyırum içimde bi his var
Böyle hislendiğiö zamanda inadına erken oluyorum
Canım çok üzüldüm.ben de geçtiğimiz 3 ayda 2 kere kimyasal gecirdim.nasil zor ve üzücü olduğunu bilirim.ama sağlıksız olduğu için olmuş olabilir.kimuasaldan hemen sonra hamile kalan çok kişi var.sonraki aya tekrar düşünün bence ara vermeyin.insallah ikinci sağlıkla gelir canım.kimyasal gebelik geçirdiğimi öğrendim dün
Insallah sninde vardr cnm benm yabnde ya usuttm yadaa hamisimdr diyrm ama kesn negatftr insallh snin tutunmustr bebisin
Yaz boyumca sürekli tartıştık. Bir kızımız var. 2. Yi düşünüyorduk. Yumurtlama dönemi gelince çocuk yapmıyor muyuz diye sordum. İlişki istemedi. Çok zorlayınca da soğudum dedi. Ben de zaman zaman soğudum ama asla dile getirmedim. O öyle deyince benim için de bitti. Sen bilirsin deyip konuyu kapattım. O bunu trlafi etmeden de ben asla yaklaşmam. Ama göğüs hassasiyetim beni çok korkuttu. Dokunamıyorum canım acıyor. İlişki yaşasak hamilelikten şüphe ederdim kesin.Bir evde iki yabanci cok kotu neden oylesinir.ve iki aydir uzun bir sure.bende 3 gundur esimle küsüm hic konusmuyoruz kavgaliyz n3olck bilmiyorm
EdelimDua edwlim birbirimize duaa
Ben hepimize ediyorum bu topik te konuşan herkeseEdelim❤❤
Kesinlikle yaklasma.dogru bisey degil bu yaşanan uzuldm zor yani nekdr kotu ya ellerine ne geciyo bole yapinca bn anlamiyrmki..brak yanasma senYaz boyumca sürekli tartıştık. Bir kızımız var. 2. Yi düşünüyorduk. Yumurtlama dönemi gelince çocuk yapmıyor muyuz diye sordum. İlişki istemedi. Çok zorlayınca da soğudum dedi. Ben de zaman zaman soğudum ama asla dile getirmedim. O öyle deyince benim için de bitti. Sen bilirsin deyip konuyu kapattım. O bunu trlafi etmeden de ben asla yaklaşmam. Ama göğüs hassasiyetim beni çok korkuttu. Dokunamıyorum canım acıyor. İlişki yaşasak hamilelikten şüphe ederdim kesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?