Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende adet olamıyorum progrsteron ilacı etkili mi oluyo canım

Kızlar konu dışı bir şey soracağım ama diş etlerim kıpkırmızı olmuş benim, şişlik ya da ağrı yok ama. Görünce çok şaşırdım. Hani normalde soluk pembe olur ya, benimkiler bildigin kırmızı, bütün kan oraya hücum etmiş gibi. Daha önce böyle bir şeyle karşılaştınız mı?

Ben yasadim suan azaldi bnde ama cok dkkt etmrk lazm. Asiri duzenli fircalaman lazm bnm dokthrm sabh igle aksam frcala bide arayuz fircasi kullan drdi kullanyrm.yrmek artklari kaliyo bakteri olustryo aralarda kaliyor ya hani oda disetlerne zarar veriyo ..

Diş eti çekilmesi gibi yani dişlerini fırçalarken hızlı yapmışsındır kanamıştır diş etleri şişer o zaman. Benimde başıma geldi diş fırçamı ve diş macunumu değiştirdim hemen. Gargara falan yap tuzlu suyla iyi gelir canım

Hatta dis ipi filan kullan yemek artiklarindan arindir dislerini. Cok duzenli fircala guzel fircala kesinlikle kiisisel bakimdan kaynaklaniyr

Kızlar ben bu ay testlere göre 2 kere yumurtladım yumurtlamama ragmen adet olamama durumu olurmu sizce??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…