- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Bende adet olamıyorum progrsteron ilacı etkili mi oluyo canımKızlar adetim çok gec olduğu için ve çocuk istediğim için doktor bana progestan verdi. 3 ay boyunca adetin 15. Günü başla ve 10 gün iç dedi. İlk ay içtim ve ilaca başlayınca ovulasyon testi pik yaptı ve hemen çatladı. İlacı kullandıktan 1 hafta sonra da adet oldum. Bu ay 15. Günü tekrar ilaca başladım. 3 gün içtim pik yaptı ve çatladı. Eşimle aramız kötü olduğu için ilişki olmuyor. Ben de sinirlendim ve ilacı yarım bıraktım. Bir hafta sonra gögüslerim aşırı hassaslaştı. Ani harekette kasığıma ağrı girmeye başladı. Umarım kist falan olmamıştır. Kendime zarar vermiş miyimdir acaba? Yaklaşık 2 aydır ilişki yaşamıyoruz. Küs değiliz. Ama 2 ev arkadaşı gibi oldukçocuk hayalleri de yalan oldu.
Asla yanaşmam zaten.Kesinlikle yaklasma.dogru bisey degil bu yaşanan uzuldm zor yani nekdr kotu ya ellerine ne geciyo bole yapinca bn anlamiyrmki..brak yanasma sen
Bu arada hoşgeldin cnm aramıza
Evet yumurtlamayı ve yumurta çatlamasını kolaylaştırıyor. Ama doktor muayene etmeli önce bence. Kist falan varsa büyütebilir belki.Bende adet olamıyorum progrsteron ilacı etkili mi oluyo canım
Ben vardimda pek firsatm olmuyorduBu arada hoşgeldin cnm aramıza
Ayyy amin inşallah Allah razı olsun canımInsallah hamile kalirsineger tutku asilama olursan bna hber ver detay istiorum insallah hamile olursun geek kalmaz
Bende eskiden fırsat bulurdım okul başlayınca fazla duramıyorumBen vardimda pek firsatm olmuyorduhosbuldumm yinedeee
Hmm oylemi ogretmensinz sanirimBende eskiden fırsat bulurdım okul başlayınca fazla duramıyorum ☺
Evet öğretmenim. Yaz tatili güzel geldi şimdi biraz yoğunluk olunca zorlanıyorum.. Ne güzel gece sohbetleri oluyo ama kaçırıyorum hepHmm oylemi ogretmensinz sanirim
Ben gece uykudaym haha bilmiyrm oyuzdn burda neler yaziliyorEvet öğretmenim. Yaz tatili güzel geldi şimdi biraz yoğunluk olunca zorlanıyorum.. Ne güzel gece sohbetleri oluyo ama kaçırıyorum hep
Kız beni düşündürdün ya napsam acaba sadece 1 kutuyumu kullansamDiane 35
Kistim yoktu yumurtlama oluyo bende testlerde görüyorum doktorda hiç sorun yok demişti hatta.Evet yumurtlamayı ve yumurta çatlamasını kolaylaştırıyor. Ama doktor muayene etmeli önce bence. Kist falan varsa büyütebilir belki.
Ben yasadim suan azaldi bnde ama cok dkkt etmrk lazm. Asiri duzenli fircalaman lazm bnm dokthrm sabh igle aksam frcala bide arayuz fircasi kullan drdi kullanyrm.yrmek artklari kaliyo bakteri olustryo aralarda kaliyor ya hani oda disetlerne zarar veriyo ..Kızlar konu dışı bir şey soracağım ama diş etlerim kıpkırmızı olmuş benim, şişlik ya da ağrı yok ama. Görünce çok şaşırdım. Hani normalde soluk pembe olur ya, benimkiler bildigin kırmızı, bütün kan oraya hücum etmiş gibi. Daha önce böyle bir şeyle karşılaştınız mı?
Diş eti çekilmesi gibi yani dişlerini fırçalarken hızlı yapmışsındır kanamıştır diş etleri şişer o zaman. Benimde başıma geldi diş fırçamı ve diş macunumu değiştirdim hemen. Gargara falan yap tuzlu suyla iyi gelir canımKızlar konu dışı bir şey soracağım ama diş etlerim kıpkırmızı olmuş benim, şişlik ya da ağrı yok ama. Görünce çok şaşırdım. Hani normalde soluk pembe olur ya, benimkiler bildigin kırmızı, bütün kan oraya hücum etmiş gibi. Daha önce böyle bir şeyle karşılaştınız mı?
Hatta dis ipi filan kullan yemek artiklarindan arindir dislerini. Cok duzenli fircala guzel fircala kesinlikle kiisisel bakimdan kaynaklaniyrKızlar konu dışı bir şey soracağım ama diş etlerim kıpkırmızı olmuş benim, şişlik ya da ağrı yok ama. Görünce çok şaşırdım. Hani normalde soluk pembe olur ya, benimkiler bildigin kırmızı, bütün kan oraya hücum etmiş gibi. Daha önce böyle bir şeyle karşılaştınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?