Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hatta dis ipi filan kullan yemek artiklarindan arindir dislerini. Cok duzenli fircala guzel fircala kesinlikle kiisisel bakimdan kaynaklaniyr
Diş ipi kullanmıyorum ama sabah akşam düzenli fırçalarım. Tam temizleyemiyorum demek ki. Tamam canım, teşekkür ederim.

Aslında yoktu hep düzenliydi hazirandan beri düzensizleşti 2 ayda anca oluyorum regl
Canım bence doktora git bak bendede düzensizlik başladı hiç bi doktor düzeltmek için bişey vermedi şimdidi 3 ay sabredicem

Canım bence doktora git bak bendede düzensizlik başladı hiç bi doktor düzeltmek için bişey vermedi şimdidi 3 ay sabredicem
Canım geçen hafta gittim daha hiçbir sıkıntı yok dedi hormonumda düzgündü ama diğer hormonlarıma baktırmadım yarından sonra tatile gidicem döndükten sonra gidip diğer hormonlarıma baktırıyım diyorum

Kızlar midemde yanma var
Ve bulanıyor şuan
Çok fazla gebeliğe hazırlık da dolandım
Acaba psikolojik mi
Olabilir canim bende yasadim hepsini mide yanmasi,mide bulantisi,gaz,kasik agrisi,batmasi,bacak agrisi,üşüme,birden ateş basması,alt karinda siskinlik bir tek gogsumde bir hassasiyet vs. yoktu psikolojikte olabiliyor. Reglim 3 gun gecti hcgde negatifi gorunce hastalandim

Meraba kızlar bu adet günleri applerine neakadar güvenilir orda yazdığı gibimidir yumurtlama zamanı fln acaba bilginiz varmı?

Aynen canim regli biteli 8 kere iliski oldu. Planli olmasi cok sıkıcı. Yarinida mi degerlendirsem bilemedim. Yarin saat 12 gibi 1 test daha yapicam bakalim duruma göre karar vericem.

Meraba kızlar bu adet günleri applerine neakadar güvenilir orda yazdığı gibimidir yumurtlama zamanı fln acaba bilginiz varmı?
Çok düzenli saat gibiyse belki evet ama sonucta vucuttaki hormonlari nasil tahmin edebilir ki, duzensiz yumurtmalama cok fazla ya da ayda 2 defa belki daha fazla yumurtluyor olabilirsin. En net doktordan veya ovulasyon testlerinden ogrenebilirsin.

Bizde 6 gün üst uste yaptık gerçekten çok zor gün aşırı yapincada sanki yumurtlama günüm kaçıyor diye korkuyorum

Aslinda sperm 72 saate kadar yasiyormus.en kotü 48 saat olsa 2 gün oluyormus. Doktor bana gün asiri degerlendirmek hamilelik sansini arttirir desede bende psikolojik olarak pik olduktan sonraki 3günu degerlendiriyorum.

Kızlar eskiler şey dermiş. Eğer adetin düzensizleşmeye başladıysa yakında hamile kalırsın; vücut kendini hazırlıyor derlermiş. Gerçekten de biz eşimle korunurken hiç adetim gecikmezdi bebek düşününce adetim gecikmeye başladı bilemedim Hamile olan hamişlerim Sizler önceki adetlerinizi nasıl oldunuz geciktimi veya farklı seyler yasadınızmı merak ettimmm

Canim ben bu ay reglinin 25.günü ovulasyon testim pik oldu. Eger takvime gore olsa kacirmis olucaktim.en garantisi regli bitiminden diger regliye kadar gün aşırı iliski.ve ovulasyon testi kullanmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…