anla adım ben canım internetten karsılastır ben öyle yapıyorum geneldeEki Görüntüle 2306954
Kızlar anlayaniniz var mı ya
Belki kırmızı olanlar önemlidir canım. Zaten yanlarında referans aralıgı yazıyor karsılastır onunlaEki Görüntüle 2306954
Diş ipi kullanmıyorum ama sabah akşam düzenli fırçalarım. Tam temizleyemiyorum demek ki. Tamam canım, teşekkür ederim.Hatta dis ipi filan kullan yemek artiklarindan arindir dislerini. Cok duzenli fircala guzel fircala kesinlikle kiisisel bakimdan kaynaklaniyr
Canım bence doktora git bak bendede düzensizlik başladı hiç bi doktor düzeltmek için bişey vermedi şimdidi 3 ay sabredicemAslında yoktu hep düzenliydi hazirandan beri düzensizleşti 2 ayda anca oluyorum regl
Bende senin gbi sbh aksam fircaliydm yetersz geliyoms iste rica ederm insallah kisa zamanda duzelr dis eti skntili cnki cok yasadm blyrmDiş ipi kullanmıyorum ama sabah akşam düzenli fırçalarım. Tam temizleyemiyorum demek ki. Tamam canım, teşekkür ederim.
İnşâllah kuzum ya burada aynısı olursa daha gitmem bi yereNeyse bizde burda hamiş kervanına gireriz inşAllahhhh
Canım geçen hafta gittim daha hiçbir sıkıntı yok dedi hormonumda düzgündü ama diğer hormonlarıma baktırmadım yarından sonra tatile gidicem döndükten sonra gidip diğer hormonlarıma baktırıyım diyorumCanım bence doktora git bak bendede düzensizlik başladı hiç bi doktor düzeltmek için bişey vermedi şimdidi 3 ay sabredicem
Referans değerleri olması gereken değerler demek ordan bakabilirsin cnmEki Görüntüle 2306954
Olabilir canim bende yasadim hepsini mide yanmasi,mide bulantisi,gaz,kasik agrisi,batmasi,bacak agrisi,üşüme,birden ateş basması,alt karinda siskinlik bir tek gogsumde bir hassasiyet vs. yoktu psikolojikte olabiliyor. Reglim 3 gun gecti hcgde negatifi gorunce hastalandimKızlar midemde yanma var
Ve bulanıyor şuan
Çok fazla gebeliğe hazırlık da dolandım
Acaba psikolojik mi
Benim de sorun yoktu. Sadece son zamanlarda adetim 40 günü bulmaya başlamıştı.Kistim yoktu yumurtlama oluyo bende testlerde görüyorum doktorda hiç sorun yok demişti hatta.
Yaa progesteron içeren ilaç var Duphaston ondanda olabilir herhalde ağrı gerçihayır olsun bklm bekleyip gorucez alıştık kaç aydır idrarda da kan testinde de negatif görmeye
Mantıklı canım dünü değerlendirmissin zaten bugünü de değerlendirirsen bi gün ara verebilirsn arka arkaya zor oluyor gerçekten ya aynen bu kaç ay yaotim ben eşim görüyordu testleri ne onda ne bende istek kalmiyordu sevemedim o yüzden
Çok düzenli saat gibiyse belki evet ama sonucta vucuttaki hormonlari nasil tahmin edebilir ki, duzensiz yumurtmalama cok fazla ya da ayda 2 defa belki daha fazla yumurtluyor olabilirsin. En net doktordan veya ovulasyon testlerinden ogrenebilirsin.Meraba kızlar bu adet günleri applerine neakadar güvenilir orda yazdığı gibimidir yumurtlama zamanı fln acaba bilginiz varmı?
Güvenilir olmuyor canım çünkü adete yakın bile yumurtlama olabiliyorMeraba kızlar bu adet günleri applerine neakadar güvenilir orda yazdığı gibimidir yumurtlama zamanı fln acaba bilginiz varmı?
Anladım canım yaa düzensizlikte sıkıntı bir durum oluyorBenim de sorun yoktu. Sadece son zamanlarda adetim 40 günü bulmaya başlamıştı.
Bizde 6 gün üst uste yaptık gerçekten çok zor gün aşırı yapincada sanki yumurtlama günüm kaçıyor diye korkuyorum
Meraba kızlar bu adet günleri applerine neakadar güvenilir orda yazdığı gibimidir yumurtlama zamanı fln acaba bilginiz varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?