- 29 Ağustos 2019
- 655
- 1.359
- 63
- 32
Hmm anlıyorum hayırlısı ozaman bakalım Rabbim nezaman nasip edecekCanim ben bu ay reglinin 25.günü ovulasyon testim pik oldu. Eger takvime gore olsa kacirmis olucaktim.en garantisi regli bitiminden diger regliye kadar gün aşırı iliski.ve ovulasyon testi kullanmak
Ovulasyon testi hiç yapmadım daha yeni yeni zaten karar aldık korunmamaya oyüzden bakalımÇok düzenli saat gibiyse belki evet ama sonucta vucuttaki hormonlari nasil tahmin edebilir ki, duzensiz yumurtmalama cok fazla ya da ayda 2 defa belki daha fazla yumurtluyor olabilirsin. En net doktordan veya ovulasyon testlerinden ogrenebilirsin.
Kizz nerrddeeeeloriklorik kız ne oldu takip edemedim yoksAaaaaaa hamile misiiiiiiiiiiin
Ovulasyon testi denesem iyi olur sankiGüvenilir olmuyor canım çünkü adete yakın bile yumurtlama olabiliyor
Hadi hayrlisi kuzum yumu deegerlenidirip beklemek de cok yoruyor ama olsun insAllah son bekleyiş olurAynen canim regli biteli 8 kere iliski oldu. Planli olmasi cok sıkıcı. Yarinida mi degerlendirsem bilemedim. Yarin saat 12 gibi 1 test daha yapicam bakalim duruma göre karar vericem.
Aynen canım ben bu ay yaptım iki kere yumurtladıgımı gördüm meselaOvulasyon testi denesem iyi olur sanki
Demekki her doktir farkliEvet bende burda duyumca şaşırdım şuan hep de özelde çektirdim bide
Hadi hayrlisi kuzum yumu deegerlenidirip beklemek de cok yoruyor ama olsun insAllah son bekleyiş olur
Olabilir canim bende yasadim hepsini mide yanmasi,mide bulantisi,gaz,kasik agrisi,batmasi,bacak agrisi,üşüme,birden ateş basması,alt karinda siskinlik bir tek gogsumde bir hassasiyet vs. yoktu psikolojikte olabiliyor. Reglim 3 gun gecti hcgde negatifi gorunce hastalandim
Ayyy amin inşallah Allah razı olsun canım. İkimiz içinde gerek kalmaz hayırlısıyla alırız kucaklarımıza bebeklerimizi
Kızlar eskiler şey dermiş. Eğer adetin düzensizleşmeye başladıysa yakında hamile kalırsın; vücut kendini hazırlıyor derlermiş. Gerçekten de biz eşimle korunurken hiç adetim gecikmezdi bebek düşününce adetim gecikmeye başladı bilemedimHamile olan hamişlerim Sizler önceki adetlerinizi nasıl oldunuz geciktimi veya farklı seyler yasadınızmı merak ettimmm
Aynen bazılarıda hamile kalıyormus cidden ama bende değilim vücut düzeni kaybediyor demekki.Aynen canım bizde de öyle oldu korunurken çok dğzenliydi oysa ki
Sonra korunmayı bırakınca
3 4 ay gecikerek devam etti
4 aydır falanda tekrar düzene girdi maşallah
Sanırım psikolojik kendimizi hamileliğe hazırlayıp beklediğimiz için adrtlerimiz gelmiyor
Bi çok kişiden duydum bunu
İnşallah hamilesindir
Yaaaa Rabbim teslimiyetinin mükafatını verir insAllahKuzum ben 3 yildir tilki gibi takipteyim. Test yapmak hosuma gidiyor.Negatiflere alistim .acikcasi artik hic umudum kalmadi. Üzülmuyorum da artik. Olursa olur modundayim.
Insallah cok tesekkur ederimL Loriklorik
Hayırlısıyla inşallah gerek kalmaz inşallah bu ay hamiş olursunolmazsa da inşallah hemen ilk aşılamada tutar
Niye yapamıyormussun kız hayırdırL Loriklorik senin duvarın niye kapalıııı
Fit mutlu anne sana niye yorum yapamıyorummm
Çok ayıp bu yaptığınız
Duvarim mi kapali nilmem kiL Loriklorik senin duvarın niye kapalıııı
Fit mutlu anne sana niye yorum yapamıyorummm
Çok ayıp bu yaptığınız
Kapatmışsın yorum yapılmıyor canısı bakmakla yetiniyorumNiye yapamıyormussun kız hayırdır
He kapalı aç onu açDuvarim mi kapali nilmem kiben anlamam o seylerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?