- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
AfarinSimdi oldu mj
Aaa öyle migrene bakıyorumKapatmışsın yorum yapılmıyor canısı bakmakla yetiniyorum
Kan aldirmisin diye okudum.hamule degilsen de çok çok yakındır o zamanKizz nerrddeeee
Kapadıgın için olabilir miAaa öyle migrene bakıyorumbende diyorum niye kimse yorum yapmıyor
Oldu oldu
Yok kız bi ara profili gizlemistm güya açtım sanıyordumOldu oldubayadır dicem yorum istemiyorsun sandım bnde
Ayyyy gerçekten çok çok güzel olur. İnşallah sırayla hamilelik haberleri veririz en kısa zamandaInsallah cok tesekkur ederimcok isterim hepimizin ayni anda hamile kalmamizi ayni anda haberler vermemiz ne guzel olur
Kimden gizlendinYok kız bi ara profili gizlemistm güya açtım sanıyordumİyi oldu dediğin
Kiiizz insallllaaaahhhhhAyyyy gerçekten çok çok güzel olur. İnşallah sırayla hamilelik haberleri veririz en kısa zamanda
Bi akrabadanKimden gizlendinşu gizli profilleri anlamıyorum neyden saklanıyorlar
Kimliğini deşifre mi ettin kızBi akrabadan
Aynen bazılarıda hamile kalıyormus cidden ama bende değilim vücut düzeni kaybediyor demekki.
Baktım da normal görünüyorReferans değerleri olması gereken değerler demek ordan bakabilirsin cnm
İsim değişseydin hemenHe ya göz göre göre hem de
Yaaaa Rabbim teslimiyetinin mükafatını verir insAllah
yok kiz gerek kalmadı hallettimİsim değişseydin hemen
aynen ya artık başka şeyler konuşalımInsallah canim insallah artik mevzumuz değişsin dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?