İyi bariyok kiz gerek kalmadı hallettim
aynen ya artık başka şeyler konuşalımlevel atlayalım hamile kalmak için değil de hamilelikten doğuma olan heyecanlara mesela
İnşalah canımmİnşallah en kısa sürede kalırsın canım
Stresten uzak ama olacağına inanarak
İnşâllah kuzum ya burada aynısı olursa daha gitmem bi yere
Al bendende o kadar bebek bebek diye diye en son psikolog karşısında bulcam galiba kendi miBende uzak duruyorum ya psikolojim bi değişik. Bi kahkaha atasım oluyo bi göz pınarlarım kuruyana kadar ağlayasım....
Lütfen güvercinimozaman ben doktoruma söyliyim bebek düsünüyoruz diye.. ona göre birsey versin bana
Giittikkk canim . Asilama icin bu ay dedi ilaclari vericem takviye onlari kullab obur ay baslayalim dedi ben de dedim ki zaten adet degilim bu ay direk baslayalim tedaviye zaman kaybi olmasin dedim . Tamam dedi iste hem benden hem de esimden bi takim testler istedi . Iki tane de ilac yazmisti . Ve bu ilaclarin bi tanesi 109 digeri 129 liraydi almadimL Loriklorik canm naptın.? Okumaya üşendim sayfaları ya.Merak ettim seni doktora gittinya bugün ne dediler, test felan yaptılar mı vs.
Atar damar atıyor diyen olmustur herhaldeKizlar belki gulecksinz ama bish sorcamsiz de bi deneyin merk ettim. Sirt ustu uzaninca karnima baktim gobek deliginin alt tarafinda damar atmasi gibi bisy atio. Siz de bi deneyin var mi sizde
Şöyle geçerken bunu gördüm yazayım dedim :)Kızlar eskiler şey dermiş. Eğer adetin düzensizleşmeye başladıysa yakında hamile kalırsın; vücut kendini hazırlıyor derlermiş. Gerçekten de biz eşimle korunurken hiç adetim gecikmezdi bebek düşününce adetim gecikmeye başladı bilemedimHamile olan hamişlerim Sizler önceki adetlerinizi nasıl oldunuz geciktimi veya farklı seyler yasadınızmı merak ettimmm
y hadi insallah cicegimBugun adet günüm dü olmadım inşallah olmam kızlar dua edin bana. Göğüs uçlarım cok agrıyor. Normalde agrımazdı belirti bu var sadece kasık batması da var.
Hadi ya ne güzel hayırlı olsun canımŞöyle geçerken bunu gördüm yazayım dedim :)
Benimde adetlerim çok düzenlidir 28 günde bir.
Arada belki 27 olurdu ama hiç 28i geçmezdi.
Tam bir yıl korunmasız ilişkinin ardından geçen sene Temmuz’da 1 haftaya yakın geciktim.
Çok ümitlenmiştim hayatımda ilk kez gecikiyordum
Kan testi yaptırdım 4. Gündü sanırım. Negatifti . Geç döllenmedir belki diye ümit ediyordum ki 2 gün sonra adet oldum.
Niye bu kadar uzun yazdım..
Çünkü o adet gecikmesinden sonra Ağustos’ta hamile kaldım. Ama o Temmuz’da çok fena yıkıldım demek ki olmuyor dedim akışına bırakmıştım.
Çok ilginç bi kaç sefer yumurtlama olmasıAynen canım ben bu ay yaptım iki kere yumurtladıgımı gördüm mesela
İnşallah canımHadi ya ne güzel hayırlı olsun canımİnşallah benimde öyle olur 2baydır çok düzensiz inşallah vücut kendini hazırlıyordur
Hadihadii var birseyler olmus belliYokk qıı maç da etmedik sanırımYada sarhoştum hatırlamıyorum
Olabiliyo valla canımÇok ilginç bi kaç sefer yumurtlama olması
Ekledim cicegim hosgeldin umarım ilk denemede mutlu olursun
Bende şöyle oldu... hamile kalmadan önce ki 2 ay düzensiz oldu. 4 bes gün önce olmam gerekirken 7 gun once oldum . Ilk iki gun kahverengi lekelenme gibi olup regl gününde tam gelmişti. Bunlardan sonra ki ay gebe kaldımKızlar eskiler şey dermiş. Eğer adetin düzensizleşmeye başladıysa yakında hamile kalırsın; vücut kendini hazırlıyor derlermiş. Gerçekten de biz eşimle korunurken hiç adetim gecikmezdi bebek düşününce adetim gecikmeye başladı bilemedimHamile olan hamişlerim Sizler önceki adetlerinizi nasıl oldunuz geciktimi veya farklı seyler yasadınızmı merak ettimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?