Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
L Loriklorik canm naptın.? Okumaya üşendim sayfaları ya. Merak ettim seni doktora gittinya bugün ne dediler, test felan yaptılar mı vs.
Giittikkk canim . Asilama icin bu ay dedi ilaclari vericem takviye onlari kullab obur ay baslayalim dedi ben de dedim ki zaten adet degilim bu ay direk baslayalim tedaviye zaman kaybi olmasin dedim . Tamam dedi iste hem benden hem de esimden bi takim testler istedi . Iki tane de ilac yazmisti . Ve bu ilaclarin bi tanesi 109 digeri 129 liraydi almadim kan testi icin ciktik baska yerr sorduk esim ile benim toplam 500 lira tutuyordu. Aslinda saglik ocaginda yapılıyormuş bu testler yarin orda yaptircaz . Iste adetimin 2. Gunu tedaviye basliycaz

Şöyle geçerken bunu gördüm yazayım dedim :)
Benimde adetlerim çok düzenlidir 28 günde bir.
Arada belki 27 olurdu ama hiç 28i geçmezdi.
Tam bir yıl korunmasız ilişkinin ardından geçen sene Temmuz’da 1 haftaya yakın geciktim.
Çok ümitlenmiştim hayatımda ilk kez gecikiyordum
Kan testi yaptırdım 4. Gündü sanırım. Negatifti . Geç döllenmedir belki diye ümit ediyordum ki 2 gün sonra adet oldum.
Niye bu kadar uzun yazdım..
Çünkü o adet gecikmesinden sonra Ağustos’ta hamile kaldım. Ama o Temmuz’da çok fena yıkıldım demek ki olmuyor dedim akışına bırakmıştım.

Hadi ya ne güzel hayırlı olsun canım İnşallah benimde öyle olur 2baydır çok düzensiz inşallah vücut kendini hazırlıyordur

Bende şöyle oldu... hamile kalmadan önce ki 2 ay düzensiz oldu. 4 bes gün önce olmam gerekirken 7 gun once oldum . Ilk iki gun kahverengi lekelenme gibi olup regl gününde tam gelmişti. Bunlardan sonra ki ay gebe kaldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…