Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Araştırdı iyi geliyomuş diyor kızıyo kullanmak istemediğimi söyleyince
Kullandıgını söyle ama kullanma diyorum iste ayrıca hicte yüksek degil o deger 0.04 fark icin üc ay beklemi dedi o manyak dr

Nana eşime anlatamıyorum ki kullanmiyim diyorum doktoru dinle diyo bide 2 kutu yaa bak tahlil sonuçlarını atiyim herşey normal bitek testesteron yüksek ya 3 ay ne demek
Canim oyle dusunme adeti duzenledigi icin birakinca gene kalmayi kolaylastryr testesteron denilen sey erkeklik hormonu ve buna bagli olarak killanman sac dokulmen artar bence kullan testesteron dusmeden yumurtan saglikli olmaz

Zekta senin yerinde olsam başka drdan randevu alır kafa karisikligimi giderirdim
Hamilelik planlıyorum ve bunu kullanmak istemiyorum almazsam değerler daha yukselirmi diye sorardım cnm

Zekta senin yerinde olsam başka drdan randevu alır kafa karisikligimi giderirdim
Hamilelik planlıyorum ve bunu kullanmak istemiyorum almazsam değerler daha yukselirmi diye sorardım cnm
Canım gitmediğim doktor kalmadı en iyisi bu gittiğim aslında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…