Sanada canımAllah Rahatlık versin ❤ tatlı tatlı Rüyalar
Araştırdı iyi geliyomuş diyor kızıyo kullanmak istemediğimi söyleyinceSen besinlerle nasıl düsürebilirsin onu arastır kuzum olmadı esine pembeyalan söyle cok diretiyorsa
Kullandıgını söyle ama kullanma diyorum iste ayrıca hicte yüksek degil o degerAraştırdı iyi geliyomuş diyor kızıyo kullanmak istemediğimi söyleyince
Testesteron mu fazla dedi doktor sana sınırda yani 3 ay ilaç kullanman gerektircek ne var kiTahlil sonuçları
Alması zor değil nüfus cüzdanı ile alabilirsinizInsAllah kiz ağzından bal damlıyor e devlet sifrem yok kuuzm ya bi alamadm hep alayım diom kalıyor o yuzden giremiyorum e nabiza
İnşâllah kuzumAllah'ım hayırlısıyla tez vakitte nasip etsin inşAllah
Canim oyle dusunme adeti duzenledigi icin birakinca gene kalmayi kolaylastryr testesteron denilen sey erkeklik hormonu ve buna bagli olarak killanman sac dokulmen artar bence kullan testesteron dusmeden yumurtan saglikli olmazNana eşime anlatamıyorum ki kullanmiyim diyorum doktoru dinle diyo bide 2 kutu yaa bak tahlil sonuçlarını atiyim herşey normal bitek testesteron yüksek ya 3 ay ne demek
Pek bir degisiklik yok tatlım mrb hayırlısı olsun baktır tahlillerine haber verirsin durumunuKizlar merhaba adet oldum yarin genede cikip hormon baktrcam gelusmeleri yazarim neler oldu bugun pek giremedim
HoşbuldumSende hosgeldin tatlım ekledim
Tabiki canim benim iyi mi herkesPek bir degisiklik yok tatlım mrb hayırlısı olsun baktır tahlillerine haber verirsin durumunu
Kullandıgını söyle ama kullanma diyorum iste ayrıca hicte yüksek degil o deger0.04 fark icin üc ay beklemi dedi o manyak dr
Ya herşey normal dedi bitek o yüksek e sınırda olan bişey için neden 3 ay anlayamıyorumTestesteron mu fazla dedi doktor sana sınırda yani 3 ay ilaç kullanman gerektircek ne var ki
Hosgeldin tatlımIyi geceler kizlar
Canım gitmediğim doktor kalmadı en iyisi bu gittiğim aslındaZekta senin yerinde olsam başka drdan randevu alır kafa karisikligimi giderirdim
Hamilelik planlıyorum ve bunu kullanmak istemiyorum almazsam değerler daha yukselirmi diye sorardım cnm
Cok sükür yok bir problem herkes buralardaTabiki canim benim iyi mi herkes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?