İşte oda var belki iki kutudan sadece birini kullanırım bakalım en fazlaDinle bence doktorunu bu sefer tedavin yarim kalir sabirli olmaya calis
Dinle lutfen bak ben 6 senelik evliyim surekli doktor degstrmekden 3 sendir istyrz yol katedemyrm yarin tekrat devam edicem akisina birakmistimCanım aslında gidebiliceğim bütün hepsine gittim hiç biri iie yaramadı.. bununda methini çok duydum bu gittiğim doktorda bunu düzenli kullan işe yaricak dedi
Hadi ya senin neden olmuyor kuzumDinle lutfen bak ben 6 senelik evliyim surekli doktor degstrmekden 3 sendir istyrz yol katedemyrm yarin tekrat devam edicem akisina birakmistim
Başka doktora mı sorsan acabaYa herşey normal dedi bitek o yüksek e sınırda olan bişey için neden 3 ay anlayamıyorum
Canim doz olarak da en dogrusunu onlar biliyor emin ol bosuna okumuyorlar tekrar gorus istersen bir. Ama uymaya calisİşte oda var belki iki kutudan sadece birini kullanırım bakalım en fazla
Şimdi bi arkadaşım diyetisyen kütahyada havettepeden tanıdığı iyi doktorlar var ona tahlilleri atıp bi komtrol ettiricemBaşka doktora mı sorsan acaba
Sebepsiz infertilite ikimizded bir sikinti yokHadi ya senin neden olmuyor kuzum
Ben geçen sene hamile kalmadan 2 ay önce düzensiz oldu hatta tüm gebelik.belirtileri vardı 1 hafta da bekledim sonra kan testi yaptım negatif cıktı adet oldum :) insan belirtilerede güvenemiyorKızlar eskiler şey dermiş. Eğer adetin düzensizleşmeye başladıysa yakında hamile kalırsın; vücut kendini hazırlıyor derlermiş. Gerçekten de biz eşimle korunurken hiç adetim gecikmezdi bebek düşününce adetim gecikmeye başladı bilemedimHamile olan hamişlerim Sizler önceki adetlerinizi nasıl oldunuz geciktimi veya farklı seyler yasadınızmı merak ettimmm
Hmm öylemi dersin işte sorun ne biliyomusun 3 ay korunmam 3 ay bana 3 yıl gibi geliyor sankiCanim doz olarak da en dogrusunu onlar biliyor emin ol bosuna okumuyorlar tekrar gorus istersen bir. Ama uymaya calis
Sorsun bakalım bi canımŞimdi bi arkadaşım diyetisyen kütahyada havettepeden tanıdığı iyi doktorlar var ona tahlilleri atıp bi komtrol ettiricem
Olur inşallah kuzu zamanını bekliyodurSebepsiz infertilite ikimizded bir sikinti yok
Hadi yaa senindemi öyle olduBen geçen sene hamile kalmadan 2 ay önce düzensiz oldu hatta tüm gebelik.belirtileri vardı 1 hafta da bekledim sonra kan testi yaptım negatif cıktı adet oldum :) insan belirtilerede güvenemiyor
Aynen oda aynı şeyi derse devam zaten hangi doktora gitsem tahlil yapıcak buna sorarım en azındanSorsun bakalım bi canım
Dısarda araba dagıtsalar beles banada kamyon. CarparYok le nerxd bende o sansgokde yagmur yagsa ustume gunes acar
Hayirlisi bende cok cabuk demorolize oluyorum moralim bozlyr oryada birsey olamayinca bekle benim tedavimde beklemekOlur inşallah kuzu zamanını bekliyodur
Anladım tatlimKasik agrim bir iki defa oldu bacak agrim da bi kere oldu. Ama bel agrim hep vardi son 10 gun
İlaçları kullan bence zaten adet olamadın daha o zamana kadar olursun adet ilaçlarda biter devam edersin korunmana gerek kalmazYoruldum artık cidden her doktordan farklı birşey duymaya ultrasonda baktı herşey çok güzel dedi ama 2 kutu verdi bide hapı bi kutuda 21 tane var
Ah kadersizim benim gibiDısarda araba dagıtsalar beles banada kamyon. Carpar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?