Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi geceler kızlar, çok sayfa olmuş okumadan geldim son iki sayfayı okudum, bugün akşam elimize telefon almama kararı aldık dünden dolayı, kızım diyor ki anne çok güzel bir karar olmuş kendi eline versek çok güzel oynar tabi

Canım aslında gidebiliceğim bütün hepsine gittim hiç biri iie yaramadı.. bununda methini çok duydum bu gittiğim doktorda bunu düzenli kullan işe yaricak dedi
Dinle lutfen bak ben 6 senelik evliyim surekli doktor degstrmekden 3 sendir istyrz yol katedemyrm yarin tekrat devam edicem akisina birakmistim

Dinle lutfen bak ben 6 senelik evliyim surekli doktor degstrmekden 3 sendir istyrz yol katedemyrm yarin tekrat devam edicem akisina birakmistim
Hadi ya senin neden olmuyor kuzum

Ben geçen sene hamile kalmadan 2 ay önce düzensiz oldu hatta tüm gebelik.belirtileri vardı 1 hafta da bekledim sonra kan testi yaptım negatif cıktı adet oldum :) insan belirtilerede güvenemiyor

Canim doz olarak da en dogrusunu onlar biliyor emin ol bosuna okumuyorlar tekrar gorus istersen bir. Ama uymaya calis
Hmm öylemi dersin işte sorun ne biliyomusun 3 ay korunmam 3 ay bana 3 yıl gibi geliyor sanki

Olur inşallah kuzu zamanını bekliyodur
Hayirlisi bende cok cabuk demorolize oluyorum moralim bozlyr oryada birsey olamayinca bekle benim tedavimde beklemekyarin sikistircam artik catlatma ignesi asikama sonra tup deniycem siralama yaptm kafamda yas 28 artik benim

Yoruldum artık cidden her doktordan farklı birşey duymaya ultrasonda baktı herşey çok güzel dedi ama 2 kutu verdi bide hapı bi kutuda 21 tane var
İlaçları kullan bence zaten adet olamadın daha o zamana kadar olursun adet ilaçlarda biter devam edersin korunmana gerek kalmaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…