Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öyle yap canım ihmal etme tabiki

Bende şöyle oldu... hamile kalmadan önce ki 2 ay düzensiz oldu. 4 bes gün önce olmam gerekirken 7 gun once oldum . Ilk iki gun kahverengi lekelenme gibi olup regl gününde tam gelmişti. Bunlardan sonra ki ay gebe kaldım
Bende şüphelendim şimdii 2 aydır adet başlangıcında pembe kahve rengi akıntı tarzında gelmeye başladı daha önceleri öyle olmazdı sinyalmı veriyor napıyor kadın olmak zor yaav

Ekledim cicegim hosgeldin insallah esin kısa sürede is bulur

Bende şöyle oldu... hamile kalmadan önce ki 2 ay düzensiz oldu. 4 bes gün önce olmam gerekirken 7 gun once oldum . Ilk iki gun kahverengi lekelenme gibi olup regl gününde tam gelmişti. Bunlardan sonra ki ay gebe kaldım
Anladım canım ne güzel hayırlı olsun demekki oluyormus böyle şeyler valla

Kızlar ya bi kaç kişi kullanma diyor doğum kontrol hapını çok kararsızım

Kullanma bence bebegim gerekirse bir hafta iliski yasama yedigine ictigine dikkat et ama ilac kullanma
Nana eşime anlatamıyorum ki kullanmiyim diyorum doktoru dinle diyo bide 2 kutu yaa bak tahlil sonuçlarını atiyim herşey normal bitek testesteron yüksek ya 3 ay ne demek

Hayırlısı olsun inşallah gerek bile kalmaz canm güzel güzel pozitif sonuçlar alırsın insAllahhhh

Kizlar belki gulecksinz ama bish sorcam siz de bi deneyin merk ettim. Sirt ustu uzaninca karnima baktim gobek deliginin alt tarafinda damar atmasi gibi bisy atio. Siz de bi deneyin var mi sizde
Karından damar geçiyor onu sizin kalp atisinizdir büyük ihtimal, ben de el doppleri vardı hamileyken bebegimin kalp atışlarını dinlerdim, kendi damarimada denk gelirdi bazen ordan biliyorum :)

Tahlil sonuçları

Eklentiler

• 29591D3E-D81F-4314-AF79-2C2110D50971.webp
    46 KB · Görüntüleme: 36
  • 628ECA4D-6FB6-43D8-B7DA-8E454100DE81.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 39
Nana eşime anlatamıyorum ki kullanmiyim diyorum doktoru dinle diyo bide 2 kutu yaa bak tahlil sonuçlarını atiyim herşey normal bitek testesteron yüksek ya 3 ay ne demek
Sen besinlerle nasıl düsürebilirsin onu arastır kuzum olmadı esine pembeyalan söyle cok diretiyorsa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…