Öyle yap canım ihmal etme tabikiCanım geçen hafta gittim daha hiçbir sıkıntı yok dedi hormonumda düzgündü ama diğer hormonlarıma baktırmadım yarından sonra tatile gidicem döndükten sonra gidip diğer hormonlarıma baktırıyım diyorum
Bende şüphelendim şimdii 2 aydır adet başlangıcında pembe kahve rengi akıntı tarzında gelmeye başladı daha önceleri öyle olmazdıBende şöyle oldu... hamile kalmadan önce ki 2 ay düzensiz oldu. 4 bes gün önce olmam gerekirken 7 gun once oldum . Ilk iki gun kahverengi lekelenme gibi olup regl gününde tam gelmişti. Bunlardan sonra ki ay gebe kaldım
Anladım canım ne güzel hayırlı olsun demekki oluyormus böyle şeyler vallaBende şöyle oldu... hamile kalmadan önce ki 2 ay düzensiz oldu. 4 bes gün önce olmam gerekirken 7 gun once oldum . Ilk iki gun kahverengi lekelenme gibi olup regl gününde tam gelmişti. Bunlardan sonra ki ay gebe kaldım
Aynen cnmÖyle yap canım ihmal etme tabiki
Aldım topikeBuarada da benim Bat 28 eylül inşallah gelmez❤
Sende hosgeldin tatlım ekledimKızlar benim de bat 25 Eylül, klomen kullandım pazartesi çatlatma iğnesi aldım merakla bekliyorum
TeşkürlerAldım topike
Hoşbuldum canım teşekkür ederim, inşallahEkledim cicegim hosgeldin insallah esin kısa sürede is bulur
Kullanma bence bebegim gerekirse bir hafta iliski yasama yedigine ictigine dikkat et ama ilac kullanmaKızlar ya bi kaç kişi kullanma diyor doğum kontrol hapını çok kararsızım
Al bendende o kadar bebek bebek diye diye en son psikolog karşısında bulcam galiba kendi mi
Teşekkür ederim darısı en Kısa zamanda size insAllah.Anladım canım ne güzel hayırlı olsun demekki oluyormus böyle şeyler valla☺
Nana eşime anlatamıyorum ki kullanmiyim diyorum doktoru dinle diyo bide 2 kutu yaa bak tahlil sonuçlarını atiyim herşey normal bitek testesteron yüksek ya 3 ay ne demekKullanma bence bebegim gerekirse bir hafta iliski yasama yedigine ictigine dikkat et ama ilac kullanma
Giittikkk canim . Asilama icin bu ay dedi ilaclari vericem takviye onlari kullab obur ay baslayalim dedi ben de dedim ki zaten adet degilim bu ay direk baslayalim tedaviye zaman kaybi olmasin dedim . Tamam dedi iste hem benden hem de esimden bi takim testler istedi . Iki tane de ilac yazmisti . Ve bu ilaclarin bi tanesi 109 digeri 129 liraydi almadimkan testi icin ciktik baska yerr sorduk esim ile benim toplam 500 lira tutuyordu. Aslinda saglik ocaginda yapılıyormuş bu testler yarin orda yaptircaz . Iste adetimin 2. Gunu tedaviye basliycaz
Hadihadii var birseyler olmus belli
Karından damar geçiyor onu sizin kalp atisinizdir büyük ihtimal, ben de el doppleri vardı hamileyken bebegimin kalp atışlarını dinlerdim, kendi damarimada denk gelirdi bazen ordan biliyorum :)Kizlar belki gulecksinz ama bish sorcamsiz de bi deneyin merk ettim. Sirt ustu uzaninca karnima baktim gobek deliginin alt tarafinda damar atmasi gibi bisy atio. Siz de bi deneyin var mi sizde
Sen besinlerle nasıl düsürebilirsin onu arastır kuzum olmadı esine pembeyalan söyle cok diretiyorsaNana eşime anlatamıyorum ki kullanmiyim diyorum doktoru dinle diyo bide 2 kutu yaa bak tahlil sonuçlarını atiyim herşey normal bitek testesteron yüksek ya 3 ay ne demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?