Iyi iyi masallah onumuzdeki ayin listesinde bas sira benim bu ay yalan oldumCok sükür yok bir problem herkes buralarda
Bende söyledim korunmak istemediğimi ama işte o zaman başka hekime git dedi bunun çaresi bu falanCanim oyle dusunme adeti duzenledigi icin birakinca gene kalmayi kolaylastryr testesteron denilen sey erkeklik hormonu ve buna bagli olarak killanman sac dokulmen artar bence kullan testesteron dusmeden yumurtan saglikli olmaz
Abartmıs bence cok. Al esini farklı bir doktora gidin sıradan bir doktorda olsa üc ay 0.04 deger icin sana kalkıp korun demeyecektir.Ya herşey normal dedi bitek o yüksek e sınırda olan bişey için neden 3 ay anlayamıyorum
Sen bir degerlerine baktır canım onu yazmak kolay bir icimiz rahat olsundaIyi iyi masallah onumuzdeki ayin listesinde bas sira benim bu ay yalan oldum
Ahahahah ayni ben diger gunlerde herif niye hic atraksiyon yok diyor birde hep derdin çocuk olsa yanasmiycan diyor
Kızlar izleyinnnn
Cnm bu testesteron bildiğim kadarıyla erkeklik hormonuCanım gitmediğim doktor kalmadı en iyisi bu gittiğim aslında
Yoruldum artık cidden her doktordan farklı birşey duymaya ultrasonda baktı herşey çok güzel dedi ama 2 kutu verdi bide hapı bi kutuda 21 tane varAbartmıs bence cok. Al esini farklı bir doktora gidin sıradan bir doktorda olsa üc ay 0.04 deger icin sana kalkıp korun demeyecektir.
Kiz adet oldum daha ne olcakSen bir degerlerine baktır canım onu yazmak kolay bir icimiz rahat olsunda
Hahaha bnmkide aynı diyorum sen hele bi çocuğu koy 9 ay 10 gün mümkünse görüşmeyelimAhahahah ayni ben diger gunlerde herif niye hic atraksiyon yok diyor birde hep derdin çocuk olsa yanasmiycan diyor
Valla ilk defa gittim çok iyi olduğunu duyarak acaba diyorum sadece bir tabletmi kullansam eşim kontrol edicek çünkü biliyorum o doktorun sözünden çıkmayalım diyorCnm bu testesteron bildiğim kadarıyla erkeklik hormonu
Eger druna guveniyorsan ilaçlarını kullan biz dr değiliz yani yönlendirmek istemem
Biliyorum canım iki kutu verdiyse iki ay kullanman gerekicek üc ay degil ben senin yerinde olsam son tavsiyemi uygulardım sonuc olarak sürekli doktora gidiyorsun bunu kafana takacagına bikere daha doktora git baska hekim ilgilensinYoruldum artık cidden her doktordan farklı birşey duymaya ultrasonda baktı herşey çok güzel dedi ama 2 kutu verdi bide hapı bi kutuda 21 tane var
Hep kafalar ayni bebe kafasi yasiyoruzHahaha bnmkide aynı diyorum sen hele bi çocuğu koy 9 ay 10 gün mümkünse görüşmeyelim
Benim 0.82 çıkmıştı sanırım hiç dkh kullanmadım doktorum gerek görmedi. Sonradan normal çıkmıştı zaten. İlginçmişYa herşey normal dedi bitek o yüksek e sınırda olan bişey için neden 3 ay anlayamıyorum
Ben bugün bir arkadasımla görüstümKiz adet oldum daha ne olcak
Olsun kafalar güzel böyleHep kafalar ayni bebe kafasi yasiyoruz
Canim doktorunu dinle sen bir doktora daha git ama erkeklik hormonu benim bir arkadasda kullandi duzene girdi birakti hemen kaldiCanım gitmediğim doktor kalmadı en iyisi bu gittiğim aslında
Yok le nerxd bende o sansBen bugün bir arkadasımla görüstüm
Adet olmus
Bas dönmesi yasamıs göz kararması ve halsizlikte cok yasamıs yataktan cıkmak istemiyormus (aynıben)
Sonra bende var birseyler diyerek doktora giittiginde 7haftalık hamile oldugunu ögrenmis
Ya işte hap bittikten sonra etkisi geçsin diye 1 ay daha korunmam gerekiyomuş iyi doktorda yok pek burada yaBiliyorum canım iki kutu verdiyse iki ay kullanman gerekicek üc ay degil ben senin yerinde olsam son tavsiyemi uygulardım sonuc olarak sürekli doktora gidiyorsun bunu kafana takacagına bikere daha doktora git baska hekim ilgilensin
Dinle bence doktorunu bu sefer tedavin yarim kalir sabirli olmaya calisBende söyledim korunmak istemediğimi ama işte o zaman başka hekime git dedi bunun çaresi bu falan
Canım aslında gidebiliceğim bütün hepsine gittim hiç biri iie yaramadı.. bununda methini çok duydum bu gittiğim doktorda bunu düzenli kullan işe yaricak dediCanim doktorunu dinle sen bir doktora daha git ama erkeklik hormonu benim bir arkadasda kullandi duzene girdi birakti hemen kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?