Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canim oyle dusunme adeti duzenledigi icin birakinca gene kalmayi kolaylastryr testesteron denilen sey erkeklik hormonu ve buna bagli olarak killanman sac dokulmen artar bence kullan testesteron dusmeden yumurtan saglikli olmaz
Bende söyledim korunmak istemediğimi ama işte o zaman başka hekime git dedi bunun çaresi bu falan

Ya herşey normal dedi bitek o yüksek e sınırda olan bişey için neden 3 ay anlayamıyorum
Abartmıs bence cok. Al esini farklı bir doktora gidin sıradan bir doktorda olsa üc ay 0.04 deger icin sana kalkıp korun demeyecektir.

Abartmıs bence cok. Al esini farklı bir doktora gidin sıradan bir doktorda olsa üc ay 0.04 deger icin sana kalkıp korun demeyecektir.
Yoruldum artık cidden her doktordan farklı birşey duymaya ultrasonda baktı herşey çok güzel dedi ama 2 kutu verdi bide hapı bi kutuda 21 tane var

Cnm bu testesteron bildiğim kadarıyla erkeklik hormonu
Eger druna guveniyorsan ilaçlarını kullan biz dr değiliz yani yönlendirmek istemem
Valla ilk defa gittim çok iyi olduğunu duyarak acaba diyorum sadece bir tabletmi kullansam eşim kontrol edicek çünkü biliyorum o doktorun sözünden çıkmayalım diyor

Yoruldum artık cidden her doktordan farklı birşey duymaya ultrasonda baktı herşey çok güzel dedi ama 2 kutu verdi bide hapı bi kutuda 21 tane var
Biliyorum canım iki kutu verdiyse iki ay kullanman gerekicek üc ay degil ben senin yerinde olsam son tavsiyemi uygulardım sonuc olarak sürekli doktora gidiyorsun bunu kafana takacagına bikere daha doktora git baska hekim ilgilensin

Kiz adet oldum daha ne olcak
Ben bugün bir arkadasımla görüstüm
Adet olmus
Bas dönmesi yasamıs göz kararması ve halsizlikte cok yasamıs yataktan cıkmak istemiyormus (aynıben)
Sonra bende var birseyler diyerek doktora giittiginde 7haftalık hamile oldugunu ögrenmis

Yok le nerxd bende o sansgokde yagmur yagsa ustume gunes acar

Biliyorum canım iki kutu verdiyse iki ay kullanman gerekicek üc ay degil ben senin yerinde olsam son tavsiyemi uygulardım sonuc olarak sürekli doktora gidiyorsun bunu kafana takacagına bikere daha doktora git baska hekim ilgilensin
Ya işte hap bittikten sonra etkisi geçsin diye 1 ay daha korunmam gerekiyomuş iyi doktorda yok pek burada ya

Canim doktorunu dinle sen bir doktora daha git ama erkeklik hormonu benim bir arkadasda kullandi duzene girdi birakti hemen kaldi
Canım aslında gidebiliceğim bütün hepsine gittim hiç biri iie yaramadı.. bununda methini çok duydum bu gittiğim doktorda bunu düzenli kullan işe yaricak dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…